Buna ziau ! Ma bucur sa ma aflu printre voi, sunt noua pe acest site si am o multime de intrebari la care poate ma puteti ajuta. Am un CM neregulat, si o intarziere a CM de aproape 2 sapt. Temperatura bazala 37,1- 37,2 care se mentine asa de la data ovulatiei ( am facut teste de ovulatie). De aproximativ 4-5 zile am dureri de sani, care au si crescut putin. Am facut teste de sarcina dar rezultatul este negativ. Ce credeti este posibil sa fie totusi o sarcina? ( mi-as dori tare mult lucrul acesta ) Va multumesc anticipat.
lenut, sau oricine poate sa raspunda, revin cu o intrebare. Ieri (pe 25) am avut o chestie ciudata, respectiv o scurgere cat un bat de chibrit pe hartia igienica. N-am mai patit niciodata asa ceva. Am dat fuga pe net si am gasit cate ceva legat de sangerarea de nidatie. zic, sa stau cuminte poate e alarma falsa si vine CM. De ieri pe la 11 cand s-a intamplat si pana azi (deci mai bine de 24 de ore), nimic. Evident am dat fuga la farmacie ieri si am facut un test care a iesit negativ. Ce ziceti, mai am vreo sansa? ca prin unele locuri am vazut ca testul s-ar pozitiva abia la 2-3 zile dupa nidatie, prin altele ca ar trebui sa fie pozitiv deja daca s-a produs sangerarea...nu mai inteleg nimic. Oricum mi-am propus sa nu mai fac nici un test pana pe 2 septembrie, ca sa nu imi fac iar sperantedar mi-ar prinde bine o parere. Multumesc!
buna cristiam!!1 poate fi vorba de sangerarea de nidare, dar de la nidare si pana cand testul ar iesi pozitiv dureaza in jur de 7 zile!!! deci, dupa ce embrionul s-a implantat in uter acesta incepe sa produca un hormon numit HCG, hormon care apare doar in sarcina si care este detectat de testele de sarcina!! de la implantarea lui si pana ca testul sa iasa pozitiv trebuie sa treaba aprox o sapt... deci..., rabdare draga mea!!!![]()
buna sunt noua pe aici si as vrea sa stiu cate ceva..dupa parerea mea am cam intrat in bucluc..menstruatia mia intarziat trebuia sa imi vina pe 23 sau 24 luna asta si mia curs numai o pata si apoi sa oprit.am avut contact sexual m-am protejat dar dupa 0 sapt sau doua dupa ce mia trecut menstruatia nu m-am mai protejat..am facut doua teste de sarcina si au iesit negativ..asa am nijte stari aiurea banuiesc ca unde sunt si stresata ,in schimb sanii ii am umflati,tari.. si nu stiu ce sa fac..mie sa nu fiu insarcinata.daca se poate ,,poate puteti sa ma ajutati cu nijte sfaturi ,vas fi recunoscatore.multumesc
nu imi raspunde si mie nimeni la intrebare..as fi vrut sa stiu parerile voastre si daca puteti sa ma ajutati..mda
draga Mihaela,
mai asteapta putin, stiu ca e greu, dar semnele de sarcina pot fi inselatoare, iar daca faci testul de sarcina prea devreme, este normal sa iasa negativ.
din cate am inteles, sper ca nu ma insel, nu iti doresti sa ramai insarcinata. Probabil nu este momentul potrivit pentru tine.
Multa sanatate si sa ne tii la curent.
Ultima editare de lovelife : 19 nov 2011 la 12:29
buna fetelor sunt membru nou pe acest site si as avea si eu mici nelamuriri: mie trebuie sa imi vina cm pe 15 oct dar de 6 zile am simptome de sarcina, oare e posibil asa repede? ma dor sanii ffff tare, mai ales sfarcurile, greata permanenta, intepaturi in burtica, iar tb este peste 37.0 ( a ajuns si la 37.3 de doua zile) as vrea un raspuns multumesc!