Pagina 1 din 4526 123456112131511015011001 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 54302
Like Tree50298Likes

Subiect: Aspirante luptatoare,gravidute curajoase si mamici invingatoare

fluturas Avatar
    fluturas este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Posturi
    1.355

Red face Aspirante luptatoare,gravidute curajoase si mamici invingatoare

CLUBUL ASPIRANTELOR LUPTATOARE

Ai grija de noi Doamne, si de sotii nostri si indeplineste-ne dorinta de a fi mamici!

"Dumnezeule Atotputernic, Care ne-ai poruncit dintru inceput sa ne inmultim si sa umplem pamantul, cel ce ai facut sa rodeasca pantecele Sarrei, Rahilei si Elisabetei, Cel ce imparti viata si o binecuvantezi, Cel ce Te-ai pogorat din ceruri si te-ai intrupat de la Duhul Sfant si din Fecioara Maria si Te-ai facut om, Caruia nimic nu-Ti este cu neputinta, primeste glasul rugaciunii noastre si indura-te de noi, daruindu-ne prunc de care sa ne bucuram si pe care sa-l inchinam Tie, ca noi in Tine ne punem toata nadejdea noastra si Tie slava inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin "

Rug�ciune pentru a avea copii
    Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.

Doamne, da-ne putere, rabdare si intelepciune sa ne crestem pruncii inconjurati de iubire si sub indrumarea invataturilor Tale!!

Mamici invingatoare:

Nectaria - bebe Nectarel - 20 iunie 2011

NicoDavid - bebe David Alexandru - 1 iulie 2011

Camidami - bebe Daria - 20 iulie 2011

Dana - bebe Alex - 27 iulie 2011

Cristina1988 - bebe Sofia Maria - 11 august 2011

Cuka - bebe Sofia - 16 august 2011

Mitulina - bebe Andrei Luca - 3 septembrie 2011

Criss - bebe David - 13 septembrie 2011

Noor - bebe Rayhan - 25 septembrie 2011

Mada - bebe Robert - 10 octombrie 2011

Cristinap21 - bebe Daria - 14 octombrie 2011

Adyna - bebe Antonia Medeea - 20 octombrie 2011

Andreea sima - bebe Iulia - 03 februarie 2012

Angie - bebe Alexandru Pavel - 09 martie 2012

Cristinutadadu - bebe Raul Bogdan - 14 martie 2012

Saraf - bebe Lara - 15 aprilie 2012

Silvia.ioana - bebe Sofia - aprilie 2012

Pazeste-ne pe noi Doamne, si ai grija de noi si de fiintele pe care le purtam in pantec!

[B]
    Gravidute curajoase

Lenut - baietel - DNP - 06 august 2012 - Patrick Florin

maria_valeria23 - fetita - DNP - 24 august 2012
    cristinne83 - - DNP - 27 noiembrie 2012
    roxy_ingeras,1986 - - DNP - 30 decembrie 2012

Lucrand din greu pentru mult asteptatul bebe si stiind ca in curand vor reusi sa ia urma gravidutelor !!!

Aspirantele noastre dragi - aspirantele luptatoare:

Anghelor
    Fluturas
    Letti
    Reea
    Marynela
    Adnc
    Tami
    Madalina

Doamne,Cel ce ai zis oamenilor: "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul", binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine. Da-i lui, Doamne,crestere fireasca, sanatate si putere.
    Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc. Nu ne parasi acum nici pe noi, robii Tai, ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Iar mai apoi, luminandu-l cu Sfantul Botez, sa Il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici, ca sa Te laude si sa Te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
    AMIN.
    Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin
    Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.
    Sarcini usoare cu bebei sanatosi!!!

Cupluri de-ale noastre:

Mami Crysule de baietel cu mami Angi de fetitaaaaaaaaaaaaaa... dar mai intai mami Ange sa fie burtoasa si apoi face o fetitaaaaaaaa!!!

Toate suntem luptatoare, aspirante, gravidute, si mai nou mamici si traim cu speranta ca totul va fi bine si vom avea sarcini usoare cu bebelusi sanatosi; iar la aspirante bebeii sa soseasca curand!!!! Iar la proaspetele mamici sa le traiasca copilasii si sa le faca viata mai fericita!

Ultima editare de Lenut : 17 mai 2012 la 13:32
    Lenut, Dana and Adelinaik like this.

adynaacc Avatar
    adynaacc este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    3.849

Implicit Re: Aspirante luptatoare,gravidute curajoase si mamici invingatoare

sunt prezenta!!!!!am aparut si e tare frumi prima pagina!!!!!sa auzim numai de lucruri frumoase in noul capitol

Lilypie First Birthday tickers

fluturas Avatar
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Posturi
    1.355

Citat Citat din adynaacc Vezi post
    sunt prezenta!!!!!am aparut si e tare frumi prima pagina!!!!!sa auzim numai de lucruri frumoase in noul capitol
    Doamne ajuta sa fie asa!!!!

