Rezultate de la 1 la 6 din 6
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Tami

Subiect: Urgent ........

roxy26 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    26
    Posturi
    4

Implicit Urgent ........

Am si eu o problema si v-as ruga daca cineva m-ar putea ajuta, am inceput sa iau pastile Yasmin , este prima data cand iau , sunt prescrise de doctor , am inceput sa iau in prima zi de menstruatie asa cum mi s-a spus , dupa o saptamana de luat am terminat si cu menstruatia dar la 4 zile dupa , am avut iar scurgeri de menstruatie ,nu mult dar in fiecare zi de 2 saptamani , candf se va opri ca nu mai inteleg, pe prospect scie ca 3 cicluri de tratament , asta inseamna ca voi avea scurgeri 3 luni in fiecare zi???????
    Va rog sa imi da-ti si mie un sfat ca nu mai inteleg. Va multumesc

Tami Avatar
    Tami este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Posturi
    7.531

Implicit Raspuns Urgent ........

Citat Citat din roxy26 Vezi post
    Am si eu o problema si v-as ruga daca cineva m-ar putea ajuta, am inceput sa iau pastile Yasmin , este prima data cand iau , sunt prescrise de doctor , am inceput sa iau in prima zi de menstruatie asa cum mi s-a spus , dupa o saptamana de luat am terminat si cu menstruatia dar la 4 zile dupa , am avut iar scurgeri de menstruatie ,nu mult dar in fiecare zi de 2 saptamani , candf se va opri ca nu mai inteleg, pe prospect scie ca 3 cicluri de tratament , asta inseamna ca voi avea scurgeri 3 luni in fiecare zi???????
    Va rog sa imi da-ti si mie un sfat ca nu mai inteleg. Va multumesc
    Cred ca cel mai bine este sa mergi din nou la medicul care ti le-a prescris. In mod normal nu ai scurgeri inter-menstruale atat de mult timp. Eu de ex nu am avut deloc si nici nu am auzit pe cineva sa aiba mai mult de 2-3 zile la mijlocul perioadei. Fiecare organism reactioneaza diferit, cel mai bine este sa mergi la medic. Multa bafta!
    roxy26 likes this.

roxy26 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    26
    Posturi
    4

Multumesc mult , am sa iti ascult sfatul , multumesc

lulu24 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    27
    Posturi
    239

Si eu tot Yasmin am folosit prima oara cand am inceput sa iau anticonceptionale, dar nu am avut niciun fel de scurgeri intre menstruatii. Au fost ok. Insa te sfatuiesc sa folosesti si alta metoda de contraceptie pe langa anticonceptionale pentru ca nu sunt 100% sigure. Eu cu primul bebe am ramas insarcinata in timp ce luam anticonceptionale insa noi ne doream un bebe oricum, dar am fi vrut sa mai asteptam un pic ca aveam cununia religioasa si am fost insarcinata in 12 saptamani la nunta. Acum avem un baietel de 1 an si suntem foarte fericiti. Dar cum am spus, am avut noroc ca l-am dorit. Daca nu vreti sa riscati, mai folositi si altceva.

Multa sanatate!

simo_gabi Avatar
    simo_gabi este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    44

Citat Citat din lulu24 Vezi post
    Si eu tot Yasmin am folosit prima oara cand am inceput sa iau anticonceptionale, dar nu am avut niciun fel de scurgeri intre menstruatii. Au fost ok. Insa te sfatuiesc sa folosesti si alta metoda de contraceptie pe langa anticonceptionale pentru ca nu sunt 100% sigure. Eu cu primul bebe am ramas insarcinata in timp ce luam anticonceptionale insa noi ne doream un bebe oricum, dar am fi vrut sa mai asteptam un pic ca aveam cununia religioasa si am fost insarcinata in 12 saptamani la nunta. Acum avem un baietel de 1 an si suntem foarte fericiti. Dar cum am spus, am avut noroc ca l-am dorit. Daca nu vreti sa riscati, mai folositi si altceva.

Multa sanatate!
    cand ti-ai dat seama ca esti insarcinata?
    eu fac tratament cu yasmin pt un chist maricel din cauza caruia am pierdut o sarcina si acum sunt putin ingrijorata pt ca de vreo 2 sap imi este destul de rau cu stari de grata si ceva ameteli din senin.
    Ma tot gandesc ca nu are cum sa fie sarcina si probabil altele sunt cauzele dar nu pot sa imi scot gandul asta din cap.
    Lilypie Trying to Conceive 15 to 80 day cycle tickers

lulu24 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    27
    Posturi
    239

Citat Citat din simo_gabi Vezi post
    cand ti-ai dat seama ca esti insarcinata?
    eu fac tratament cu yasmin pt un chist maricel din cauza caruia am pierdut o sarcina si acum sunt putin ingrijorata pt ca de vreo 2 sap imi este destul de rau cu stari de grata si ceva ameteli din senin.
    Ma tot gandesc ca nu are cum sa fie sarcina si probabil altele sunt cauzele dar nu pot sa imi scot gandul asta din cap.
    Mi-am dat seama ca eram insarcinata dupa ce imi intarziase ciclul cam 4 zile; si apoi am facut si testul de sarcina.

Subiecte Similare

1. Urgent va rog, mi-a intarziat CM 15 zile.
    De Anita939393 in forum Preconceptia
    Replici: 7
    Ultimul post: 16 sep 2011, 08:11
  2. Ptr un Bebe, urgent!!!
    De Ronny2010 in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 0
    Ultimul post: 25 ian 2011, 22:41
  3. Un sfat va rog urgent
    De angel23 in forum Sarcina
    Replici: 5
    Ultimul post: 26 feb 2009, 14:50

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44