Pagina 1 din 10 123456 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 116
Like Tree3Likes

Subiect: Mi-a intarziat ciclul menstrual cu 2 luni

Rodica Oaspete

Implicit Mi-a intarziat ciclul menstrual cu 2 luni

va rog mult spuneti`mi si mie...mi`a intarziat ciclul menstrual vreo 2 luni..am facut teste si au iesit negative...dar am inteles ca se poate intampla ca testul sa fie negativ si sa fi insarcinata...dar cat de mari sunt sansele? va rog ajutati`ma... am 17 ani.. nu vreau bb... nu acum ( nu mai stiu la cine sa apelez...( va rog mult raspundeti-mi...
    multumesc mult!

Roxy Oaspete

Implicit intarziere ciclu menstrual

apeleaza la un ginecolog...sau mergi la un cabinet particular si fa o ecografie...pentru linistea ta...noi nu putem sa stim sigur daca esti sau nu insarcinata.
    este posibil sa fie doar o anexita(o raceala la ovare) iar daca nu o tratezi se poate agrava...deci oricum trebuie sa dai o fuga pana la ginecolog.Curaj ca nu te mananca.

Mona Oaspete

Implicit

Sa nu iti fie nici frica, nici rusine sa mergi la doctor.
    Nu am sa iti tin prelegeri dar daca nu vrei bb fii mai atenta si nu mai risca.
    Daca nu vrei sa cheltuiesti mergi la medicul de familie si spune-i ca ai simptome de anexita (documenteaza-te) si sa iti dea o trimitere la doctor. Apoi mergi in Astra la clinica unde te mai primesc si fara programare si unde uneori nu se sta prea mult la usa. Nu iti va lua nimeni capul daca ai trimitere pe "anexita" si tu ii spui sincer ca ti-a si intarziat 2 luni si ca o rogi sa se uite si dupa un bb chiar daca testele facute acasa ti-au iesit negative.
    Din nou, nu exita motive sa te feresti de doctor, nu e o rusine sa ai probleme ginecologice. Toate femeile care asteapta acolo la usa cabinetului au probleme ginecologice, nimeni nu merge de placere sau ca sa rada de fetele mai tinere si speriate.
    Sa nu te lasi intimidata de doctoritele de acolo. Ele mai vorbesc urat uneori dar asta pt ca sunt blazate sau frustrate, dar nu au nimic cu tine.
    Din Astra ti-as recomanda-o pe Dr. Gadiuta, e cea mai buna si blanda.
    Numarul de telefon di Astra (care era inca bun in ianuarie) e :0268/317444. Poti suna pentru programare sau ca sa afli ce mai tre sa platesti daca te duci cu trimitere.
    Bafta!

Rodica Oaspete

Implicit Gata mi-a venit Ciclu Menstrual

azi cred ca mi`a venit CM:X:X:X
    mi`au curs cateva picaturi...bine,eu sunt putin speriata ca mi s`a spus si ca la inceputul unei sarcini iti pot aparea niste picaturi,semn ca esti insarcinata...bine eu sper sa fie varianta fericita
    Mi`e asa ca am intrat pe site`ul asta unde cele mai multe de`abia asteapta sa aiba un bb 8-> si eu o sa astept dar...peste cativa ani buni...
    Va multumesc tuturor si o sa mai intru sa va spun cum s`a incheiat totul

LorD este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2009
    Varsta
    24
    Posturi
    1

Implicit ...

Am si eu o problema ,prietenei mele nu i-a mai venit CM de 10 zile,noi ne-am protejat de fiecare data,stiu:"ia un test si verifica",dar el poate sa intarzie din cauza ca a fost racita "acolo" si a luat un medicament ....CIPRINOL parca numai stiu,nu a avut ciclul regulat ,ii intarzia asha cate 2 3 zile maxim ,nush ce sa mai cred :| ,help me:|.

