Fetelor,
azi am inceput utrogestanul..sper sa fi trecut de ovulatie (am prestat 2zile da si una nu pana acum si sper cu rezultate:X ca azi era ziua ovulatiei oficial)..vroiam sa va intreb pe cele care ati luat, Lenut parca a luat sigur, dar si alte fete care stiu: eu iau utrogestan de 100mg de 2 ori p zi (seara si diminata) si arata suspect de micute ovulele astea.... asa ar trebui sa arate?? Mici cat mazarea? zicea lenut ca asta vaginale curg,etc... pai la cat de mici sunt; ce sa curga? faza e ca eu crd ca-s cam mici...mi-e frica sa nu imi fi dat alea la farmacie altceva dsi pe ele scrie utrogestan ovule 100mg) eu preventiv am protej slip dar m-as mira
)
PS: Lenut tie ti-a dat voie medicul sa faci ''love'' in primul trimestru vreun pic??
![]()
MTHFR : C677T si A1298C heterozigota, PAI heterozigot
Daily Pills: 1 Femibion I, 1 magne B6, 1 Acid folic 5mg, 1 Vitamina C Cetebe 1g,
1 Aspenter, 1 no-spa; 400mg utrogestan ovule;
![]()
L.O.V.E - Nat King Cole (http://www.youtube.com/watch?v=jSBGVxRO6_I)
Frank Sinatra -The Way You Look Tonight ( http://www.youtube.com/watch?v=aP8ZEjq6_RA)
neata fetelor. ce faceti? asa e frumoasa iarna nu? cu mai multa zapada si mai putin ger
am citit si eu cateva pagini din urma si am vazut ca a venit si iulia!!!sa fii sanatoasa, voioasa, mancacioasa si cuminte atat cat se poate
andreea felicitari,recuperare rapida si multa sanatate. sa va traiasca!!!!
letti eu mi-am facut cafeaua la 7:30 si abia acum am apucat sa o beau, iti dai seama ce buna si calda e
o zi minunata!!!!!! ma duc sa termin de citit![]()
neata fetelor!!! va doresc o zi superba!!!eu m-am apucat de gatit, fac si putina curatenie si abia apoi o sa am timp de povesti... dar poate o sa av citesc din cand in cand...
cristina, eu iau Arefam(e ca si utrogestanul) de 200mg , cate 2/zi si tot micute sunt... adica putin mai mari decat boabele de mazare...... o sa curga ai sa vezi... dar nu imediat, daca-l pui seara o sa curga mai putin pt ca o sa dormi, stai mai mult intinsa... dar cel de dimineata pe la amiaza curge intr-o veselie...
(scuzati detaliile)
acest tip de ovule sunt asa micute pt ca se pot lua si oral... si eu am luat vreo 7 sapt si oral... deci sunt micute si eficiente...![]()
noi in primul trimestru nu am avut voiept ca am avut ceva scurgeri maronii si o sangerare, dar atunci cand nu sunt probleme nimeni nu-ti interzice asa ceva...
neata nico. ce faceti?
neata andre. sa va traiasca finiinumai o poza ne pui, trimite si cate o feliuta prin posta k sigur e tare bun
![]()