Draga Anushk,toate aceste simptome pe care le ai tu sunt de sarcina.Legat de testele de sarcina,pot fii si false,adica ...poti fii insarcinata si sa-ti iasa negative.
Te rugam sa ne mai spui cate ceva:ti-a intarziat CM,cand l-ai avut ultima oara
Asteptam amanunte.
Pupicei si tot ce-ti doresti
Ultima editare de lovelife : 19 nov 2011 la 12:21
Am avut CM pe 15 iulie pana pe 21 iulie...apoi mi-a venit iar pe 2 august pana pe 4 august.Ma doare f tare in partea stanga si e mai tare si umflat in acea zona.greturi nu am decat dimineata si f rar in timpul zilei.Sa merg la gin sa fac un eco?Mananc fffff mult in ultima vreme,ceva neobisnuit pt mine.Sunt f nelinistita...vreau sa stiu doar daca is insarcinata sau nu.Imi doresc sa am un copil.multumesc pupici

Draga Anuschk,vreau sa-ti spun ca(dupa cum ti-am mai spus)senzatia de greata dimineata si cateodata si pe timpul zile sunt normale pt sarcina,durerea de burta si ca simti putin umflata si astea sunt,dar........... durerea in partea stanga si putin umflata,pot fi si de la o raceala la ovarul stang.
Vad ca nici o mama(viitoare mama)nu ne mai spune nimic ,sa ne scoata din ceata!!!!!!!!!!!!
Sfatul meu este sa mergi la un doctor,sa-ti faci o ecografie si chiar o analiza.Doar atunci ,sigur o sa aflam realitatea.
Pupicei si sanatate.Te asteptam cu vesti
Pai nu ma dor ovarele si nu in partea stanga jos ma doare,ci mai sus de buric in partea stanga,iar acolo e mai tare si mai umflat decat in partea dreapta.in legatura cu CM ce parere ai?mie mi se pare cam dubios...poate fi ceva dereglare?astept sa ma ajutati cu un sfat pt ca sunt f stresata...nu stiu ce sa cred...merci mult

In legatura cu CM eu nu stiu ce sa-ti zic.Dupa cum ai scris,l-ai avut putin cam ,,aiurea''.Asa il ai mereu?In iulie l-ai avut dupa 15 pana pe 21,deci 6 zile,in august l-ai avut de pe 2 pana pe 4,deci doua zile.Nu-i deloc normal.Tu ai asa mereu CM ,la 18 zile?
Incearca si nu mai fii stresata,ca totul este rezolvabil.Sfatul meu este sa mai astepti putin, cam pana pe 15 pt un test de sarcina,sau daca nu mai poti astepta pana atunci dute imediat la un doctor pt o ecografie.Nu ti se poate intampla nimic rau.Doctorul este singurul care te poate lamuri mai repede si sigur.
Sa nu-mi spui ca si tu ai oroare de doctori ginecologi!!!!!!!!!!Foarte multe femei evita sa se duca si in final tot acolo ajung(asa sunt si eu,imi este groaza sa ma duc la ginecologie).TREBUIE SA MERGI,este mai sigur.
Pupicei si te mai asteptam
pana acum aveam CM in fiecare luna pe 15,dar acum nu stiu ce s-a intamplat.Normal trebuia sa am ciclu pe 15 august.Am o oroare de medicii gin,dar va trebui sa ma duc...nu am de ales si cred o voi face chiar luni.Tine-mi pumnii!O sa revin cu vesti proaspete!Pupici si merci pt sfaturi!

Bravo Anushk,ma bucur ca te-ai decis.Bineinteles ca o sa-ti tin pumni.
Te astept cu vesti bune si sper din tot sufletul meu sa fii insarcinata.
Pupicei si curaj
buna ;.. am o mik nelamurire si sper sa ma ajutati voi ... am avut un contact sexual prin 16-17 august.. iar pe 28 mi-a venit stopul... si totusi de vreo 2-3 sapt au inceput sa ma doara sanii si venele sunt mai pronuntate pe ei. am niste dureri de spate din cand in cand, ma simt un pic balonata:| si mai am si niste dureri prin burtik
.. am facut 1 test acum km o saptamana si a fost negativ.. credeti k e cv.. sau imi provoc singura simptomele din cauza emotiei
?
Poate stiu mai bine fetele, insa eu zic sa nu iti faci sperante...
Eu am de cateva zile greturi. In seara asta chiar mi-a venit sa vomit si m-am oprit... dureri in burta humm... au inceput de noaptea trecuta. Am vut contacte sexuale neprotejate in perioada fertila (pe 2 si pe 3 sept mai exact) insa... nu sunt insarcinata (am facut acum vreo ora testul)
Fie ce-o fi de acum.

Buna dimineata fetelor.
Draga Bunnyale,parerea mea este sa mai astepti pana pe 4-5 octombrie sa-ti faci un test de sarcina.......doar daca ai mai avut contact sexual si dupa.Daca a fost doar atunci,nu ai cum sa ramai insarcinata.
Draga Cherry,stiu ca testele sunt mai exacte daca le faci dupa o saptamana de intarziere a ciclului menstrual.
Va doresc sa fie exact cum vreti voi.
Pupicei.
poi oana sa mai intamplatde cateva ori dupa.. dar xcum,,in afara perioadei de ovulatie.. at cred k am racit un pic la burtik.. pt k durerea e concentrata pe ovare(.. mnah fie ceo fi..e bn cum vrea doamne doamne :d
fetelor mai am o intrebare... stiu k e putin km aiurea pt k tine totusi de igiena:|.. dar am mai intrat si pe alte site-uri in kre se punea problema unei sarcini dupa ce s-a avut contac sexual in timpul menstruatiei? crede-ti k e posibil:S? din cate stiu eu at se elimina invelisul si at se elimina si ovulele:|...
![]()