Rezultate de la 1 la 8 din 8

Subiect: Urgent va rog, mi-a intarziat CM 15 zile.

Anita939393 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Posturi
    1

Implicit Urgent va rog, mi-a intarziat CM 15 zile.

Buna! Am si eu o problema: mi-a intarziat menstruatie 15 zile,sex neprotejat nu am facut decat dupa ultima menstruatie in acele zile "sigure", tind sa precizez ca mi-am inceput viata sexuala de doar 2 luni deci de cand mi-am inceput-o am avut doar o menstruatie pe timpul careia am fost racita la ovare si m-a tinut 12 zile cu sangerare abundenta si dureri de burta; in mod normal ma tinea 3 zile fara nici un pic de durere si sangerare minima.Am 17 ani daca ajuta cu ceva, as dori un sfat daca se poate.Multumesc!

camidani Avatar
    camidani este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    1.458

Implicit Re: Urgent va rog, mi-a intarziat CM 15 zile.

niciodata nu e sigur chiar am vazut la tv o emisiune in care erau medici care comfirma ca e posibil sa ramii insarcinata si in acele zile dar eu nu cred ca tu ai ajuns asa departe...fa-ti un test de sarcina il gasesti la farmacie nu e scumpsi daca e negativ mai repeta un test si peste o saptamina sa stii ca e sigur testul...si eu sunt mamica de fetita de 12 ani si ca mama iti spun sa nu te superi dar daca tot ai inceput viata sexuala nu o fa neprotejata niciodata nu se stie ce poti sa primesti de la asta si sa stii daca ramii insarcinata e foarte foarte riscant sa faci avort de fapt nu e bine ca e posibil ca sa nu mai poti avea copii niciodata...si nici un iubit nu merita sa-ti risti viitorul daca te iubeste adevarat no sa se supere ca o sa va protejati...cam devreme pt relatii sexuale la 17 ani dar asta este acum voi stiti...fa-ti testul de sarcina ca sa fii linistita

[SIGPIC][/SIGPIC]

Elenutza Avatar
    Elenutza este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    152

doamne ai grija...poate ai ramas insarcinata...nu stiu ce sa iti zic

ClejAde Avatar
    ClejAde este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    5.658

uff si eu mi-am inceput viata sexula inainte de 18 ani dar cu actualul meu sot (de 1an casatoriti)si cu care sunt de 7 ani,dar sa sti k noi knd ne-am hotarat la bb nu am calculat zilele fertile si am ramas din prima,fati un test iar daca nu esti impacata mai fa unu peste o sapt sau mergi la dr la un eco iti zice daca da sau nu....pooop

camidani Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    1.458

Citat Citat din Anita939393 Vezi post
    Buna! Am si eu o problema: mi-a intarziat menstruatie 15 zile,sex neprotejat nu am facut decat dupa ultima menstruatie in acele zile "sigure", tind sa precizez ca mi-am inceput viata sexuala de doar 2 luni deci de cand mi-am inceput-o am avut doar o menstruatie pe timpul careia am fost racita la ovare si m-a tinut 12 zile cu sangerare abundenta si dureri de burta; in mod normal ma tinea 3 zile fara nici un pic de durere si sangerare minima.Am 17 ani daca ajuta cu ceva, as dori un sfat daca se poate.Multumesc!
    Anita ti-ai luat testul?sa ne spui i noua ce rezultat iti arata sper sa fie cum vrei tu ai grija de tine

[SIGPIC][/SIGPIC]

andra 19 este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Posturi
    5

Implicit Raspuns Urgent va rog, mi-a intarziat CM 15 zile.

Buna ziua ! am si eu o nelamurire, pe data de 15 aug am avut un contact sexual neprotejat la care a doua zi am luat contraceptivul de urgenta Escapelle, in data de 17 aug am fost la un control ginecologic unde am urmat un tratament pt vaginita cu ovule Fluomizin. Menstruatia trebuia sa imi vina pe 26-27 aug si nici pana in momentul de fata nu am avut (15 sept) , nu am nici un fel de simptome cum ca as fi insarcinata, as vrea sa stiu daca e posibil sa fiu insarcinata ori e o dereglare de la acest tratament ? va multumesc

camidani Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    1.458

Implicit Raspuns Urgent va rog, mi-a intarziat CM 15 zile.

poti sa-ti faci un test de sarcina si scapi de nelamuriri...daca esti insarcinata pe test trebuie sa se vada

[SIGPIC][/SIGPIC]

Subiecte Similare

1. Mi-a intarziat ciclul 2 saptamani
    De HappyFunky in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 4
    Ultimul post: 19 apr 2012, 17:11
  2. Mi-a intarziat ciclu:((
    De CocaCola in forum Preconceptia
    Replici: 21
    Ultimul post: 09 ian 2012, 21:30
  3. Ptr un Bebe, urgent!!!
    De Ronny2010 in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 0
    Ultimul post: 25 ian 2011, 22:41
  4. Mi-a intarziat ciclu
    De Roxanaa in forum Preconceptia
    Replici: 1
    Ultimul post: 18 mar 2009, 14:16
  5. Un sfat va rog urgent
    De angel23 in forum Sarcina
    Replici: 5
    Ultimul post: 26 feb 2009, 14:50

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44