Am nascut vaginal normal
Am nascut prin cezariana
Inca nu am nascut
Nu pot sa spun
numele meu este silvia.eu am nascut prin cezariana,nu ca asa am vrut dar asa s-a intamplat.pentru ca nu am putut avea o nastere normala si m-am chinuit foarte mult.dupa 24 de ore de travaliu au venit doctorii si mi-au spus ca trebuie sa-mi faca cezariana ca este posibil sa moara copilul in mine din cauza la atata suferinta.eu am nascut in Spania si doctorii au fost foarte amabili si s-au purtat fenomenal cu mine.la viitoarele mamici le doresc nastere usoara si sa nu se sperie pentru ca fiecare are alt organism,nu suntem toate la fel.bafta
eu votez pt nasterea naturala dar nu stiu daca este o problema pt ca am astigmatism miopic(care este ereditar) si nu stiu daca imi poate afecta si mai mult vederea o nastere naturala.Daca aveti ceva informatii va rog sa-mi raspundeti.
o cazariana la spitalul sf pantelimon august 2008 egal 1000 euro cu tot tacamu si ''tva''
pt pobre diabla
eu am nascut normal cu pidurala la un spital particular, am dat 5200 ron dar nu-mi pare rau, nu am avut dureri desi a fost o sarcina provocata la 41 de saptamani din lipsa lichidului,, la papat tot bebele intr-o sapt,, am stat pana la dilatatie de 4 cm 30 de ore , fara dureri desigur, dupa care mi-a facut pidurala in doua reprize de 1 ora jumate, la 3 ore am nascut fara nici cea mai mica durere un baiat de 3,610 kg si 54 cm, m-am urcat pe masa cu dilatatie de 9 cm si la a 5 contractie a iesit am luat nota 10, pt toate viitoarele mamici fricoase de durere nu faceti cezariana faceti pidurala e mult, mult mai ok
Eu am nascut prin cezariana, am ales calea mai usoara, dar apoi au inceput complicatiile...am facut granulom de fir si vreo 3 saptamani mi-a curs operatia, trebuia sa ma duc in fiecare zi sa-mi schimbe pansamentul.
am nascut prin cezariana...a fost super usor...am stat in travaliu de la 9.30 pana la 16.50.Am un baietel sanatos iar cu operatia nu am avut deloc probleme....votez totusi o nastere normala...e mai sanatos(cateodata)
eu inca nu am nascut,dar BB'ul meu e pozitionat corect,deci o sa nasc normal.sunt in sapt 35 si emotiile cresc din ce in ce mai mult.....sincer imi e frica,dar eu sper sa fiu norocoasa ca si Floricica....
buna fetelor....si eu mai am un pic si tre sa nasc cam vreo 2 3 saptamani si as vrea sa va intreb cum e sa nasti normal...ca am auzit ca e foarte dureros si greu...a nascut cineva de curand?stie cineva cat costa o nastere normala?pwpici aveti grija de voi

am nascut normal,a fost greu dar am uitat,si acu prob tot normal voi naste ,mai vedem
Am avut cezariana de urgenta, operatia in sine a fost ok, recuperarea a fost destul de usoara ( mai ales ca am avut o motivatie puternica, care �ra atatd emicuta si dulce si cerea toata atentia mea).
M-am ridicat din pat la 6 ore de la operatie, cu ajutor.
A doua zi am facut dus si mi s-a scos sonda. Dupa aia a fost totul mult mai usor.
Acum la a doua sarcina vreau sa nasc natural, daca ma ajuta DD sa fie totul bine.
Ultima editare de Lalira : 03 sep 2011 la 23:45
Cand am nascut, am nascut normal, dar cu epidurala, si mi s-a parut ok asa
....particip la un concurs foto, si va rog muuult de totajutati-ma cu un vot si pentru fetita mea dragalasa
:
Galerie - Category: Fetite 1 an - 6 ani - /Imagine: Fetita mea
eu o sa nasc in ianuarie, aleg nasterea naturala daca totul decurge normal .... desii am niste emotii cand ma gandesc![]()