daca a fost in iunie nu ai fi avut menstruatie nici in iulie si nici in august, intarzierea poate fi si din alte cauze
Bună fetelor.Am o mare belea.Am facut dragostea cu iubitul meu in Iunie,doar şi doar cu prezervativ.Nu s-a rupt,de fiecare dată le verificam.Mă îngrijorez deoarece nu mi-au mai apărut problemele.Am deja 3 săptămâni de întârziere.Am făcut 2 teste şi au ieşit negative.Mi-am început viaţa sexuală şi mă gândesc că poate de la asta.
Acolo jos sunt uscată si mă dor sânii de aproape 2 saptămâni(ceva normal la mine înainte de menstra),dar îmi este frica.Voi ce părere aveţi?Sarcină?Mie frica deoarece tot aveam impresia ca prezervativul se tot ridica ori era pielea de pe penis.Adica daca se rula 2 cm putea sa iasa de tot nu?Mie frica.
AAAAAA.Chiar dacă am folosit prezervativ,când a ejaculat a scos-o.Într-un fel am folosit si prezervativ si metoda coitului intrerupt.
daca a fost in iunie nu ai fi avut menstruatie nici in iulie si nici in august, intarzierea poate fi si din alte cauze
Ma scuza-ti.In iulie am avut contactele alea.Si pe 14 august.iar in august nu mi-au venit problemele.trebuia pe 14,dar eu nu am ciclu regulat,pana in 2 saptamani la mine e ceva normal sa intarzie,dar deja ma sperie.
EU aveam ciclul regulat cu intarzieri de 2-3 zile,insa in martie am facut tratament cu peniciline si augumentin si apoi iar in mai iar augumentin si de atunci ciclul meu a fost foarte deviat.Cate 2 saptamani chiar 3 odata intarziat.
Va multumesc,insa mi-a venit azi ciclul.Dar mai am o nelamurire.Mi-a venit azi,mi-a curs mult,cu durere de burta,de spate,iar acum spre seara curge putin insa spatele continua sa ma doara.Oare de ce?Sunt gravida?
NU!Doamne fereste.Ma jur ca nu fac misto de nimeni.Sunt doar speriata.Mi-a trecut ciclul.Sanii nu ma mai dor.M-am panicat pentru ca nu mi se parea ca am la fel ciclul.Adica a curs in prima zi foarte abundent,in prima noapte a curs cat sa umplu un tampon,apoi inca 2 zile curs si apoi cate putin,pana in a 6 a zi cand s-a oprit insa nu brusc.
Mie frica,doar atata tot.Ma scuzati daca pare ca sunt nebuna sau fac misto dar ma jur ca nu fac misto,nu imi sta capul la de astea![]()
Buna ziua ! am si eu o nelamurire, pe data de 15 aug am avut un contact sexual neprotejat la care a doua zi am luat contraceptivul de urgenta Escapelle, in data de 17 aug am fost la un control ginecologic unde am urmat un tratament pt vaginita cu ovule Fluomizin. Menstruatia trebuia sa imi vina pe 26-27 aug si nici pana in momentul de fata nu am avut (15 sept) , nu am nici un fel de simptome cum ca as fi insarcinata, as vrea sa stiu daca e posibil sa fiu insarcinata ori e o dereglare de la acest tratament ? va multumesc
poate fi o intarziere datorita tratamentului (desi nu a fost un tratament foarte dur) sau poate fi o intarziere chiar datorita pastilei de urgenta; eu te sfatiesc sa faci o vizita la medic sa-ti faca un ecograf si sa te lamureasca in ce masura acel tratament asociat (oarecum) cu pilula de a doua zi iti poate afecta menstruatia.
Voi credeti ca pastila de a doua zi chiar merge sau exista riscul sa ramai insarcinata..???
Haine doar pe Haine Online
Bunava rog ma puteti ajuta si pe mine cu un micut raspuns??
Am avut contazt sexual cu prietenul meu ultima data pe 17 luna aceasta,pe 19 trebuia sa imi vina "musafirii"inca am sanii tari ...dar niciun semn...nici dureri de stomac nimic:| mi-am facut un test in dimineata aceasta dar imi este tare confuz rezultatul( o liniuta este ff ingrosata iar cealalta stearsa)..ma puteti ajuta cu un rasp...o parere??
![]()
Ultima editare de Pufosenie : 20 dec 2011 la 16:17 Motiv: :(