Rezultate de la 1 la 3 din 3

Subiect: E posibil ciclu menstrual peste sarcina?

Cici Oaspete

Implicit E posibil ciclu menstrual peste sarcina?

Acum aprox. 2 luni am avut un contact sexual neprotejat (de atunci nu am mai avut alte contacte; specific ca prietenul meu nu a ejaculat in mine). Acest contact l-am avut imediat dupa un ciclu menstrual, asa ca daca am calculat bine, nu eram intr-o perioada fertila. La 2 saptamani dupa contactul sexual m-a apucat paranoia si timp de 1 saptamana mi-am facut 6 teste de sarcina. Testele au iesit toate negative, iar menstruatia mi-a venit dupa 3 saptamani jumate de la respectivul contact sexual. A fost normala, cu dureri si sangerare relativ abundenta in primele 2 zile, iar apoi mai maroniu, pana la sfarsit. Astazi in schimb am observat ca am niste scurgeri maronii, ma doare spatele ca de obicei, dar in rest nimic...cantitativ e foarte foarte putin. Daca are vreo relevanta, luna trecuta am luat antibiotice si B complex timp de aproape 2 saptamani, si am fost putin stresata in aceasta perioada.

Ce parere aveti?

Eleni Oaspete

Implicit Oare eu sunt insarcinata?

am o nelamurire..luna trecuta inainte sa imi vina menstruatia cu vreo 10 zile am avut niste stari foarte ciudate:greata,intepaturi in ovare,durere de mijloc,stare generala proasta,iar intr-o dimineata m am trezit cu voma in gat din somn si am dat afara tot ce mancasem cu o seara inainte.clar ma gandeam:sarcina.insa toata starea asta m a tinut doar vreo 3 zile.ciclul mi a venit la timp,cu durerile de rigoare si parca mai abundent decat de obicei si cu cheaguri.acum ce ma pune pe mine pe ganduri este ca sanii mei sunt mariti si acum dupa ce s a term cm dar nedurerosi si am o durere surda de ovare.credeti ca ar fi putut fi totusi menstruatie peste sarcina?

Anka Oaspete

Implicit Fa un test de sarcina

Cel mai bine fa un test de sarcina. Asa scapi de stre, si nu costa mult

Subiecte Similare

1. Prima zi de ciclu menstrual
    De Tantza in forum Sunt femeie
    Replici: 2
    Ultimul post: 08 nov 2011, 16:26
  2. Replici: 2
    Ultimul post: 01 mai 2011, 20:12
  3. E posibil sa fie ciclu peste sarcina?
    De Nicole_1977 in forum Sarcina
    Replici: 3
    Ultimul post: 04 dec 2009, 10:10
  4. sarcina si posibil nodul in zona genitala
    De alipuk83 in forum Sarcina
    Replici: 0
    Ultimul post: 01 mar 2009, 18:57
  5. Cum se poate intarzia ciclu menstrual
    De Alnna in forum Viata de cuplu
    Replici: 1
    Ultimul post: 19 ian 2009, 11:48

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44