Pai daca te joci cu focul te duci si cumperi scutece pentru copil
Buna tuturor...am si eu 2 intrebari
Am intretinut relatii sexuale cu prietena mea in ultima luna fara prezervativ..si sunt sigur ca nu s a intamplat sa ejaculez in timpu actului...in ea ma rog..dar mi a venit lichid preejaculator...si vroiam sa intreb daca poate ramane insarcinata de la acel lichid..si a doua chestie deja i a intarziat 2 zile..maine a 3 a..am tot citit de o saptamana...ba chiar mai mult la unele fete..ca poate intarzia...din cauza ca s a dereglat ciclul datorita sexului ...so cateva sfaturi daca are cineva va rog ..Multzumesc
Pai daca te joci cu focul te duci si cumperi scutece pentru copil

AOLEOOOOOOO LOVELIFE,ce dura esti!!!!!!!!!!!Barbati sunt mai prapastiosi ca noi femeile
Greed 20,sfatul meu este sa mai astepte cam o saptamana si sa-si faca un test de sarcina,este prea devreme acum sa-si dea seama(daca nu are nici un simtome).Este posibil 75% sa fie insarcinata,dar tot atat sa nu fie.Este posibil sa fie o simpla dereglare,dar in cazul vostru este posibil sa fie si insarcinata.
Nu va speriati.Totul este rezovabil.Daca nu vreti sa face-ti un bebe si nu este nici acum insarcinata de ce nu foloseste anticonceptionale ?
Pupicei si va asteptam cu vesti
Mda am o veste buna..e a 3 a zii si tocmai i a venit...de data asta am scapat se pare,sarumana de sfaturi oricum .salutare tuturor