Alexa Oaspete

Exclamation Re: Mi-a intarziat ciclul menstrual cu 2 luni

Va rog frumos dati-mi si mie un sfat mie mi-a venit CM acum 1 an,eu am 18 ani si nu este regulat .... de data asta mi-a intarziat 2 luni ...si imi e frica ,mi-am facut un test de sarcina a iesit negativ dar nu sth ce sa zic ca nu se stie ca sunt ft sigure ce sa fac ?...am avut simptome de CM dar nimic va rog ajutati-ma cu un sfat !!

anonim Oaspete

Unhappy mia intarziat cm

mia intarziat ciclul 2 zile este vreo problema?mie frica sa nu am bebe

Unregistered Oaspete

Implicit Re: Mi`a intarziat ciclul menstrual cu 2 luni

Intretin relatii sexuale cu prietenul meu de anul trecut niciodata nu facem cu prezervativ,dar nu am avut probleme ,pana acum! De 2 luni mi`a intarziat ciclul,si sunt foarte speriata! Am facut un test de sarcina care arata ca e negativ . La ginecolog nu am fost pana acum si imi este rusine...nu stiu ce sa fac ... un sfat puteti sa imi dati?

lovelife este offline Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    591

Implicit Re: Mi-a intarziat ciclul menstrual cu 2 luni

Pai 2 luni de intarzie este mult, mai fa un test de sarcina sau dute la medic, nu trebuie sa iti fie rusine.
    Si lipsa de prevedere si contraceptie presupune riscuri si responsabilitati

ony Oaspete

Implicit Re: Mi-a intarziat ciclul menstrual

de la stres cam cat se poate intarzia?? va rog frumos sami spuneti si mie dak se poate dak stie cineva!!

tymy Oaspete

Unhappy Re: Mi-a intarziat ciclul menstrual cu 2 luni

buna ziua am 13 ani si mia intarziat ciclul menstrual cu 2 luni nu AM intretinut relatii sexualee va rog datyimi si mie un sfat ce pot sa fak
    ? multumesk mult astept raspuns prima data cand mia venit a fost anuk asta in 25 februarie dupaceea iarasi nu mia venit pana in 3 mai si aucma iarasi nu miaa venit sunt outin ingrijorata astept raspuns

Unregistered Oaspete

Implicit Re: Mi-a intarziat ciclul menstrual cu 2 luni

Citat Citat din tymy Vezi post
    buna ziua am 13 ani si mia intarziat ciclul menstrual cu 2 luni nu AM intretinut relatii sexualee va rog datyimi si mie un sfat ce pot sa fak
    ? multumesk mult astept raspuns prima data cand mia venit a fost anuk asta in 25 februarie dupaceea iarasi nu mia venit pana in 3 mai si aucma iarasi nu miaa venit sunt outin ingrijorata astept raspuns
    La inceput menstruatia este neregulata,mai ai rabdare si o sa se regleze in timp.Sau poti sa mergi la ginecolog,el te poate ajuta cel mai bine.

Pagina 1 din 10 123456 ... UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Mi-a intarziat ciclul 2 saptamani
    De HappyFunky in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 4
    Ultimul post: 19 apr 2012, 17:11
  2. Mi-a intarziat ciclu:((
    De CocaCola in forum Preconceptia
    Replici: 21
    Ultimul post: 09 ian 2012, 21:30
  3. Urgent va rog, mi-a intarziat CM 15 zile.
    De Anita939393 in forum Preconceptia
    Replici: 7
    Ultimul post: 16 sep 2011, 08:11
  4. Cate zile trebuie sa-mi intarzie ciclul?
    De panainte Diana in forum Preconceptia
    Replici: 1
    Ultimul post: 05 iul 2011, 12:15
  5. Mi-a intarziat ciclu
    De Roxanaa in forum Preconceptia
    Replici: 1
    Ultimul post: 18 mar 2009, 14:16

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44