buna cryss. ti-ai facut testul de sarcina?
Buna tuturor.Sunt noua pe acest forum si am o intrebare pentru voi si sper sa ma puteti ajuta.Luna trecuta am intretinut toata luna relatii sexuale neprotejate fiindca eu si cu el meu iubit ne dorim un bebe.La 1 saptamana de cand am intretinut primul contact sexual neprotejat(stiu ca era prea devreme insa eram nerabdatoare sa aflu ) am facut un test de sarcina,a iesit negativ( pe atunci incepuse sa ma doara sanii) apoi am continuat sa facem dragoste (si in perioada fertila) iar dupa o inca o saptamana( cam asa)am mai facut un test de sarcina care a iesit tot negativ.Am continuat totusi sa facem dragoste si inainte de a-mi veni menstruatia cu cateva zile,cu 1 saptamana..Mi-a venit menstruatia normal ma tinut tot 3 zile cat ma tine normal insa inainte de a-mi veni am vazut ceva rozaliu pe chilotel(ceea ce inainte rar mi se intampla) .Dar problema e acum...ieri si astazi am avut scurgeri maronii(,respectiv ziua 4 si 5 si inainte dupa menstruatie imi mai curgea sange dar era rosu normal,picaturi),nu curge foarte mult,curge picaturele picaturele.Am citit ca acele scurgeri care arata ca esti insarcinata sunt maronii si ale mele sunt..Simtome nu prea am acum,doar ca mi se mai face rau,mai imi vine sa vomit,mi-e somn mai mereu (dar poate asta se intampla si pt faptul ca ma trezesc zilnic dimineata)burta parca s-a mai umflat umpic(sau poate e in imaginatia mea) ,in ziua cand am avut sangerarile sau cu o zii inainte am avut dureri abdominale in partea de jos,schimbari de dispozitie(acum rad,glumesc iar daca zice cineva ceva imediat imi sar nervii ! ) menstruatia deobicie o am regulata ( mai mereu imi vine cu 3-4 zile inainte) doar 2 luni am avut o dereglare a menstruatiei ( acum 3 respectiv 2 luni )Credeti totusi ca sunt insarcinata? nu as vrea sa sper si sa fiu iar dezamagita ..ce parere aveti?multumesc anticipat..

buna cryss. ti-ai facut testul de sarcina?
Buna Cryss. Ce sa-ti zic, bafta sa fii insarcinata daca asta iti doresti. Un test de sarcina ar fi util, poate un clear blue. Sau, mai util ar fi sa te duci la medicul ginecolog, din caz ca sarcina nu e mica, poate sa il vada daca ai un bebe, sau depinde. Un test de sarcina de firma daca se poate si nu neaparat. Ele nu pot gresii. Poate atunci cand ai facut testele inca nu era prinsa bobita acolo, dar, acum incearca inca un test sau o vizita la ginecolog. Iti tinem pumnii si si sa vii cu vesti foarte bune.
nu.nu am facut testul de sarcina. am vrut intai niste pareri..mi-e frica sa nu fie iar negativ. va mai rog ceva..dati-mi niste sfaturi,"mit-uri" ceva pentru care se zice ca se ramane insarcinata mai repede?am incercat aceea dupa ejaculare sa stau cu picioarele in sus,linistita..dar altceva?la un control ginecologic nu am fost inca fiindca am citit in multe luni ca dupa un anumit numar de luni(dup 3-4 luni) daca nu ramane insarcinata atunci sa ne gandim ca e o problema..

cryss, nu trebuie sa mergi la dr doar daca nu ramai insarcinata. trebuie sa mergi si inainte pt niste analize prenatale ( sange, secretie) si dr poate sa iti prescrie ceva medicamente ca sa poti ramane mai repede insarcinata. oricum, trebuie sa ai rabdare ca bebe nu vine cand vrem noi, apare cand te astepti mai putin. sa ne tii la curent cu testul de sarcina. bafta
buna fetelor!
va scriu cu gandul ca poate a mai trecut vreuna din voi prin ce trec eu si ma puteti sfatui.
eu cu sotul meu ne dorim foaaaaaaarte mult un bebe, incercam de vreo 4-5 luni, nu ne-a iesit pana acum si am pus pe seama stresului dinaintea nuntii (pe 30oct a avut loc). acum cativa ani, cand eram tineri si prostuti am (adica vreo 17-18 ani) am renuntat la un bebe si sincer m-a tot urmarit gandul ca acesta ar fi motivul nereusitei...
ce este foarte interesat totusi urmeaza acum: am ciclul cat se pate de regulat, adica imi vine cam la 25-26 de zile, niciodata nu intarzie. astazi se implinesc 30 de zile de cand nu mi-a venit, acum cateva zile am facut un test si a iesit negativoricat as spune sa nu ma consum nu pot.. cam de 3 zile am dureri de burtica ca si cum ar trebui sa-mi vina, au predominat in partea stanga si m-a durut si fff tare mijlocul.. imi este teama sa mai fac inca un test, toti imi spun sa mai astept, nu mai pot de nerabdare.. am ameteli, dureri de cap mai mereu si .. am devenit cam plangacioasa
![]()
ce spuneti? astept un rasp din partea vostra
buna din nou... astazi de dimineata mi-am facut inca un test si... tot negativcu toate astea mie inca nu mi-a venit.. nu stiu ce sa fac.. mi-e teama sa nu am ceva si.. mai ales sa merg la medic.. am auzit ca iti poate recomanda antibiotice pt ca nu se observa sarcina si sa patesti altceva.. plsssssss ajutati-maaaaa!!!

buna carmenilie. ce pot sa-ti spun... poate ai racit si de-aia iti intarzie cm. trebuie sa mergi la medic sa vezi ce se intampla, o sa te puna probabil sa-ti faci analizele de sange unde se vede clar daca esti insarcinata sau nu, iar in urma rezultatului va stii el mai bine ce sa faca. nu poti sa stai asa la nesfarsit sa astepti. sa speram ca e bebe. bafta si sa ne spui ce ai mai facut. pupici
multumesc frumos!!! mie nu mi-a intarziat niciodata.. dar chiar ma gandesc sa-mi fac acele analize la sange.. stiti daca trebuie luata o trimitere de la medicul de fam ceva? ma pot duce la orice policlinica? sper sa fie bebecam in cat timp imi da rezultatul?

Buna Carmenilie,vreau sa-ti spun si eu ceva(cu permisiunea ta)
In aceeasi situatie am fost si eu.Stiu ce inseamna sa te culci si sa te trezesti cu gandul asta...oi fii gravida,nu oi fii!!!Sfatul meu este sa mai astepti cam 4-5 zile si sa-ti mai faci un test,daca nu vrei sa mergi acum la dr(ca ai nu stiu ce teama ai),daca nici de data asta nu ti se pare concludent poti sa-ti faci o analiza la sange care este sigur 100%sigur.Aceasta analiza se face si fara trimitere.
Noi iti suntem alaturi si-ti tinem pumni.Sa nu uiti asta.
Pupicei si te asteptam cu vesti bune.

Iubita,dupa cum ti-am spus si eu.Nu-ti trebuie trimitere(dar se plateste).Iti da rezultatul in aceeasi zii,la 2-3 ore.Toate astea la un laborator particular.
Pupicei.