Rezultate de la 1 la 9 din 9
Like Tree1Likes
  • 1 Post By andreea_sw00

Subiect: Doctor Alina Juganaru (Medicover Victoriei si Spitalul Sf. Pantelimon)

Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    926

Implicit Doctor Alina Juganaru (Medicover Victoriei si Spitalul Sf. Pantelimon)

Buna fetelor!!!

Eu sunt insarcinata in 5 saptamani (de astazi) si am inceput cautarile cu doctorii.
    Am auzit numai lucruri bune despre Dr. Alina Juganaru.

Voi aveti vreo experienta sau ati auzit pe cineva care a fost pacienta dumneaei?

Va multumesc mult!

francis Avatar
    francis este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Posturi
    15

Implicit Raspuns Doctor Alina Juganaru (Medicover Victoriei si Spitalul Sf. Pantelimon)

D-na doctor Alina Juganaru este foarte, foarte buna - profesionista, are grija sa nu iti lipseasca nimic si se vede ca ii place ce face, pune mult suflet. Chiar ti-o recomand cu caldura . Si daca tot esti graviduta si te orientezi catre Medicover, atunci iti recomand si cursurile lor pt viitorii parinti: Medicover : Arta de a fi parinte Multa bafta si sa ne tii la curent cu sarcina

Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    926

Implicit Raspuns Doctor Alina Juganaru (Medicover Victoriei si Spitalul Sf. Pantelimon)

Multumesc mult! am fost la dumneaei si mi-a placut tare mult
    l-am vazut deja pe bebe si am auzit inimioara. este cel mai frumos sunet din lume si o sa-l port toata viata in suflet

francis Avatar
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Posturi
    15

Ce frumoss! Nimic mai minunant decat inimioara unui bebe...
    Nu uita nici de analizele pt. mamica.. trebuie sa fii si tu sanatoasa si voioasa la fel ca micutul tau. Vezi ca au o reducere in perioada asta daca te intereseaza pe tine sau cineva din familie. Eu l-am dus pe sotul meu si e bine sa le faci inca din ianuarie ca sa nu avem vreo surpriza. (Medicover : REDUCERE)

Mali Avatar
    Mali este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Posturi
    12

Doctorita este foarte buna, felicitari si oricum Medicover sunt foarte ok.
    @francis: super ok si analizele!

Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    926

va multumesc mult pentru info.
    analizele le fac. tot ce imi da
    nu am ajuns la instit hematologie inca pt titrare anticorpi. mi-e frica sa ma duc... dar ma duc

Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    24
    Posturi
    300

Buna fetelor,

eu sunt aspiranta (inca ) si chiar azi am fost la dr. Alina Juganaru. Incerc de 3 ani sa raman insarcinata, sotul e OK, eu insa am ceva probleme cu menstruatii neregulate, chisturi etc. Am fost placut impresionata de aceasta doctorita, este extrem pe draguta si, sincer, simt ca mi-a inspirat putin din optimismul ei...

Acum trebuie sa fac un tratament cu duphaston timp de 3 luni (pentru reglarea menstruatiei) si in paralel monitorizarea ovulatiei si evident ..

Sper sa devin curand mamica

Astept pareri, sugestii si sfaturi cu mare drag.

Pe curand!

Va pup cu drag
    maria_valeria23 likes this.

Tami Avatar
    Tami este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Posturi
    7.531

Citat Citat din andreea_sw00 Vezi post
    Buna fetelor,

eu sunt aspiranta (inca ) si chiar azi am fost la dr. Alina Juganaru. Incerc de 3 ani sa raman insarcinata, sotul e OK, eu insa am ceva probleme cu menstruatii neregulate, chisturi etc. Am fost placut impresionata de aceasta doctorita, este extrem pe draguta si, sincer, simt ca mi-a inspirat putin din optimismul ei...

Acum trebuie sa fac un tratament cu duphaston timp de 3 luni (pentru reglarea menstruatiei) si in paralel monitorizarea ovulatiei si evident ..

Sper sa devin curand mamica

Astept pareri, sugestii si sfaturi cu mare drag.

Pe curand!

Va pup cu drag
    Buna Andreea si multa bafta!
    Suntem mai multe aspirante aici pe forum, ne gasesti la Preconceptia - Aspirante. Poti veni acolo sa vorbim

francis Avatar
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Posturi
    15

buna andreea. da, asa este, d-na doctor alina juganaru este deosebita si daca esti inscrisa la dnsa esti pe maini bune, sa nu iti faci probleme.
    toti dr de la medicover sunt foarte buni, eu am avut ocazia sa cunosc si de la alte departamente (medicina muncii, etc) si chiar saptamana trecuta au avut o promotie cu drenaj limfatic si am fost si eu...a fost incredibil!!

draga noastra, nu te impacienta, suntem multe care am trecut de la intristare la bucurie si chiar extaz in acest drum al pregatirii pt sarcina, sarcinii si nasterii.. deci.. bine ai venit printre noi. sa ne tii la curent cum evolueaza lucrurile si ce zice dna doctor.
    pupici cu drag

Subiecte Similare

1. Informatii spitalul Cantacuzino
    De Unregistered in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 15
    Ultimul post: 01 feb 2012, 13:38
  2. cum e mai bine? doctor sau doctorita?
    De silvia.ioana in forum Sarcina
    Replici: 11
    Ultimul post: 18 iun 2011, 16:26
  3. Stie cineva un doctor competent, serios si comunicativ?
    De danav in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 6
    Ultimul post: 10 iun 2011, 09:52
  4. Spitalul Bethesda suceava
    De dianadia in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 2
    Ultimul post: 05 mai 2011, 17:28
  5. Spitalul Judetean Galati
    De alina.melinte in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 1
    Ultimul post: 02 iul 2010, 06:21

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44