Pagina 9 din 10 PrimulPrimul ... 45678910 UltimulUltimul
Rezultate de la 97 la 108 din 116
Like Tree3Likes

Subiect: Mi-a intarziat ciclul menstrual cu 2 luni

Mariana2 este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    20
    Posturi
    5

Implicit Raspuns Mi-a intarziat ciclul menstrual cu 2 luni

Am facut chiar azi dimineata 1si nimik dar la mine timp de 7 ani de cind am ciclul intotdeauna a fost la fel nu a mai fost nici o schimbare....si de data asta a curs foarte,foarte putin.
    Lenut likes this.

Lenut Avatar
    Lenut este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    10.768

Citat Citat din Mariana2 Vezi post
    Am facut chiar azi dimineata 1si nimik dar la mine timp de 7 ani de cind am ciclul intotdeauna a fost la fel nu a mai fost nici o schimbare....si de data asta a curs foarte,foarte putin.
    cine stie ce schimbari s-au produs luna asta cu mestruatia ta... ai putea totusi sa mergi si la medic poate te lamureste el ce si cum!! dar nu te descuraja, ai rabdare si continuati sa va iubiti si o sa vina si bebe, doar ca el nu vine cand vrem noi ci cand vrea el!!!
    multa sanatate!!!

Baietelul nostru scump, Patrick Florin

Make a pregnancy ticker

andra 19 este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Posturi
    5

Buna ziua ! am si eu o nelamurire, pe data de 15 aug am avut un contact sexual neprotejat la care a doua zi am luat contraceptivul de urgenta Escapelle, in data de 17 aug am fost la un control ginecologic unde am urmat un tratament pt vaginita cu ovule Fluomizin. Menstruatia trebuia sa imi vina pe 26-27 aug si nici pana in momentul de fata nu am avut (15 sept) , nu am nici un fel de simptome cum ca as fi insarcinata, as vrea sa stiu daca e posibil sa fiu insarcinata ori e o dereglare de la acest tratament ? va multumesc
    Lenut likes this.

Lenut Avatar
    Lenut este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    10.768

Citat Citat din andra 19 Vezi post
    Buna ziua ! am si eu o nelamurire, pe data de 15 aug am avut un contact sexual neprotejat la care a doua zi am luat contraceptivul de urgenta Escapelle, in data de 17 aug am fost la un control ginecologic unde am urmat un tratament pt vaginita cu ovule Fluomizin. Menstruatia trebuia sa imi vina pe 26-27 aug si nici pana in momentul de fata nu am avut (15 sept) , nu am nici un fel de simptome cum ca as fi insarcinata, as vrea sa stiu daca e posibil sa fiu insarcinata ori e o dereglare de la acest tratament ? va multumesc
    buna andra!!! din cate stiu eu, contraceptivele de urgenta deregleaza menstruatia, iar despre ovule nu stiu ce sa zic... oricum eu zic sa-ti faci un test de sarcina si astfel poti sa elimini aceasta posibilitate!!
    multa sanatate si incearca s agasesti o metoda contraceptiva care sa ti se potriveasca si sa nu mai treci prin situatii de genul asta!!

Baietelul nostru scump, Patrick Florin

Make a pregnancy ticker

andra 19 este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Posturi
    5

iti multumesc pt raspuns

Fana este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Posturi
    2

Buna! Si mie mi-a intarziat ciclul 2 luni. Am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu, dar mereu protejat. Nici macar o data fara(si nici nu a fost cazul sa-mi pun problema daca s-a spart sau nu, caci il verificam tot timpul). Si inainte sa imi incep viata sexuala imi intarzia menstruatia remarcabil ( cel mai mult 3-4 luni). Nu prezint nici un simptom al sarcinii,insa am fost foarte stresata si agitata in ultima vreme si sper sa fie acesta motivul. Mi-am facut si 2 teste de sarcia Sure Check si ambele rezultate au fost in favoarea mea : negativ! Nu stiu ce sa mai cred..Voi merge la un control specializat, dar speram sa vina "musafirii" mult asteptati. Tineti-mi pumnii !

Fana este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Posturi
    2

Am fost la medic,mi-a facut o ecografie si am primit raspunsul dorit. Nu este vorba de bebe ci ovare chistice. Se pare ca mereu imi va intarzia ciclul si nu va fi regulat..

giulia08 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Posturi
    1

Buna ziua. As vrea sa va rog sa imi spuneti o parere. Mi-a intarziat cm 3 sapt,am avut contact neprotejat insa fara a finaliza in mine. Nu am simptome de a ramane insarcinata,din contra am dureri premenstruale. acum 2 ani am mai patit asa, cam 2 luni nu imi venise, am fost la medic de fpt aveam chisturi. am urmat tratament(ac imi dadusera) le-am luat cam 1 an si am intrerupt. imi amintesc medicul imi spusese ca mai pot aparea, si ma gandesc ca acum de sarbatori cred ca racisem putin, pt ca imi fusese frig la picioare si urinam des, simptomele unei raceli. ar fi trebuit sa imi vina in jur de 20 dec. am facut 3 teste - rezultat negativ la intervale de cate o saptamana. voi merge si la doctor cel tarziu luni, dar as vrea sa aud si o parere de a voastra. Va multumesc !

miki_edy este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    24
    Posturi
    1

