Buna ziua la toate fetele. am si eu o nelamurire.as vrea niste pareri. trebuie sa-mi vina CM pe 15,suntem in 19 si nimic.acum cateva zile am avut cateva picaturi mai maronii pe slip.am zile in care imi e somn,in rest nimic.am facut azi un test si o liniuta.trebuie sa mai astept?sau chiar nu am ramas? va rog sa-mi raspunde-ti! multumesc anticipat!

LinkBack URL
About LinkBacks
si totusi ca testele de sarcina sa iasa negativ ? Eu cu prietenul meu ( viitorul sot ) ne dorim ffffff mult un bebe si ne cam chinim de ceva vreme ! Am avut 2 avorturi spontane la inceputul anului si nu mai vreau sa trec prin asa ceva ( mentionez ca atunci testele de sarcina mi-au iesit slab pozitive abea dupa 3 sapt de la intarziere si cam la 2-3 zile dupa ce am facut testul ( asta la prima sarcina ) am pierdut copilul, iar la a doua sarcina am fost direct la ginecolog si am aflat ca sunt insarcinata in 9 sapt dar bebe nu ne-a dorit
( dupa 1 sapt de la eco am suferit iar un avort spontan ( doctorul imi prescrisese acid folic si dulphaston ) dar din lipsa banilor in sapt aceea nu le-am cumparat si cand le0am cumparat a fost deaja prea tarziu apucasem sa iau de 2 ori din ele