Like Tree50298Likes

Subiect: Aspirante luptatoare,gravidute curajoase si mamici invingatoare

NicoDavid Avatar
    NicoDavid este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.225

Implicit Raspuns Aspirante luptatoare,gravidute curajoase si mamici invingatoare

felicitari andreea ,sa ai laptic mult
    iulia sa cresti mare si sanatoasa sa i bucuri pe mami si tati
    Lenut likes this.

saraf Avatar
    saraf este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2011
    Posturi
    5.719

Implicit Raspuns Aspirante luptatoare,gravidute curajoase si mamici invingatoare

Citat Citat din Letti Vezi post
    Pai am mers cu grija, dar uneori chiar nu ai ce sa faci, ca te impinge si vantul si nu ai efectiv unde sa pui piciorul sa nu fie gheata ... iar eu stau prost la capitolul stabilitate ... nu stiu cum or merge unele cu tocuri cui pe gheata asta??!!
    tocul cui este antialunecare , se infige in gheata

Citat Citat din angiecris Vezi post
    In Baia Mare...si chiar ieri imi zicea ca mai bine sa merg la ei, sa nasc acolo :-)
    Sa vezi mai tarziu cand o sa papi dulce ce activ o sa fie bebe...eu de cate ori mananc ceva dulce, asa se energizeaza si danseaza, face tumbe si exchibitii in burtica.
    mai sunt si exceptii de la regula , a mea nu este mai activa nici cand beau cafea , o sa incerc odata cu pepsi , am mai incercat acum vreo luna fara rezultat
    Lenut likes this.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

cristinne83 Avatar
    cristinne83 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    1.379

Fetelor,

azi am inceput utrogestanul..sper sa fi trecut de ovulatie (am prestat 2zile da si una nu pana acum si sper cu rezultate:X ca azi era ziua ovulatiei oficial)..vroiam sa va intreb pe cele care ati luat, Lenut parca a luat sigur, dar si alte fete care stiu: eu iau utrogestan de 100mg de 2 ori p zi (seara si diminata) si arata suspect de micute ovulele astea.... asa ar trebui sa arate?? Mici cat mazarea? zicea lenut ca asta vaginale curg,etc... pai la cat de mici sunt; ce sa curga? faza e ca eu crd ca-s cam mici...mi-e frica sa nu imi fi dat alea la farmacie altceva dsi pe ele scrie utrogestan ovule 100mg ) eu preventiv am protej slip dar m-as mira )
    PS: Lenut tie ti-a dat voie medicul sa faci ''love'' in primul trimestru vreun pic??
    Lenut likes this.

MTHFR : C677T si A1298C heterozigota, PAI heterozigot
    Daily Pills: 1 Femibion I, 1 magne B6, 1 Acid folic 5mg, 1 Vitamina C Cetebe 1g,
    1 Aspenter, 1 no-spa; 400mg utrogestan ovule;

L.O.V.E - Nat King Cole (http://www.youtube.com/watch?v=jSBGVxRO6_I)
    Frank Sinatra -The Way You Look Tonight ( http://www.youtube.com/watch?v=aP8ZEjq6_RA)

Letti Avatar
    Letti este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    3.970

Buna dimineata fetelor, azi dau eu trezirea, haideti la cafeluta!
    Lenut likes this.

marynela Avatar
    marynela este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.633

neata fetelor. ce faceti? asa e frumoasa iarna nu? cu mai multa zapada si mai putin ger
    am citit si eu cateva pagini din urma si am vazut ca a venit si iulia!!! sa fii sanatoasa, voioasa, mancacioasa si cuminte atat cat se poate andreea felicitari,recuperare rapida si multa sanatate. sa va traiasca!!!!
    letti eu mi-am facut cafeaua la 7:30 si abia acum am apucat sa o beau, iti dai seama ce buna si calda e
    o zi minunata!!!!!! ma duc sa termin de citit
    Lenut likes this.

..........for ever.........
    ​
    Sa ai incredere totala in Dumnezeu inseamna sa ai credinta ca El stie ce este mai bine pentru tine in viata!!!

Letti Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    3.970

Citat Citat din marynela Vezi post
    neata fetelor. ce faceti? asa e frumoasa iarna nu? cu mai multa zapada si mai putin ger
    am citit si eu cateva pagini din urma si am vazut ca a venit si iulia!!! sa fii sanatoasa, voioasa, mancacioasa si cuminte atat cat se poate andreea felicitari,recuperare rapida si multa sanatate. sa va traiasca!!!!
    letti eu mi-am facut cafeaua la 7:30 si abia acum am apucat sa o beau, iti dai seama ce buna si calda e
    o zi minunata!!!!!! ma duc sa termin de citit
    Neata Mary, si a mea s-a racit ca stau gura casca pe net si uit sa beau ...
    Tu ce faci, esti la datorie azi?
    Lenut likes this.

