Rezultate de la 1 la 4 din 4

Subiect: Bebe sau nu ?!

AndRuTzA este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2009
    Varsta
    22
    Posturi
    2

Question Bebe sau nu ?!

Buna fetelor , numele meu este Andra si am 19 ani! Am o problema cam maricica ca sa spun asa!
    Ultimul CM a fost pe data de 5 Sept 2009 de obicei este regulat 28-30 de zile pe data de 4 septembrie cand trebuia sa imi vina mentruatia mi-a curs cateva picaturi maroni deschis si 2-3 firicele subtiri de sange abea daca se vedeau la fel si pe 5 dar nu au tinut toata ziua in general curgeau dimineata. CM tot nu mi-a venit nici pana astazi adica am o intarziere de 15 zile am facut un test de sarcina de dimineata si mi-a iesit negativ . Am cateva simptome specifice "sarcinii" greata si pofte ( tot ce poftesc si mananc vomit ) somn nu prea imi este dar mai am si zile cand dorm dupamasa! Acum o sapt ma dureau si sanii si s-au marit vizibil, cred ca imi trebuie un numar mai mare la sutien .. Credeti ca as putea fi insarcinata in conditiile in care am intretinut relatii sexuale si in perioda fertila si in afara acesteia si totusi ca testele de sarcina sa iasa negativ ? Eu cu prietenul meu ( viitorul sot ) ne dorim ffffff mult un bebe si ne cam chinim de ceva vreme ! Am avut 2 avorturi spontane la inceputul anului si nu mai vreau sa trec prin asa ceva ( mentionez ca atunci testele de sarcina mi-au iesit slab pozitive abea dupa 3 sapt de la intarziere si cam la 2-3 zile dupa ce am facut testul ( asta la prima sarcina ) am pierdut copilul, iar la a doua sarcina am fost direct la ginecolog si am aflat ca sunt insarcinata in 9 sapt dar bebe nu ne-a dorit ( dupa 1 sapt de la eco am suferit iar un avort spontan ( doctorul imi prescrisese acid folic si dulphaston ) dar din lipsa banilor in sapt aceea nu le-am cumparat si cand le0am cumparat a fost deaja prea tarziu apucasem sa iau de 2 ori din ele ( )) ce ma sfatuiti ? eu maine am programare la ginecolog dar sunt nelinistita de ceva vreme si parca nu mai am rabdare !! imi este teama

ralu18 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2009
    Posturi
    2

Implicit Re: Bebe sau nu ?!

Buna ziua la toate fetele. am si eu o nelamurire.as vrea niste pareri. trebuie sa-mi vina CM pe 15,suntem in 19 si nimic.acum cateva zile am avut cateva picaturi mai maronii pe slip.am zile in care imi e somn,in rest nimic.am facut azi un test si o liniuta.trebuie sa mai astept?sau chiar nu am ramas? va rog sa-mi raspunde-ti! multumesc anticipat!

ralu18 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2009
    Posturi
    2

Buna ziua la toate fetele. am si eu o nelamurire.as vrea niste pareri. trebuie sa-mi vina CM pe 15,suntem in 19 si nimic.acum cateva zile am avut cateva picaturi mai maronii pe slip.am zile in care imi e somn,in rest nimic.am facut azi un test si o liniuta.trebuie sa mai astept?sau chiar nu am ramas? va rog sa-mi raspunde-ti! multumesc anticipat!

AndRuTzA este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2009
    Varsta
    22
    Posturi
    2

am fost azi la control si se pare ca sunt insarcinata in 3-4 sapt eu mi-am rezolvat problema bafta tuturor

Subiecte Similare

1. Utile bebe
    De adelaeu in forum Anunturi, vanzari, cumparari
    Replici: 2
    Ultimul post: 28 nov 2011, 13:09
  2. Carucioare bebe
    De anda4uu in forum Clubul burticilor
    Replici: 33
    Ultimul post: 19 iun 2011, 16:13
  3. Ptr un Bebe, urgent!!!
    De Ronny2010 in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 0
    Ultimul post: 25 ian 2011, 22:41
  4. O fi bebe, n-o fi bebe... ???
    De delia2009 in forum Preconceptia
    Replici: 2
    Ultimul post: 14 aug 2009, 13:11
  5. Imi doresc mult un Bebe
    De Cori80 in forum Preconceptia
    Replici: 19
    Ultimul post: 22 iul 2009, 09:12

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44