daca aparut si a doua liniuta,chiar daca e mai putin vizibila sau mai deschisa la culoare, eu zic ca esti insarcinata. Felicitari. !sa ne dai de veste.
Salutare tuturor!!! Cu 6 luni in urma am pierdut o sarcina foarte dorita, diagnosticul medicililor fiind ,sarcina oprita in evolutie . In prezent sint in confuz, am fost la usg si medicul de acolo imi spune ca se vede o pata micuta de 2 mm in uter , de fapt si ciklu intirzie sa vie , ultimul fiind pe 18 mai .SA FIE CHIAR O SARCINA???? AM FACUT UN TEST MAI IEFTIN NI MI-A ARATAT NIMIK , AM REPETAT PROCEDURA CU UNUL MAI SCUMP SI AU APARUT DOUA LINIUTE , UNA MAI KLARA IAR ALTA MAI PUTIN VIZIBILA. CINE POATE SA MA AJUTE CU UN SFAT ROG SA O FACA!!!!!!
Nustiu ce sa cred vreau sa ma bucur dar am o frica foarte mare
Acid folic iau plus vitrum prenatal forte
Felicitari! Sarcina usoara!
Parerea mea este ca ar trebui sa faci niste investigatii ca sa stii de ce ai pierdut sarcina, pe viitor sa nu mai existe probleme.
Fetelor numai ce am fost la vc si a mers putin singe!!!!!! Sint dezamagita foarte tare!!!! Nustiu ce sa mai cred
Nustiu ce poate sa fie sint foarte disperata
Ca sa fii linistita du-te la spital sau la med tau giencolog.De acum natura isi va urma cursul, daca e sa fie bine va fi, daca nu, nu.Nu are rost sa iei no-spa.Daca e sarcina pierduta la spital e psoibil sa te chiureteze, depinde ce protocol au ei, sau sa lase sa se elimine de la sine.Daca sarcina e ok, poate iti da un tratament...cel mai bine e sa te duci!
Dupa ce am fost la vc parca singe nui dar oricum asa dureri usoare persista de 5 zile ma durut spatele si nici nu mam gindit sa fie asa parca si sinii ma dureau mai in scurt nustiu asteptam si vedem