Rezultate de la 1 la 6 din 6

Subiect: semne de sarcina?

luella este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2011
    Posturi
    4

Question semne de sarcina?

Buna fetelor!...Am si eu o problema...Pe 6 martie, in timpul perioadei mele fertile, am avut un contact sexual neprotejat cu prietenul meu, nu a terminat, dar stiu ca e posibil ca pe parurcurs sa para scurgeri imperceptibile de lichid seminal, iar eu eram din pacate in perioada fertila...Ideea e ca in saptamana de dupa am inceput sa simt o durere la intrarea in vagin, uneori si la urinat, durere ce persista si acum, si am inceput deja sa mananc mai mult.Tot cam de atunci am inceput si vizitele mai dese la baie, iar week-end-ul trecut am avut si crampe.Alaltaieri m-am trezit foarte balonata si cu o nevoie acuta de a urina, iar la baie am constat o sangerare minora.Menstruatia ar trebui sa imi vina abia peste o saptamana, dar deja sanii mei sunt putin mariti si sensibili.Daca pana acum am pus totul pe seama unei raceli sau a unei mici infectii acum nu stiu ce sa mai cred...vad peste tot bebelusi, nasteri, si pur si simplu sunt panicata...nu stiu daca e doar in imaginatia mea sau chiar se intampla ceva?

iryna este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    10

Implicit Re: semne de sarcina?

eu nu stiu mult,dar am mai avut si eu asa ceva..sangerari minore asa ceva poate s afie si o raceala mare sau ceva infectii...eu sunt ft sensibila si ma racesc repede si sunt sigura ca e ceva de la raceala,,asa ca nu te stresa mult.dar sa ai grija,,,daca e numai prietenu nu si sotu inteleg ca esti panicata dar na,,sa ai mai mare grija,sau e bine sa te duci si la un doctor.

Data inscrierii
    martie 2011
    Posturi
    4

Multumesc Irina! Si eu vreau sa cred ca e doar o raceala sau o infectie...Ma gandesc incontinuu ca ar trebui sa imi vina zilele acestea si pur si simplu nu mai am rabdare.Azi n-am mai suportat si mi-am facut curaj si am cumparat doua teste.Deobicei din cate stiu eu acestea se fac abia dupa intervalul in care ar trebui sa iti vina menstruatia, insa farmacista a zis ca pot fi efectuate oricand.Rezultatul a fost negativ pentru ambele, dar inca nu sunt destul de linistita...

Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    10

Citat Citat din luella Vezi post
    Multumesc Irina! Si eu vreau sa cred ca e doar o raceala sau o infectie...Ma gandesc incontinuu ca ar trebui sa imi vina zilele acestea si pur si simplu nu mai am rabdare.Azi n-am mai suportat si mi-am facut curaj si am cumparat doua teste.Deobicei din cate stiu eu acestea se fac abia dupa intervalul in care ar trebui sa iti vina menstruatia, insa farmacista a zis ca pot fi efectuate oricand.Rezultatul a fost negativ pentru ambele, dar inca nu sunt destul de linistita...

Eu spun ca daca iti vine tot asa inainte sau in timpul cand trebuie sa iti vine menstruatia tot asa maroniu sa stai linistita ca e doar o infectie de la raceala,eu ma racec ft repede si eu deja sunt obisnuta cu asa ceva,,......bineneteles ca nici mie nu imi place dar deja stiu ca m-am racit jos si de acea vine asa....da totsui dute la doctor sa vezi ce iti spune...eu asi vrea sa nu mai vine nici CM .CI SA VINA.ASI VREA EU dar inca nu vrea

Data inscrierii
    martie 2011
    Posturi
    4

Pai eu nu sunt tocmai in asteptarea barzei...sunt in asteptarea ciclului.Totusi zilele trecute m s-a mai intamplat sa sangerez o data.Nu e maroniu e doar o scurgere foate mica si foarte diluata.Ma gandesc ca daca e asa nu prea e vb de o sarcina ci doar de o infectie sau o raceala.La doctor inca nu m-as duce as mai astepta putintel.Totusi asteptarea asta ma omoara...

Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    10

Citat Citat din luella Vezi post
    Pai eu nu sunt tocmai in asteptarea barzei...sunt in asteptarea ciclului.Totusi zilele trecute m s-a mai intamplat sa sangerez o data.Nu e maroniu e doar o scurgere foate mica si foarte diluata.Ma gandesc ca daca e asa nu prea e vb de o sarcina ci doar de o infectie sau o raceala.La doctor inca nu m-as duce as mai astepta putintel.Totusi asteptarea asta ma omoara...

cum ti am zis ca si mie acuma ultima data asa mia venit ciclu numai o picatura pe zi,si ma tinut 2 saptamani,(si am avut si eu inaite contact sexual neprotejat ,pt ca cu sotu nu ne protejam),si o doctorita din Bucurest pe cine cunosc mia zis ca pot sa fiu insarcinata si testiu sa nu arata inca si sa am scurgere peste sarcina.e nu stiu ce sa zic ,da totusi la o raceala nu cred ca trebuie sa i scurgeri de asta ,o sa vezi luna viitoare,.sau mai astepta timpul cand trebuie sa iti vine ciclul si dup aia fa si tu un test de sarcina...sa vezi

Subiecte Similare

1. Semne si simptome de sarcina
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 10
    Ultimul post: 08 iun 2011, 12:07
  2. Primele semne de sarcina
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 3
    Ultimul post: 03 dec 2010, 16:27
  3. Semne ale autismului
    De atia in forum Spiritualitate
    Replici: 0
    Ultimul post: 13 mar 2010, 09:38
  4. pot fi semne de sarcina?va rog!
    De corinuta.ancuta in forum Sarcina
    Replici: 16
    Ultimul post: 04 mar 2010, 00:59
  5. Semne de sarcina
    De lovelife in forum Preconceptia
    Replici: 13
    Ultimul post: 21 ian 2010, 16:16

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44