Buna,sunt noua pe forum ,am si eu o problema imi doresc fff mult un bebe dar nu a fost sa fie pana acum.Am fost la control iar in urma unui ecograf am fost etichetata cu ovare polichistice,am facut tratament cu duphaston din ziua 16a cm pana a25 a zi a cm timp de 7 luni(tind sa spun ca nu am avut niciodata o monstruatie regulata ).In timpul tratamentului nu am avut nici o problema din contra sa reglat si monstruatia dar cand am terminat tratamentul sa dereglat tot,o luna vine doua nu.Acum o luna am fost iar la control pentru ca mia venit dupa 90 de zile iar doctorita mia dat sa fac tratament timp de 3 luni cu clomid din a2a zi a cm pana a6 a zi a cm.Problema mea este ca am inceput tratamentul pe 2 noiembrie(prima zi de monstruatie fiind 1noiembrie), iar acum in decembrie nu pot lua medicamentele pt ça nu mia venit ce pot face in cazul asta.... Astept un raspuns..... Programarea la doctor o am deabea in februarie pe 6
Buna Mirela! Si eu sunt de acord cu Tami. Poti sa ne spui te rog ce varsta ai si de cat timp incerci sa ramai insarcinata? Din cate am inteles, acum un an ai descoperit boala. Am inteles bine?
Scuze ortografia am scris repede si nu mi-am dat seama ca nu am scris corect
Am 29 de ani,da acum un an am aflat,incercam de aproape doi ani si jumatate si nimic.
Buna Mire.
Vreau sa-ti spun ca cu aceasi prob m-am confruntat si eu timp de 3 ani jumate. Am fost la foarte multi medici deoarece medicul care mi-a descoperit ce am a fost un bou care mi-a spus ca nu v-oi avea copii niciodata iar dupa asta am intrat ca intr-o depresie, nu m-ai puteam suporta nici femeile insarcinate nici sa vad bebelusi si copilasi, i-mi terorizam sotul de fiecare data cand i-mi venea cm sau mergeam undeva si erau copii,, plangeam cu zilele...Eram foarte rau, pe urma au urmat 3 ani de fugit de la o clinica la alta, de la un medic la altul. Pana am ajuns la un medic care mi-a dat tratament metformin si anticonc yasmine 3 luni, pe urma iar 3 luni deoarece am plecat din tara si nu vroiam sa ma opereze inainte decat dupa ce ma intorceam, asa ca am mai luat 3 luni,,,iar in luna in care am term taratamentul am si ramas insarcinata, iar acum am in burtica o fetita. Ti-am scris ca sa nu te descurajezi si nici sa nu lasi dupa medici, vb cu medicul tau despre tratamentul asta, sau despre operatie pt ca se poate... Mult curaj ca nu e imposibil

Si eu am aceeasi problema, aveam ciclu si o data pe an, dupa ce am luat duphaston. Asa incat si mie mi s-a spus ca nicicand nu voi avea bebe si uite ca acum printr-o minune am "burtica".
Ajunsesem sa fac depresii ca ligia...dar a trecut...
Te pup si nu pierde speranta. Eu am ramas cand am renuntat sa mai fac tratamente pentru ca ma dereglau mai tare hormonal...din cauza pastilelor, am luat 30 de kg....
intradevar, si eu am avut prob cu greutatea, chiar si in timpul tratamentului. mycka_rose cate sapt ai? Sarcina usoara si bb sanatos

O super esti un caz fericit. eu m-am ingrasat 6 kg in timpul sarcinii, maine 24 sapt. deci vei fi o mamica de aprilie? ce o sa ai?.

Am fetita. DPN 30 aprilie...acum sa vedem exact cand vrea ea sa vina. Eu poate nu m-am ingrasat pentru ca oricum aveam muuulte kg, si in general supraponderalele iau mult mai putin si atunci spre finalul sarcinii.
adev e ca la fel sunt si eu, aveam 65 kg la 1, 68 cm. cand am inceput trat. m-am ingrasat peste 10 kg pana sa raman insarc si inca 6 acum...dar mai importante sunt fetitele noastre, iar cu kg vedem noi ce facem pe urma, ti-ai preg bagaju de spital?