Cel mai bine este sa iti faci un test de sarcina
Buna fetelor! Am si eu nevoie de parerile voastre... Am 30 ani si sunt casatorita; ne dorim foarte mult un bebe. Am un ciclu menstrual neregulat care variaza intre 35 si 55 zile (in medie 42, de cele mai multe ori), dar nu mai putin de 28. Acum 3 luni a durat 60 zile. Nu iau anticonceptionale pentru ca acum 5 ani am luat in greutate foarte mult de la Mercilon si le-am lasat. Acum o luna mi-am facut niste analize, inclusiv Papanicolau si se pare ca nu am nicio problema, la eco uterul a iesit curat ca lacrima. Am doar un "chistulet mic si inofensiv" pe ovarul drept, asa cum mi-a spus ginecologul. Ultima menstruatie a venit pe 14.07, mi-a trecut dupa 7 zile si mi-a venit din nou 2 saptamani mai tarziu. Nu a fost abundenta, aproape ca nici tampon nu a necesitat, nu a fost dureroasa, si m-a tinut o zi si jumatate - in total... cateva picaturi
. De vreo 2 saptamani fac pisu des, mi-e foarte somn toata ziua desi dorm destul in timpul noptii si mi-e foame tot timpul. Ba, mai mult, mi se face rau in cada daca fac dus cu apa ceva mai calda, ma ia cu lesin
. Eu nu prea stiu cand este perioada mea de ovulatie, pt ca mi-e imposibil sa fac calcule la un ciclu atat de aiurit... am avut 2 contacte sexuale neprotejate de cand a incetat sangerarea ultimului ciclu, dar conform calculatoarelor standard care se gasesc pe net, nu eram la ovulatie. Am facut si un test de sarcina saptamana trecuta si a iesit negativ.
A trecut vreuna dintre voi prin asa ceva? Poate cineva sa-mi dea un sfat?
Cel mai bine este sa iti faci un test de sarcina
Mi-am facut acum 1 saptamana, dar a iesit negativ. Poate era prea devreme...