Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 28
Like Tree2Likes

Subiect: Ovare-polichistice

mire este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Posturi
    3

Implicit Ovare-polichistice

Buna,sunt noua pe forum ,am si eu o problema imi doresc fff mult un bebe dar nu a fost sa fie pana acum.Am fost la control iar in urma unui ecograf am fost etichetata cu ovare polichistice,am facut tratament cu duphaston din ziua 16a cm pana a25 a zi a cm timp de 7 luni(tind sa spun ca nu am avut niciodata o monstruatie regulata ).In timpul tratamentului nu am avut nici o problema din contra sa reglat si monstruatia dar cand am terminat tratamentul sa dereglat tot,o luna vine doua nu.Acum o luna am fost iar la control pentru ca mia venit dupa 90 de zile iar doctorita mia dat sa fac tratament timp de 3 luni cu clomid din a2a zi a cm pana a6 a zi a cm.Problema mea este ca am inceput tratamentul pe 2 noiembrie(prima zi de monstruatie fiind 1noiembrie), iar acum in decembrie nu pot lua medicamentele pt ça nu mia venit ce pot face in cazul asta.... Astept un raspuns..... Programarea la doctor o am deabea in februarie pe 6

Tami Avatar
    Tami este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Posturi
    7.531

Implicit Raspuns Ovare-polichistice

Citat Citat din mire Vezi post
    Buna,sunt noua pe forum ,am si eu o problema imi doresc fff mult un bebe dar nu a fost sa fie pana acum.Am fost la control iar in urma unui ecograf am fost etichetata cu ovare polichistice,am facut tratament cu duphaston din ziua 16a cm pana a25 a zi a cm timp de 7 luni(tind sa spun ca nu am avut niciodata o monstruatie regulata ).In timpul tratamentului nu am avut nici o problema din contra sa reglat si monstruatia dar cand am terminat tratamentul sa dereglat tot,o luna vine doua nu.Acum o luna am fost iar la control pentru ca mia venit dupa 90 de zile iar doctorita mia dat sa fac tratament timp de 3 luni cu clomid din a2a zi a cm pana a6 a zi a cm.Problema mea este ca am inceput tratamentul pe 2 noiembrie(prima zi de monstruatie fiind 1noiembrie), iar acum in decembrie nu pot lua medicamentele pt ça nu mia venit ce pot face in cazul asta.... Astept un raspuns..... Programarea la doctor o am deabea in februarie pe 6
    Buna Mirela! Eu zic sa mai mergi la un medic, nu prea e normal ce se intampla. 6 februarie e departe...
    Esti dragutza cu "monstruatia" Stii ca se spune menstruatie, nu?

Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    7

Buna Mirela! Si eu sunt de acord cu Tami. Poti sa ne spui te rog ce varsta ai si de cat timp incerci sa ramai insarcinata? Din cate am inteles, acum un an ai descoperit boala. Am inteles bine?

mire este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Posturi
    3

Scuze ortografia am scris repede si nu mi-am dat seama ca nu am scris corect

mire este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Posturi
    3

Am 29 de ani,da acum un an am aflat,incercam de aproape doi ani si jumatate si nimic.

ligia_dana este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    27
    Posturi
    35

Buna Mire.
    Vreau sa-ti spun ca cu aceasi prob m-am confruntat si eu timp de 3 ani jumate. Am fost la foarte multi medici deoarece medicul care mi-a descoperit ce am a fost un bou care mi-a spus ca nu v-oi avea copii niciodata iar dupa asta am intrat ca intr-o depresie, nu m-ai puteam suporta nici femeile insarcinate nici sa vad bebelusi si copilasi, i-mi terorizam sotul de fiecare data cand i-mi venea cm sau mergeam undeva si erau copii,, plangeam cu zilele...Eram foarte rau, pe urma au urmat 3 ani de fugit de la o clinica la alta, de la un medic la altul. Pana am ajuns la un medic care mi-a dat tratament metformin si anticonc yasmine 3 luni, pe urma iar 3 luni deoarece am plecat din tara si nu vroiam sa ma opereze inainte decat dupa ce ma intorceam, asa ca am mai luat 3 luni,,,iar in luna in care am term taratamentul am si ramas insarcinata, iar acum am in burtica o fetita. Ti-am scris ca sa nu te descurajezi si nici sa nu lasi dupa medici, vb cu medicul tau despre tratamentul asta, sau despre operatie pt ca se poate... Mult curaj ca nu e imposibil
    mycka_rose likes this.

mycka_rose este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    25
    Posturi
    285

Si eu am aceeasi problema, aveam ciclu si o data pe an, dupa ce am luat duphaston. Asa incat si mie mi s-a spus ca nicicand nu voi avea bebe si uite ca acum printr-o minune am "burtica".

Ajunsesem sa fac depresii ca ligia...dar a trecut...

Te pup si nu pierde speranta. Eu am ramas cand am renuntat sa mai fac tratamente pentru ca ma dereglau mai tare hormonal...din cauza pastilelor, am luat 30 de kg....

Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    27
    Posturi
    35

intradevar, si eu am avut prob cu greutatea, chiar si in timpul tratamentului. mycka_rose cate sapt ai? Sarcina usoara si bb sanatos
    mycka_rose likes this.

Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    25
    Posturi
    285

Citat Citat din ligia_dana Vezi post
    intradevar, si eu am avut prob cu greutatea, chiar si in timpul tratamentului. mycka_rose cate sapt ai? Sarcina usoara si bb sanatos
    Multumesc frumos, am 27 de saptamani si 4 zile. Tu? Eu acum am multe kg in plus dar am noroc ca de cand sunt insarcinata nu am luat nici macar un kg!

Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    27
    Posturi
    35

O super esti un caz fericit. eu m-am ingrasat 6 kg in timpul sarcinii, maine 24 sapt. deci vei fi o mamica de aprilie? ce o sa ai?.

Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    25
    Posturi
    285

Am fetita. DPN 30 aprilie...acum sa vedem exact cand vrea ea sa vina. Eu poate nu m-am ingrasat pentru ca oricum aveam muuulte kg, si in general supraponderalele iau mult mai putin si atunci spre finalul sarcinii.

Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    27
    Posturi
    35

adev e ca la fel sunt si eu, aveam 65 kg la 1, 68 cm. cand am inceput trat. m-am ingrasat peste 10 kg pana sa raman insarc si inca 6 acum...dar mai importante sunt fetitele noastre, iar cu kg vedem noi ce facem pe urma, ti-ai preg bagaju de spital?

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Probleme -ovare polichistice
    De Andreea.Popescu in forum Preconceptia
    Replici: 12
    Ultimul post: 21 mai 2012, 16:27
  2. Pot ramane insarcinata daca nu am ovare?
    De MArioara in forum Sunt femeie
    Replici: 4
    Ultimul post: 03 nov 2011, 23:11
  3. Se poate sa ramai insarcinata fara ovare?
    De Danutza in forum Preconceptia
    Replici: 3
    Ultimul post: 10 dec 2008, 01:04

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44