Pagina 9 din 22 PrimulPrimul ... 456789101112131419 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 97 la 108 din 262
Like Tree21Likes

Subiect: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?

vicky1223 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    96

Implicit Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?

Buna Bunnyale.Teoretic este imposibil, pentru ca in timpul menstruatiei, se elimina ovulul matur, neconceput, dar practic este posibil orice. Sexul in timpul menstruatiei este interzis din punct de vedere medical, deoarece in timpul scurgerilor, eliminariloe de ovul, cervixul este deschis, ceea ce poate duce la contactul direct al uterului cu mediul extern,si pot patrunde microbi de alta origine, si prin urmare te alegi cu o infectie. Daca ai hotarat sa faci dragoste in timpul menstrei, atunci foloseste prezervativul, e pentru binele amandorora.Ce tine de situatia ta cu dureri de burta, de coloana, ce dureaza de 2-3 saptamani, parerea mea este ca esti cu o saptamana inainte de menstruatie, de aceea sanii sunt umflati, te simti balonata si dureri in regiunea pelviana.Sarcina poate sa existe doar atunci , cand ai avut contact sexual in perioada fertila, dupa menstruatia din august.

mariamaria este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Varsta
    33
    Posturi
    1

Implicit buna

Am si eu o intrebare .. am facut sex cu prietenul meu in urma cu apropate o saptamana(nu era prima data) ..Din urmatoarea zi am avut niste usturimi pana in prezent .. si urinez cu putin sange si ma ustura.. mentionnez ce nu ne`am protejat .. dar el a zis ca nu a ejaculat in mine.. e posibil sa fiu insarcinata sau sa fie vreo infectie?

Data inscrierii
    februarie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    96

Implicit Re: buna

Citat Citat din mariamaria Vezi post
    Am si eu o intrebare .. am facut sex cu prietenul meu in urma cu apropate o saptamana(nu era prima data) ..Din urmatoarea zi am avut niste usturimi pana in prezent .. si urinez cu putin sange si ma ustura.. mentionnez ce nu ne`am protejat .. dar el a zis ca nu a ejaculat in mine.. e posibil sa fiu insarcinata sau sa fie vreo infectie?
    Draga mea, imediat cum ai simtit un discomfort trebuia sa mergi la doctor de urgenta. Nu e de gluma.Poate fi o infectie, poate sa fie de la el, poate sa fie vreo problema de a ta cu rinichii, poate sa fie de la ficat...deci, mergi imediat la ginecolog, dupa care te va trimite cu siguranta la nefrolog, daca nu determina prezenta sangelui in urina. In legatura cu perioada in care ai facut sex, era perioada fertila? inainte, dupa menstruatie? Nu vreau sa te sperii, insa nu e bine prezenta sangelui in urina

zibo este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    31
    Posturi
    4

buna fetelor,am citit si rascitit despre voi si parca tot nu vreau sa ma conving si simt nevoia sa zic si eu probl mea.ne dorim un bebe de vreo 2 ani,dar e destul de dificil din cauza joub-ului sotului meu care e mai mult plecat,apoi el are probleme pe care le tot tratam,eu am inceput de 3 luni tratam pt stimularea ovulatiei,in fine,poveste mai lunga.in fine,ultima oara am avut contact sexual exact la menstruatie(atunci ne-am vazut ultima oara) si acum avand in vedere micile simptome care nu stiu daca sunt inchipuite sau nu,ma intreb daca e posibil sa fi ramas insarcinata atunci.mie ar trebui sa-mi vina pe 14-15.simt tot felul de greturi toata ziulica indiferent ce mananc parca mereu am pe gat ceva,am un fel de bufeuri si de cateva zile ma dor si ovarele.caldurile cred ca ar fi si de la tratment,iau duphaston si closybegit.oare e posibil sa se fi intamplat minunea?astept parerile voastre .multumesc pt rabdare!

oana-oana este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    43
    Posturi
    1.825

Buna dimineata fetelor.
    Bine ai venit draga Zibo!!!!
    Eu nu cred ca aceste calduri le ai din cauza tratamentului.Sfatul meu este sa mai astepti sa vezi daca-ti vine cm ,daca nu,dupa 10 zile de intarziere sa-ti faci un test de sarcina.Relaxeaza-te ca totul o sa fie exact cum iti doresti tu!Noi iti suntem alaturi si te asteptam cu ,,doua liniute''.
    Pupicei si sanatate multa!

