Pagina 11 din 22 PrimulPrimul ... 67891011121314151621 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 121 la 132 din 262
Like Tree21Likes

Subiect: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?

rusiamsuis este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Posturi
    1

Implicit Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?

Citat Citat din anca1973 Vezi post
    dragele mele .... alarma falsa ... dupa o intaziere de 7 zile
    buna seara,am o intrebare,sunt insarcinata sau totul e in mintea mea?situatie:sex protejat dupa 2ani de pauza(1data),in a9a zi de la venirea menstruatiei,urmatoarea menstra intarzie cam10zile,incepe cu o scurgere maronie doar 1data cat am fost la toaleta,test sarcina negativ,urmata la 2 zile de sangerare de 2zile in loc de 4,urmatoarele 2 menstre regulate, normale,a3a vine mai repede cu 5zile,dar normala.am 41 ani nici un simptom de sarcina, e doar in mintea pt.ca am gresit si ma obsedeaza?multumesc.
    Ultima editare de lovelife : 19 nov 2011 la 11:26

Andreea!! este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    1

Buna fetelor!as dori sa va cer parerea voastra intr o situatie...intre 19-26 ianuarie am avut ultimul cm normal....pe data de 30 ian. am facut sex neprotejat....azi pe 7 feb am obs o scurgere maronie ca si sum ar trebui sa imi vina menstruatia...alte simptome nu am...vb de simptome ca dupa acea noapte am ramas cu o frica nu stiu de ce de a ramane insarcinata si mi s a intiparit in minte acest eidee si acum tot caut simptome sa vad daca am sau nu...voi ce spuneti?va multumesc!

pinkyway este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    1

Buna la toata lumea!As avea o intrebare!
    Aprox la 1 sapt dupa ciclu menstrual am intretinut contact sexual neprotejat si prietenul meu si a ejaculat in mine!Apoi dupa o sapt si 1 zi 2 au inceput durerile de san ...in special sfarcurile ma dor foarte tare sanii sau umflat si sunt mai grei iar mameloanele sau marit.De asemeni am pofta de mancare tot timpu ..acum mananc acum iar mie foame sau simt nevoia sa rontai ceva.Si am o predispozitie sa ma enerveze toata lumea....Ba ma enervez fara motiv ,ba tip degeaba la toata lumea ...si plang foarte usor!!!!ciclul mia intarzaiat debia o zi sau 2 ....As dori sa imi spuneti daca e posibil sa fiu insarcinata...Am o frica sa ma duc sa imi fac un test de sarcina ...nu stiu de ce!!Tin sa precizez ca durerea de sani nu de regula asa de puternica inainte de menstruatie ...si a inceput cu 2 sapt inainte de data cand ar fi trebuitr sa imi vina ciclul!!
    Va multumesc anticipat

Lenut Avatar
    Lenut este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    10.770

Citat Citat din pinkyway Vezi post
    Buna la toata lumea!As avea o intrebare!
    Aprox la 1 sapt dupa ciclu menstrual am intretinut contact sexual neprotejat si prietenul meu si a ejaculat in mine!Apoi dupa o sapt si 1 zi 2 au inceput durerile de san ...in special sfarcurile ma dor foarte tare sanii sau umflat si sunt mai grei iar mameloanele sau marit.De asemeni am pofta de mancare tot timpu ..acum mananc acum iar mie foame sau simt nevoia sa rontai ceva.Si am o predispozitie sa ma enerveze toata lumea....Ba ma enervez fara motiv ,ba tip degeaba la toata lumea ...si plang foarte usor!!!!ciclul mia intarzaiat debia o zi sau 2 ....As dori sa imi spuneti daca e posibil sa fiu insarcinata...Am o frica sa ma duc sa imi fac un test de sarcina ...nu stiu de ce!!Tin sa precizez ca durerea de sani nu de regula asa de puternica inainte de menstruatie ...si a inceput cu 2 sapt inainte de data cand ar fi trebuitr sa imi vina ciclul!!
    Va multumesc anticipat
    sincer eu cred ca e vorba de BB, dar totusi fa-ti curaj si ia un test...altfel nu ai sa te lamuresti. bafta sa fie cum iti doresti u. iar daca nu e BB va recomand sa folositi o metoda contraceptiva (daca nu va doriti sa fiti parinti).

Baietelul nostru scump, Patrick Florin

Make a pregnancy ticker

Lenut Avatar
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    10.770

Citat Citat din Andreea!! Vezi post
    Buna fetelor!as dori sa va cer parerea voastra intr o situatie...intre 19-26 ianuarie am avut ultimul cm normal....pe data de 30 ian. am facut sex neprotejat....azi pe 7 feb am obs o scurgere maronie ca si sum ar trebui sa imi vina menstruatia...alte simptome nu am...vb de simptome ca dupa acea noapte am ramas cu o frica nu stiu de ce de a ramane insarcinata si mi s a intiparit in minte acest eidee si acum tot caut simptome sa vad daca am sau nu...voi ce spuneti?va multumesc!
    pai acea scrugere ar putea fi nidatia, adica implantarea ovului fecundat in uter. peste cateva zile fa-ti un test.

