Eu am nascut natural! A fost cel mai bine!
Am nascut vaginal normal
Am nascut prin cezariana
Inca nu am nascut
Nu pot sa spun
Voi cum ati nascut prin nastere normala vaginala sau prin operatie cezariana?
Eu am nascut natural! A fost cel mai bine!
Eu prin cezariana. a fsot greu dupa operatie dar nu a fost asa de grav![]()
Eu natural. Stiu ca este cel mai indicat. Nu a fost f simplu dar cred ca a fost mai bine
Am nascut natural.Mi s-au rupt menbranele la 7.30 iar la 12.30 am nascut.
Am avut contractii dar nu erau dureroase, dilatatia a fost maxima la 12,25 m-au urcat pe masa si in cinci minute am nascut. Usor si fara dureri.Mai mare a fost frica, dar pana la urma am uitat totul. Asta a fost acum opt ani. Sper sa nasc si acum(peste 1,6 luni) la fel de usor si repede ca si prima data
Eu am nascut acum 3 ani prin cezariana, au fost mici probleme dupa operatie dar m-am refacut forte repede. Acum vrem un alt bebe care insa se lasa asteptat. Deja stiu ca as naste tot prin cezariana din cauza riscului de ruptura uterina , insa nu ma pot opri sa nu ma intreb daca faptul ca nu reusesc sa mai raman insarcinata nu se datoreaza cicatricii uterine de dupa cezariana. Mai incerc o luna, apoi ma duc sa-mi intreb ginecologul.
Am nascut acum 2 saptamani, tot natural si la fel de repede si usor ca si prima data.
Deci, sotul "m-a amenintat" ca va urma si un baietel
Am nascut prin cezariana, am avut placenta praevia, puiul dubla circulara si nod pe cordon...a fost f bine, mi-am revenit repede si multumim Domnului ptr asta.
Eu am trei cezariene pe care nu le-am dorit. Prima cezariana a fost facuta de urgenta,a doua ,in consecinta, iar a 3-a pentru ca trebuia facuta sterilizare.
Nu recomand nimanui sa faca de bunavoie acest lucru, pentru ca ramii un pic ''mutilata''. Burta mi-a ramas amortita, si nu mai pot face nici gimnastica cum trebuie, nu mai spun ca asta era o zona erogena, care nu mai e. In plus, esti dependenta mai mult timp de cei din jur, nu te poti ocupa de copil cum trebuie. Sint multe de spus, dar in orice caz ce e natural e mai sanatos si pt copil si pt mama.
eu am nascut o data prin cezariana si o data natural iar chestionarul nu ma lasa sa le bifez pe ambele. Deci,eu cu cine votez?
eu am nascut natural si foarte usor, nu se cmpara cezariana cu nasterea naturala. Dupa ce am nascut zburdam pe holuri de se mira toata lumea. A doua oara voi naste tot natural deoarece noi ne dorim 2 copii, am 23 de ani deci am timp
eu am nascut cezariana.a durut destul de tare. Nu a fost alegerea mea ci al doctorului pt ca era podalica, cu toate ca mi-au facut calmant nu si-au facut efectul din cauza ca incepuse-ra durerile, dar se merita sa rezisti atunci cand iti vezi copilul suporti altfel durerile.
Acum au trecut 7 luni si totul decurge normal, mie mi s-a intamplat sa am laptele imediat chiar daca am facut cezariana asa ca rezistati fetelor ca se merita