O sa vina! Raceala de jos insa nu trebuie lasata de capul ei! Si folositi, oameni buni, metode contraceptive eficiente, ca jumatate din planeta cred ca s-a nascut prin metoda "n-a ejaculat in mine"!!!)
Nu mi-a venit ciclul de 2 saptamani. Sunt racita jos oare din cauza aia?Am facut sex neprotejat dar nu a ejaculat in mine.Am facut si 2 teste de sarcina si au iesit negative. Nu stiu ce sa cred.Am simtome: ma doare burta,spatele.Dar nu vine..
O sa vina! Raceala de jos insa nu trebuie lasata de capul ei! Si folositi, oameni buni, metode contraceptive eficiente, ca jumatate din planeta cred ca s-a nascut prin metoda "n-a ejaculat in mine"!!!)
buna fetelor..sunt noua pe aici si am o mare problema...luna trecuta imi intarziase CM vreo saptamana ,am facut multe teste de sarcina si au iesit negativ,am ajuns pana la urma la ginecolog si in urma palparii mi-a spus ca nu sunt insarcinata,am cerut un ecograf si mi-a spus ca am uterul retrovers si un mic chist pe ovarul drept,ca totusi nu se vede bine ecograful...nu mi-a dat tratament nu nimic..in fine luna asta iar stres pe capul meu(stiind ca am facut sex neprotejat dar fara ejaculare interna,totusi e sex cu risc)...am facut n teste toate negative,mi-a venit CM dar vreo 3 zile si flux totusi putin,precizez ca am inceput sa iau rigevidon,ma dureau sanii inapinte sa-mi vina,mi-a trecut durerea cat am avut CM si acuma de la 2 zile de la CM ma dor rau tare sanii,ma injunghie sanul stang,ma doare burta cu tot cu spate,am facut un test de sarcina si e negativ...nu stiu ce as putea sa am...imi este teama sa fie menstruatie peste sarcina..oare se poate sa iasa atatea teste de sarcina eronate?maine as vrea sa ma duc sa-mi fac HGC beta...ce parere aveti?..chiar sunt disperata