Make a pregnancy ticker

Alina1986 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    2

buna,ma numesc Alina si am cateva nelamuriri....de intarziat mi-a intarziat cateva zile dar nu stiu cate ca nu am tinut evidenta....spatele ma doare,greturi nu am,pofte nici atat,si de urinat...de vreo 15 ori pe zi....poate fi ceva?A uitasem.....si mi-e somn in continuu

mihaela102 Avatar
    mihaela102 este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    691

Citat Citat din Alina1986 Vezi post
    buna,ma numesc Alina si am cateva nelamuriri....de intarziat mi-a intarziat cateva zile dar nu stiu cate ca nu am tinut evidenta....spatele ma doare,greturi nu am,pofte nici atat,si de urinat...de vreo 15 ori pe zi....poate fi ceva?A uitasem.....si mi-e somn in continuu
    greturile nu sunt o regula, poti sa nu ai deloc pe parcursul sarcinii, poftele apar mai tarziu (80% din pofte sunt de fapt mofturi)

faptul ca urinezi foarte des si ca ai somnolenta poate fi un semn de sarcina...sau de infectie urinara.

daca zici ca deja ti-a intarziat menstruatia poti face un test de sarcina

Alina1986 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    2

Sunt tot Alina,nu mai am nici o durere nici nimic,dar tot nu mi-a venit....cel mai rau e ca nu stiu la cate zile tre sa vina...la 20 si cate?niciodata nu am calculat si nu m-a interesat,dar am o prietena care a avut de 2 ori pana acum si asa imi dau seama ca a intarziat...unii spun ca e prea devreme pentru un test...

Lenut Avatar
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    10.770

Citat Citat din Alina1986 Vezi post
    Sunt tot Alina,nu mai am nici o durere nici nimic,dar tot nu mi-a venit....cel mai rau e ca nu stiu la cate zile tre sa vina...la 20 si cate?niciodata nu am calculat si nu m-a interesat,dar am o prietena care a avut de 2 ori pana acum si asa imi dau seama ca a intarziat...unii spun ca e prea devreme pentru un test...
    alina, daca tot nu ti-a venit, incearca un test maine dimineata cu prima urina!! daca e BB, o sa iasa pozitiv daca ai cateva zile intarziere!!

Make a pregnancy ticker

dorina este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    1

buna ma numesc dorina.am luat anticonceptionale timpe de un an si jumatate dar am decis sa fac 2 luni de pauza.trebuia sa imi vina pe 13 iunie si inca nimic............poate fii vb de o sarcina.am avut un singur contact neprotejat.............

fluturas Avatar
    fluturas este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Posturi
    1.355

Citat Citat din dorina Vezi post
    buna ma numesc dorina.am luat anticonceptionale timpe de un an si jumatate dar am decis sa fac 2 luni de pauza.trebuia sa imi vina pe 13 iunie si inca nimic............poate fii vb de o sarcina.am avut un singur contact neprotejat.............
    Buna Dorina....daca contactul respectiv a avut si 'finalizare', atunci orice e posibil...eu zic ca poti incerca un test, dat fiind faptul ca deja ti-a intarziat 4 zile...! Sa ne anunti si pe noi rezultatul!

Lenut Avatar
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    10.770

Citat Citat din dorina Vezi post
    dorina, cand te hotarasti sa faci pauza de la anticonceptionale trebuie sa te astepti la intarzieri ale menstruatiei...iti vb din experienta... eu ori de cate ori am facut pauza menstruatia imi intarzia... uneori chiar si 2 saptamani.

dar daca contactul neprotejat pe care l-ai avut, a avut finalizarea in vagin, atunci fa-ti un test!!

Make a pregnancy ticker

Subiecte Similare

1. Sarcina, simptome relative
    De mihalacheandreea in forum Preconceptia
    Replici: 25
    Ultimul post: 13 oct 2011, 14:34
  2. oare sa fie sarcina sau doar imaginatie mea?
    De any20 in forum Preconceptia
    Replici: 2
    Ultimul post: 24 aug 2011, 14:04
  3. Semne si simptome de sarcina
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 10
    Ultimul post: 08 iun 2011, 12:07
  4. Simptome de sarcina ... oare?
    De bebeshtrumf in forum Preconceptia
    Replici: 1
    Ultimul post: 01 sep 2009, 10:51
  5. oare sa fie sarcina sau doar imaginatie mea?
    De any20 in forum Preconceptia
    Replici: 2
    Ultimul post: 20 iun 2009, 09:03

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44