Tu cum mai esti Adyna?...Bebelicul tau?

adynaacc Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    3.849

mai misca,mai sta linistita...pai sunt asa si asa..bn sa zicem...mai stau putin si lenevesc ca dupa ma pregatesc de serv...uof!de-abia ast sa stau acasa...asa m-am saturat...dar asta e!
    e bn ca te-ai hotarat sa mergi la dr sapt asta ca nu se stie ce ai...e mai bn sa previi din timp decat sa tratezi!te pooop

eirini este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    423

Buna dimineata dragelor.Ne-am mutat in casa noua?Eu sper ca nu vom ramane prea mult aici..in sensul ca trebuie cat mai curand sa ne mutam si de aici in casa cu mamici...Nu?

La prima vedere si mie mi s-a parut ca Nectarel seamana cu Mari...sa fie adevarata vorba aia ca baietii seamana cu mamele?In acest caz cred ca da)))

fluturas Avatar
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Posturi
    1.355

Floare Re: Aspirante luptatoare,gravidute curajoase si mamici invingatoare

Acum am observat ca sunt si eu ''Floricica Sfatoasaaa''!

Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    423

Citat Citat din adynaacc Vezi post
    Adyna draga mea..ce nume frumos Nicolle....in sfrasit o fetita cu fundita)))

fluturas Avatar
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Posturi
    1.355

Floare Re: Aspirante luptatoare,gravidute curajoase si mamici invingatoare

Citat Citat din eirini Vezi post
    Buna dimineata dragelor.Ne-am mutat in casa noua?Eu sper ca nu vom ramane prea mult aici..in sensul ca trebuie cat mai curand sa ne mutam si de aici in casa cu mamici...Nu?
    La prima vedere si mie mi s-a parut ca Nectarel seamana cu Mari...sa fie adevarata vorba aia ca baietii seamana cu mamele?In acest caz cred ca da)))
    Neata Eirini....si eu zic ca Nectarel seamana mai mult cu mami, dar si cu tati! Si da, de obicei baieteii seamana cu mamicile...asta stiu eu sigur, sotul meu e leit soacra-mea!
    Nu cred ca ne mai mutam! Acum a fost necesar pt ca trebuia sa schimbat titlul, acum ca Nectaria a nascut...avem si mamici printre noi, si mai urmeaza!!!!

Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    423

Citat Citat din fluturas Vezi post

Acum am observat ca sunt si eu ''Floricica Sfatoasaaa''!

Eu zic ca este un loc bine meritat.

Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    423

Citat Citat din fluturas Vezi post
    Neata Eirini....si eu zic ca Nectarel seamana mai mult cu mami, dar si cu tati! Si da, de obicei baieteii seamana cu mamicile...asta stiu eu sigur, sotul meu e leit soacra-mea!
    Nu cred ca ne mai mutam! Acum a fost necesar pt ca trebuia sa schimbat titlul, acum ca Nectaria a nascut...avem si mamici printre noi, si mai urmeaza!!!!
    Daca stau bine si ma gandesc si eu sunt cap taiat tata)))...

Bun asa,ramanem aici....perfect....)

Fetelor ne auzim mai tarziu...ma duc un pic la cumparaturi..Va pup.

adynaacc Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    3.849

Citat Citat din eirini Vezi post
    Adyna draga mea..ce nume frumos Nicolle....in sfrasit o fetita cu fundita)))
    ms mult irina...asa imi place si mie...am ales 3 nume pt ca iubi nu renunta la aida si eu la medeea..asa ca va avea 3 nume...
    nu stiu dc fetelor,de vreo 2 sapt ma doare noada posteriorului...scuzati-ma ca va spun dar nu mai pot..parca stau numai jos si de fapt e invers...mai mult stau in picioare...nu stiu de la ce poate fii..mi-a zis verisoara ca si pe ea a durut-o...dar ea statea numai pe scaun...uof!

adynaacc Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    3.849

eu sunt regula care face exeptia..SUNT LEITA MAMA!!!!! doar gropita din barbie am mostenito de la el...iar fratelo seamana mai mult cu el dar si cu mama...nasicul meu mic seamana cu amandoi dar mai mult cu nasicul...mai rau e daca nu ar semana cu nicunul din noi...asta chiar ar fi tare!!sa se dea la alte rude!!!

Subiecte Similare

1. Aspirante luptatoare, gravidute curajoase (15)
    De fluturas in forum Preconceptia
    Replici: 17287
    Ultimul post: 28 iun 2011, 20:00
  2. Aspirante luptatoare, gravidute curajoase!!! (8)
    De corynica in forum Preconceptia
    Replici: 741
    Ultimul post: 04 feb 2011, 13:30
  3. Aspirante luptatoare, gravidute curajoase!(nr.5)
    De cristinap21 in forum Preconceptia
    Replici: 723
    Ultimul post: 15 ian 2011, 14:05
  4. Aspirante luptatoare, gravidute curajoase!(nr 4)
    De anda4uu in forum Preconceptia
    Replici: 748
    Ultimul post: 08 ian 2011, 21:45
  5. Aspirante luptatoare, gravidute curajoase! (3)
    De anka in forum Preconceptia
    Replici: 756
    Ultimul post: 04 ian 2011, 19:52

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44