Buna,
am si eu o mica problema...pot spune ca am avut contact cu sotul meu in perioada fertila, iar azi de dimineata m-am trezit simtindu-ma foarte rau, a inceput cu mersul la buda, si stand pe buda am inceput sa am ameteli, senzatii de voma, frisoane+ diaree( ma scuzati, ma simt cam prost), astazi este ziua in care ar trebui sa-mi vina ciclu, contact am avut pe 6,7 si 9 septembrie... voi ce credeti? sa-mi fac un test sarcina maine dimineata? multumesc
Ultima editare de lovelife : 30 nov 2011 la 23:53
Multumesc pt raspunsuri, am sa iau un test saptaman viitoare si-am sa revin cu un raspuns... in dimineata asta nu m-am mai simtit ca ieri, bine am si dormit de-am rupt ieri..cam 6 ore :-s in dimineata asta am o usoara senzatie de balonare si greata dar nu ma supara foarte tare ca ieri...
Mersi inca o data![]()
Buna fetelor, revin, pentru ca sunt putin cam stresata.. aseara am avut niste sentimente forate ciudate, eu in general mananc dulce, dar nu pentru ca as avea pofta, pur si simplu, in schimb aseara, avea o pofta ata de mare de ciocolata gretos de dulce si tot ce inseamna zahar, am mancat ditamai portia de spaghete cu zahar, o ciocolata intreaga, un pachet de biscrem, o magura si un kinder felie cu lapte, nu ma inteleg, de obicei mi s-ar fi facut rau de la atata zahar...insa..dupa ce am terminat tot as mai fi mancat, mi-a fost frica sa nu vomit si m-am oprit, nu pot spune ca n-as vrea copil, insa nu acum, daca ar fi sa fie l-as pastra...
as face un test maine dimineata... nu mai am rabdare pana miercuri cand ar fi 7 zile de la intarzierea CM..voi ce credti?
simptome as avea...dar nu sunt sigura...
-poftele de asera
-ameteli
-senzatia de greata de acum 2 zile
-balonarea de ieri dimineata...
iar simptomele de CM..niciunde...nu tu dureri de sani, nu tu stari de nervoxzitate...nimic...poate mi s-or fi schimbat starile de CM...
Buna, am facut un test vineri, insa a iesit negativ, ce-i drept nu l-am facut din urina de dimineata...as vrea sa mai fac unul maine sau marti..CM inca nu a venit e deja a 5 a zi de intarziere, simptomele de greata, dureri de cap, ameteli, dureri( mici intepaturi) in partea de jos a abdomenului, crampe inca persista... sincer nu stiu ce sa cred, mi-e putin teama sa fac test iar, tot astept sa vina CM, test nu fac pentru ca nu prea imi place cand iese negativ :P
Totusi ar trbui sa fac, daca este sa fie bebe trebuie sa renunt la fumat imediat si la cafea+ stilul meu de viata total dezordonat.
Multumesc pentru sfaturi
o sa revin cu un rez final zilele astea...fie ca va aparea CM sau vreun bebe![]()
buna andreea!! imi pare rau ca testul a iesit negativ... nu vreau sa te descurajez, dar la 5 zile intarziere indiferent la ce ora faci testul ar trebui sa iasa pozitiv daca e bebe... dar na... cine stie... poate ai avut ovulatie tarzie... incearca un test maine dimineata si daca tot negativ este eu zic sa mergi la dr sa te lamureasca ce si cum!!! iar simptomele putem sa ni le provocam noi... si-ti spun asta din proprie experienta...
multa bafta!!!
da stiu, am mai auzit de asta :P vreau bebe, de fiecare data cand imi intarzie CM sper, insa luna asta chiar nu m-am gandit, am mai auzit de la unele fete ca dupa 10 zile de la intarziere le-a aparut pozitiv si pana atunci doar negativ.... o sa mai iau un test, aveti vreo recomandare? eu am facut surecheck
Mersi