zibo este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    31
    Posturi
    4

parca mi s-a incalzit sufeltul cum mi-ai raspuns,oana,multumesc frumos de suport si sfa!.intr-adevar trebuie sa am rabdare...rabdarea asta...oricum nu am incotro.azi am fost si mi-am mai cumparat niste branca ursului si acid folic ca intrerupsesem tratamentul cu astea si acum sunt in stare de orice,sa inghit orice...vorba vine .cam in jur de 15 trebuie sa vina cm.oricum sunt constienta ca sunt putine sanse ca bebe sa se fi prins in timpul cm,dar speranta moare intotdeauna ultima .

oana-oana este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    43
    Posturi
    1.825

Draga Zibo,ai spus fffff corect...SUNT PUTINE SANSE....,dar SUNT.Eu asa am auzit,ca s-au intamplat cazuri cand au ramas si in perioada ciclului.Totul este sa fii optimista si sa mai ai putina rabdare.Totul o sa fie bine,o sa vezi!!!!!
    Te asteptam cu vesti bune si bineinteles cu ,,DOUA LINIUTE''

zibo este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    31
    Posturi
    4

multumesc mult de incurajari!!!

Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    18
    Posturi
    2

Buna ziua , am 16 ani si am intretinut relatii sexuale acum 2 saptamani,si ciclul trebuia sa imi vina pe 4 , dar nu mai venit.am facut sex neprotejat , dar iubitul meu nu a ejaculat in mn..e posibil sa fiu insarcinata? Va rag ajutatimaaa si nu am nici un fel de simptome

zibo este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    31
    Posturi
    4

chiar daca nu a ejaculat in tine,spermatozoizii se pot strecura si pana sa ejaculeze.celmai bine ar fi sa faci un test de sarcina.

Data inscrierii
    februarie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    96

Hello Silvya. Daca tot ti-ai inceput viata sexuala, la 16 ani, de ce nu folositi o metoda contraceptiva...si plus la toate sa te informezi despre o eventuala sarcina. In ziua de astazi accesul la internet este posibil oricui, nu vreau sa-ti tin o morala, insa mare imi este mirarea cand vad ca fete atat de tinere, nu sunt informate inainte de actul sexual in sine.

In primul rand, daca nu a venit CM, peste 2-3 zile ia-ti un test de sarcina. Posibil sa nu fie o sarcina, doar o simpla raceala, sau iti joaca feste hormonii. Pentru ca la 16 ani nu ai inca un ciclu destul de regulat. Posibil sa-ti intarzie menstra o saptamana, parerea mea...ar fi bine sa i-ai masuri de precautie inainte de orice contact sexual. Have a nice day

georgiana2010 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    29
    Posturi
    3

Buna! Acesta e primul mesaj si sper sa fie si cu noroc. Sunt inca in asteptarea unui bebelus. Deocamdata nu ma pot pronunta daca sunt sau nu insarcinata dar imi doresc ca testul sa iasa pozitiv. Ultima oara a fost 1 octombrie deci se calculeaza usor. CM la mine e de 25-26 de zile (anul acesta doar de 2 ori a fost la 27-29 de zile) si de asta inca nu stiu daca sa ma bucur sau nu ca inca nu mi-a venit. Sanii ma dor de vreo sapt si jum (acest simptom oricum il aveam si inainte de a-mi veni desi nu chiar cu o sapt si jum inainte ca si spatele bineinteles). Ceea ce m-a mirat pe mine a fost ca niste senzatii la burtica (ca si cum mi-ar veni) au fost cam acum o sapt iar acum cand ar trebui sa fie nu simt nimic. Doar dimineata am avut o mica durere in partea dreapta (si jos) a abdomenului dar a trecut. Sotul nu ma lasa sa fac inca testul...a zis sa mai astept.....si eu m-as bucura sa raman asa usor din prima incercare.

Acum o sa citesc celelalte pagini sa vad prin ce anume ati mai trecut si voi sper sa fie simptoame de sarcina. Va pup si sa ne auzim numai de bine!
    Ultima editare de lovelife : 19 nov 2011 la 11:24

Subiecte Similare

1. Sarcina, simptome relative
    De mihalacheandreea in forum Preconceptia
    Replici: 25
    Ultimul post: 13 oct 2011, 14:34
  2. oare sa fie sarcina sau doar imaginatie mea?
    De any20 in forum Preconceptia
    Replici: 2
    Ultimul post: 24 aug 2011, 14:04
  3. Semne si simptome de sarcina
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 10
    Ultimul post: 08 iun 2011, 12:07
  4. Simptome de sarcina ... oare?
    De bebeshtrumf in forum Preconceptia
    Replici: 1
    Ultimul post: 01 sep 2009, 10:51
  5. oare sa fie sarcina sau doar imaginatie mea?
    De any20 in forum Preconceptia
    Replici: 2
    Ultimul post: 20 iun 2009, 09:03

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44