Rezultate de la 1 la 4 din 4
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Mamicububa

Subiect: va rog sa-mi raspundeti!!

anutza1 este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Posturi
    1

Implicit va rog sa-mi raspundeti!!

Nu mi-a venit ciclul de 2 saptamani. Sunt racita jos oare din cauza aia?Am facut sex neprotejat dar nu a ejaculat in mine.Am facut si 2 teste de sarcina si au iesit negative. Nu stiu ce sa cred.Am simtome: ma doare burta,spatele.Dar nu vine..

Mamicububa Avatar
    Mamicububa este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    39
    Posturi
    870

Implicit Raspuns va rog sa-mi raspundeti!!

O sa vina! Raceala de jos insa nu trebuie lasata de capul ei! Si folositi, oameni buni, metode contraceptive eficiente, ca jumatate din planeta cred ca s-a nascut prin metoda "n-a ejaculat in mine"!!! )
    mihaela102 likes this.

aria_cluj Avatar
    aria_cluj este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    5.432

Citat Citat din anutza1 Vezi post
    Nu mi-a venit ciclul de 2 saptamani. Sunt racita jos oare din cauza aia?Am facut sex neprotejat dar nu a ejaculat in mine.Am facut si 2 teste de sarcina si au iesit negative. Nu stiu ce sa cred.Am simtome: ma doare burta,spatele.Dar nu vine..
    daca toate cele scrise de tine,sunt reale....atunci inseamna ca tb sa mergi la medic,sa vezi care sunt motivele intarzierii cm,o dereglare,o infectie,un chist...etc
    multa sanatate!

​
    conform eco suntem mai mari!!!

Make a pregnancy ticker

deea23 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    24
    Posturi
    12

buna fetelor..sunt noua pe aici si am o mare problema...luna trecuta imi intarziase CM vreo saptamana ,am facut multe teste de sarcina si au iesit negativ,am ajuns pana la urma la ginecolog si in urma palparii mi-a spus ca nu sunt insarcinata,am cerut un ecograf si mi-a spus ca am uterul retrovers si un mic chist pe ovarul drept,ca totusi nu se vede bine ecograful...nu mi-a dat tratament nu nimic..in fine luna asta iar stres pe capul meu(stiind ca am facut sex neprotejat dar fara ejaculare interna,totusi e sex cu risc)...am facut n teste toate negative,mi-a venit CM dar vreo 3 zile si flux totusi putin,precizez ca am inceput sa iau rigevidon,ma dureau sanii inapinte sa-mi vina,mi-a trecut durerea cat am avut CM si acuma de la 2 zile de la CM ma dor rau tare sanii,ma injunghie sanul stang,ma doare burta cu tot cu spate,am facut un test de sarcina si e negativ...nu stiu ce as putea sa am...imi este teama sa fie menstruatie peste sarcina..oare se poate sa iasa atatea teste de sarcina eronate?maine as vrea sa ma duc sa-mi fac HGC beta...ce parere aveti?..chiar sunt disperata

Subiecte Similare

1. raspundeti-mi repede va roooog!!!
    De andy in forum Preconceptia
    Replici: 25
    Ultimul post: 31 aug 2011, 14:00
  2. Replici: 5
    Ultimul post: 26 nov 2010, 12:02
  3. Va rog sa imi raspundeti
    De CLAUDIA in forum Sarcina
    Replici: 5
    Ultimul post: 07 mai 2009, 22:13

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44