Rezultate de la 1 la 3 din 3

Subiect: ingrijorare

elena__elena este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2009
    Varsta
    23
    Posturi
    1

Implicit ingrijorare

as avea o mare problema si sper sa ma sfatuiti
    Iau de 2 ani anticonceptionale si fac pauza la 6 luni cate o luna(asa mi s-a recomandat), dar in ultima luna de pauza am avut contact neprotejat (am crezut ca in aceasta pauza efectul anticonceptionalelor este inca valabil cat de cat), dar acum nu prea mai cred acest lucru pentru ca imi intarzie CM de 2 sapt de la data cand trebuia normal sa-mi vina. Am facut 2 teste de sarcina dar au iesit amandoua negative. Sunt destul de impacientata si nu stiu ce sa mai cred. Am cateva simptome, dar nu stiu daca sunt create de psihic, pt ca sunt foarte stresata, pana acum nu am mai avut astfel de probleme....E posibil sa fi ramas insarcinata?

r_ocsy este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2009
    Varsta
    30
    Posturi
    30

Implicit Re: ingrijorare

In general testele de sarcina sunt 99% sigure. Mai bine da o fuguta pana la un ginecolog sa te consulte. Am avut si eu aceasi problema cand am intrerupt anticonceptionalele iar la ecografie s-au evidentiat ovare polichistice. Mi-a stimulat ovulatia si mi-a schimbat anticonceptionalele. Peste 6 luni la control am fost ok. Dupa cum vezi, faptul ca nu ti-a venit ciclul poate fi si din alte cauze. cel mai bine este sa faci un control la ginecolog, e singurul care iti poate raspunde la intrebare.

s_alexandra este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2009
    Posturi
    25

Implicit Re: ingrijorare

este posibil ca dupa o perioada mai lunga in care ai luat anticonceptionale sa apara mici decalari ale CM.
    bineinteles ca un consult de specialitate nu strica

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44