Furioasa Raspuns Mi-a intarziat ciclul menstrual cu 4 luni

buna ziua ! am o nelamurire fff mare in privinta mea, nu m'ai am CM din luna septembrie ultima luna in care mi'a venit pe data de 3 , practic am crezut ca vom mai avea un bebe avem deja un baietel de 4 ani si 8 luni nascut prin cezariana dar cu timpul mi'am dat seama ca nu sunt insarcinata burtica nu creste sunt doar putin imbalonata asa mi se intampla si inainte sa imi vina CM , am facut 3 teste de sarcina dar nimic au iesit negative ambele nu am avut un ciclu regulat imi venea si de 2 ori pe luna ,asta mi sa intamplat de vreo trei ori dar era fff abudent si ma tinea cate 6 zile ,sunt speriata sa nu am ceva grav la medic mergg abea luni pentru un consult si ecograf dar incertitudinea asta ma omoara cu zile nu stiu ce as putea avea .

deea23 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    24
    Posturi
    12

buna fetelor..sunt noua pe aici si am o mare problema...luna trecuta imi intarziase CM vreo saptamana ,am facut multe teste de sarcina si au iesit negativ,am ajuns pana la urma la ginecolog si in urma palparii mi-a spus ca nu sunt insarcinata,am cerut un ecograf si mi-a spus ca am uterul retrovers si un mic chist pe ovarul drept,ca totusi nu se vede bine ecograful...nu mi-a dat tratament nu nimic..in fine luna asta iar stres pe capul meu(stiind ca am facut sex neprotejat dar fara ejaculare interna,totusi e sex cu risc)...am facut n teste toate negative,mi-a venit CM dar vreo 3 zile si flux totusi putin,precizez ca am inceput sa iau rigevidon,ma dureau sanii inapinte sa-mi vina,mi-a trecut durerea cat am avut CM si acuma de la 2 zile de la CM ma dor rau tare sanii,ma injunghie sanul stang,ma doare burta cu tot cu spate,am facut un test de sarcina si e negativ...nu stiu ce as putea sa am...imi este teama sa fie menstruatie peste sarcina..oare se poate sa iasa atatea teste de sarcina eronate?maine as vrea sa ma duc sa-mi fac HGC beta...ce parere aveti?..chiar sunt disperata

elena88 Avatar
    elena88 este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    768

Citat Citat din deea23 Vezi post
    buna fetelor..sunt noua pe aici si am o mare problema...luna trecuta imi intarziase CM vreo saptamana ,am facut multe teste de sarcina si au iesit negativ,am ajuns pana la urma la ginecolog si in urma palparii mi-a spus ca nu sunt insarcinata,am cerut un ecograf si mi-a spus ca am uterul retrovers si un mic chist pe ovarul drept,ca totusi nu se vede bine ecograful...nu mi-a dat tratament nu nimic..in fine luna asta iar stres pe capul meu(stiind ca am facut sex neprotejat dar fara ejaculare interna,totusi e sex cu risc)...am facut n teste toate negative,mi-a venit CM dar vreo 3 zile si flux totusi putin,precizez ca am inceput sa iau rigevidon,ma dureau sanii inapinte sa-mi vina,mi-a trecut durerea cat am avut CM si acuma de la 2 zile de la CM ma dor rau tare sanii,ma injunghie sanul stang,ma doare burta cu tot cu spate,am facut un test de sarcina si e negativ...nu stiu ce as putea sa am...imi este teama sa fie menstruatie peste sarcina..oare se poate sa iasa atatea teste de sarcina eronate?maine as vrea sa ma duc sa-mi fac HGC beta...ce parere aveti?..chiar sunt disperata
    eu nu cred ca este o sarcina .Simtomele unei sarcini se observa de abea dupa 6-7 saptamani .Dar totusi CM poate veni si peste sarcina , sora mea a patit asta chiar si 3 luni de zile si ea nici macar nu stia ca este gravida.Dupa 3 luni s-a dus la dr. pt o durere de burta minora si a aflat ca este insarcinata in 3 luni.Depinde de la femeie la femeie.

emilia_emma este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    20
    Posturi
    4

Implicit Raspuns Re: Mi-a intarziat ciclul menstrual cu 2 luni

buna ziua!akum am gasit acest site si vroiam sa va intreb in legatura ku intarzierea ciclului.mi a intarziat 2 luni,pt mine nu e ceva nou pt ca mi s a mai intamplat,dar problema e ca akum am intretinut relatii sexuale,am facut vreo 5 teste si toate iasa negativ,nu st ce se intampla,problema e ca akum nu sunt in tara si nu am posibilitatea de a merge akum la medik....daca puteti sa mi dati un sfat sa ma mai linistesc.multumesc

Pagina 9 din 10 PrimulPrimul ... 45678910 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Mi-a intarziat ciclul 2 saptamani
    De HappyFunky in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 4
    Ultimul post: 19 apr 2012, 17:11
  2. Mi-a intarziat ciclu:((
    De CocaCola in forum Preconceptia
    Replici: 21
    Ultimul post: 09 ian 2012, 21:30
  3. Urgent va rog, mi-a intarziat CM 15 zile.
    De Anita939393 in forum Preconceptia
    Replici: 7
    Ultimul post: 16 sep 2011, 08:11
  4. Cate zile trebuie sa-mi intarzie ciclul?
    De panainte Diana in forum Preconceptia
    Replici: 1
    Ultimul post: 05 iul 2011, 12:15
  5. Mi-a intarziat ciclu
    De Roxanaa in forum Preconceptia
    Replici: 1
    Ultimul post: 18 mar 2009, 14:16

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44