NicoDavid Avatar
    NicoDavid este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.225

neata fetelor ce face ti?
    Lenut likes this.

Letti Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    3.970

Citat Citat din NicoDavid Vezi post
    neata fetelor ce face ti?
    Neata Nico! Eu pe aici, beau cafeaua si ma mai uit pe net la diverse. Tu ce faci?
    Lenut likes this.

Andre86 Avatar
    Andre86 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.199

neatza...m--am trezit si eu...aseara ne-au stat finii pana la 12...ne-am simtit super bine!...o sa pun mai incolo poza pe facebook cu tortuletul ce l-am facut si cu cozonacul primit de la eiva doresc un weekend frumos

marynela Avatar
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.633

Citat Citat din Letti Vezi post
    Neata Mary, si a mea s-a racit ca stau gura casca pe net si uit sa beau ...
    Tu ce faci, esti la datorie azi?
    da la datorie ca de obicei astept ziua de maine k a zis sotul ca ma duce la balaceala la bazin pe vremea asta nici nu imi vine sa ma dezbrac ))
    voi ceva activitate in weekend sau la caldurica ca e tare bine?
    Andre86 likes this.

​
    Sa ai incredere totala in Dumnezeu inseamna sa ai credinta ca El stie ce este mai bine pentru tine in viata!!!

Lenut Avatar
    Lenut este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    10.773

neata fetelor!!! va doresc o zi superba!!! eu m-am apucat de gatit, fac si putina curatenie si abia apoi o sa am timp de povesti... dar poate o sa av citesc din cand in cand...

Citat Citat din cristinne83 Vezi post
    Fetelor,

azi am inceput utrogestanul..sper sa fi trecut de ovulatie (am prestat 2zile da si una nu pana acum si sper cu rezultate:X ca azi era ziua ovulatiei oficial)..vroiam sa va intreb pe cele care ati luat, Lenut parca a luat sigur, dar si alte fete care stiu: eu iau utrogestan de 100mg de 2 ori p zi (seara si diminata) si arata suspect de micute ovulele astea.... asa ar trebui sa arate?? Mici cat mazarea? zicea lenut ca asta vaginale curg,etc... pai la cat de mici sunt; ce sa curga? faza e ca eu crd ca-s cam mici...mi-e frica sa nu imi fi dat alea la farmacie altceva dsi pe ele scrie utrogestan ovule 100mg ) eu preventiv am protej slip dar m-as mira )
    PS: Lenut tie ti-a dat voie medicul sa faci ''love'' in primul trimestru vreun pic??
    cristina, eu iau Arefam(e ca si utrogestanul) de 200mg , cate 2/zi si tot micute sunt... adica putin mai mari decat boabele de mazare... ... o sa curga ai sa vezi... dar nu imediat, daca-l pui seara o sa curga mai putin pt ca o sa dormi, stai mai mult intinsa... dar cel de dimineata pe la amiaza curge intr-o veselie... (scuzati detaliile)
    acest tip de ovule sunt asa micute pt ca se pot lua si oral... si eu am luat vreo 7 sapt si oral... deci sunt micute si eficiente...
    noi in primul trimestru nu am avut voie pt ca am avut ceva scurgeri maronii si o sangerare, dar atunci cand nu sunt probleme nimeni nu-ti interzice asa ceva...

Baietelul nostru scump, Patrick Florin

Make a pregnancy ticker

marynela Avatar
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.633

neata nico. ce faceti?
    neata andre. sa va traiasca finii numai o poza ne pui, trimite si cate o feliuta prin posta k sigur e tare bun

​

Subiecte Similare

1. Aspirante luptatoare, gravidute curajoase (15)
    De fluturas in forum Preconceptia
    Replici: 17287
    Ultimul post: 28 iun 2011, 20:00
  2. Aspirante luptatoare, gravidute curajoase!!! (8)
    De corynica in forum Preconceptia
    Replici: 741
    Ultimul post: 04 feb 2011, 13:30
  3. Aspirante luptatoare, gravidute curajoase!(nr.5)
    De cristinap21 in forum Preconceptia
    Replici: 723
    Ultimul post: 15 ian 2011, 14:05
  4. Aspirante luptatoare, gravidute curajoase!(nr 4)
    De anda4uu in forum Preconceptia
    Replici: 748
    Ultimul post: 08 ian 2011, 21:45
  5. Aspirante luptatoare, gravidute curajoase! (3)
    De anka in forum Preconceptia
    Replici: 756
    Ultimul post: 04 ian 2011, 19:52

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44