Rezultate de la 1 la 8 din 8

Subiect: ce ii de facut?

anishca este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    22
    Posturi
    1

Implicit ce ii de facut?

am facut dragoste cu iubitul meu si din greseala a ejaculat in mine.am fost la farmacie am luat prostinol dupa cum scrie dar inca nu mia venit menstruatia si au trecut deja 10 zile.normal in data de 25-26 eu trebuia sa fiu la ciclu.am facut si un test de sarcina care indica negativ.ce ii de facut?

corynica este offline Banat
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    5.935

Implicit Re: ce ii de facut?

Citat Citat din anishca Vezi post
    am facut dragoste cu iubitul meu si din greseala a ejaculat in mine.am fost la farmacie am luat prostinol dupa cum scrie dar inca nu mia venit menstruatia si au trecut deja 10 zile.normal in data de 25-26 eu trebuia sa fiu la ciclu.am facut si un test de sarcina care indica negativ.ce ii de facut?
    fa-ti o analiza de sange beta hgc sau ia un test de sarcina mai bun
    oricum nu e musai sa fii gravida daca iti intarzie menstruatia, poate fi si o dereglare hormonala
    mai asteapta pana maine sa vezi daca vine, daca nu fa alt test de alta firma gen sure ceck sau clear blue. apropo ce test ai facut? poti sa pui o poza cu el sa nu il mai ai?
    si daca iese tot negativ testul poti merge la doctor, sa iti faca si analiza de sange si sa iti dea duphaston pentru reglarea menstruatiei
    Ultima editare de corynica : 30 dec 2010 la 17:00

vicky1223 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    96

Anishka, daca tot ati fost neatenti, trebuia cel putin sa-ti calculezi data cand esti in perioada fertila si sa o evitati. Trebuia sa te duci a 2 zi la farmacie sa-ti i-ai o '' pastila de a 2 zi'', care se administreaza in urmatoarele 72 de ore de la actul sexual si impiedica migrarea spermatozoizilor catre ovul pentru fecundare. In rest iti ramane sa astepti si sa faci un test de sarcina.

vicky1223 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    96

si inca ceva, poate ne dai si noua niste date concrete, precum : cand ai avut ultima oara ciclul menstrual , cat dureaza ciclul , e regulat sau nu , in ce data ai avut contact sexual.

principessa este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    3

asteapta 2-3 zile de intarziere de ciclu si mai fa un test, e posibil ca hormonul hcg sa nu fie inca in urina, e prea devreme...sunt cazuri in care nu iese nici in ziua cand trebuie sa iti vina...ai rabdare si de nu iti vine ciclu mai fa un test peste 2 zile...asta e parerea mea...

principessa este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    3

asteapta 2-3 zile de intarziere de ciclu si mai fa un test, e posibil ca hormonul hcg sa nu fie inca in urina, e prea devreme...sunt cazuri in care nu iese nici in ziua cand trebuie sa iti vina...ai rabdare si de nu iti vine ciclu mai fa un test peste 2 zile...asta e parerea mea...

Angela Avatar
    Angela este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    590

Mie mi sa intamplat sa fac 3 teste, toate 3 negative, si totusi eram gravida! Cel mai bine, dute la doctor sau fati analize, e cel mai sigur!

nectaria Avatar
    nectaria este offline Super Moderator
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    12.525

Mai repeta testul de sarcina, dar cel mai bine e sa-ti faci o analiza de sange!

M-AM NASCUT IN 20 IUNIE

Subiecte Similare

1. Voi ce ati mai facut de mancare?
    De lovelife in forum Din bucatarie
    Replici: 1
    Ultimul post: 22 feb 2012, 10:51
  2. urmeaza sa nasc...ce e de facut?
    De Alexandra20 in forum Nasterea
    Replici: 11
    Ultimul post: 17 aug 2010, 19:45
  3. Pozitii de facut dragoste
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 09 ian 2010, 20:14
  4. Am facut un chiuretaj si am probleme
    De Arina in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 3
    Ultimul post: 21 iun 2009, 10:33
  5. De ce a facut Dumnezeu mame?
    De alin in forum Divertisment
    Replici: 0
    Ultimul post: 10 iun 2009, 10:21

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44