Rezultate de la 1 la 12 din 12

Subiect: Intarziatul menstruatiei

crimson-color este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    20
    Posturi
    3

Unhappy Intarziatul menstruatiei

Salut

stiu ca sunt 'n' topicuri pe subiectul asta si s-a discutat si rediscutat, dar ma ingrijoreaza.

Nu cred ca pot spune ca am ciclul regulat (in 70% din cazuri imi vine la aprox 23-27 de zile). De cand mi-am inceput viata sexuala ( aprox 1 an si ceva), desi activitate este doar o data, de doua ori la doua luni, in lunile cand am un contact sexual, imi vine la aproximativ 29-31 de zile.

Ultima data mi-a venit ciclul pe data de 20 Decembrie. Am avut contact sexual protejat (cu atentie, nu s-a rupt prezervativul, etc) pe 1 ianuarie, si ma asteptam inainte de 20 ianuarie sau maxim pe 20 sa imi vina. Dar nimic si in ultimele 5 zile am fost panicata. Nu tin minte cand mi-a mai intarziat ultima data, dar nu cred ca s-a mai intamplat in ultimele 10 luni.

De obicei, cu cateva ore inainte sa-mi vina, incepe sa ma doara burta, ceea ce nu am simtit inca.

Exista vreo sansa sa fiu insarcinata???

O sa mai astept 2 zile, si o sa iau doua teste de sarcina, si sa ma rog sa fie negative.

Tami Avatar
    Tami este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Posturi
    7.531

Implicit Raspuns Intarziatul menstruatiei

Citat Citat din crimson-color Vezi post
    Salut

stiu ca sunt 'n' topicuri pe subiectul asta si s-a discutat si rediscutat, dar ma ingrijoreaza.

Nu cred ca pot spune ca am ciclul regulat (in 70% din cazuri imi vine la aprox 23-27 de zile). De cand mi-am inceput viata sexuala ( aprox 1 an si ceva), desi activitate este doar o data, de doua ori la doua luni, in lunile cand am un contact sexual, imi vine la aproximativ 29-31 de zile.

Ultima data mi-a venit ciclul pe data de 20 Decembrie. Am avut contact sexual protejat (cu atentie, nu s-a rupt prezervativul, etc) pe 1 ianuarie, si ma asteptam inainte de 20 ianuarie sau maxim pe 20 sa imi vina. Dar nimic si in ultimele 5 zile am fost panicata. Nu tin minte cand mi-a mai intarziat ultima data, dar nu cred ca s-a mai intamplat in ultimele 10 luni.

De obicei, cu cateva ore inainte sa-mi vina, incepe sa ma doara burta, ceea ce nu am simtit inca.

Exista vreo sansa sa fiu insarcinata???

O sa mai astept 2 zile, si o sa iau doua teste de sarcina, si sa ma rog sa fie negative.
    Buna! Daca ai fost protejata de la inceputul pana la sfarsitul actului (adica prezervativul pus de la inceput) nu cred ca sunt probleme. La medic ai fost? E bine sa mergi o data pe an de cand incepi viata sexuala, sa iti faca niste analize si o eco sa vezi ca totul este in regula. In mod normal menstruatia trebuie sa fie regulata, +/- 2-3 zile.
    Fa si un test de sarcina ca sa te linistesti.
    Multa bafta!

Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    20
    Posturi
    3

Da, am fost intotdeauna protejata, niciodata nu am risccat nici pentru cateva minute sau secunde. Mereu verificam daca este pus bine prezervativul sau daca s-a rupt.
    Cu analizele in general mi le fac o data pe an pe toate cele de sange, eco nu am facut pana acum.
    Teoretic nu am de ce sa-mi fac griji in legatura cu o sarcina, dar nu mi s-a mai intamplat sa-mi intarzie (doar sa-mi vina mai devreme), si cum noi apucam sa avem contact sexual foarte rar, coincidenta face ca in aceeasi luna, mie sa imi intarzie.

Astept cu nerabdare sa-mi vina odata.
    Am inteles ca pentru testul de sarcina trebuie sa astept 7 zile de intarziere a CM, apoi sa incerc sa fac.

Tami Avatar
    Tami este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Posturi
    7.531

Citat Citat din crimson-color Vezi post
    Da, am fost intotdeauna protejata, niciodata nu am risccat nici pentru cateva minute sau secunde. Mereu verificam daca este pus bine prezervativul sau daca s-a rupt.
    Cu analizele in general mi le fac o data pe an pe toate cele de sange, eco nu am facut pana acum.
    Teoretic nu am de ce sa-mi fac griji in legatura cu o sarcina, dar nu mi s-a mai intamplat sa-mi intarzie (doar sa-mi vina mai devreme), si cum noi apucam sa avem contact sexual foarte rar, coincidenta face ca in aceeasi luna, mie sa imi intarzie.

Astept cu nerabdare sa-mi vina odata.
    Am inteles ca pentru testul de sarcina trebuie sa astept 7 zile de intarziere a CM, apoi sa incerc sa fac.
    Nu analize de sange, ci cele ginecologice, analiza secretiei + papanicolau. Ajuta si ecografia sa vada medicul daca sunt chisturi sau orice alte probleme care duc la o menstruatie neregulata.
    Chiar daca nu esti insarcinata, daca iti vine aiurea menstruatia, mergi la un control, sa nu fie o dereglare hormonala sau o raceala. E bine sa stii din timp si sa tratezi eventualele probleme.
    Poti sa vezi de acum daca este insarcinata cu o simpla analiza de sange, se cheama betaHCG.

Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    20
    Posturi
    3

Am luat in seara asta doua teste de sarcina, marci diferite. Am inteles ca dimineata este cel mai bine sa le fac, dar nu am putut astepta pana dimineata, am facut unul in seara asta si a iesit clar negativ!

mai il repet maine dimineata si sper sa fie la fel, si zilele care urmeaza ma voi duce si la testul de sange.

apoi oricare ar fi rezultatul (sa speram cum imi doresc), voi urma sfaturile de a-mi face testele ginecologice.

edit

l-am facut si pe al doilea de dimineata, si a iesit si el negativ!
    Ultima editare de crimson-color : 27 ian 2012 la 09:13

lulu24 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    27
    Posturi
    239

Ciclul mentrual poate sa dureze si 35 de zile, iar daca racesti cumva este posibil si mai mult. Insa ai putea lua anticonceptionale ca sa ai ciclul regulat. Stiu ca multe femei se tem de anticonceptionale de teama ca se vor ingrasa, insa se pot face teste, analize care sa determine ce fel de anticonceptional ti se potriveste. Dar va spun cu certitudine ca nu trebuie sa va protejati doar cu anticonceptionale pentru ca nu sunt chiar asa de sigure cum se spune. Eu am ramas insarcinata cu primul bebe in timp ce luam anticonceptionale. Norocul a facut ca noi ne doream oricum un bebe dar ceva mai tarziu pentru ca am avut si nunta cand eram insarcinata in 12 saptamani si am fi preferat sa il concepem dupa nunta, insa acum suntem niste parinti fericiti ca avem un baietel superb de 1 an. Cel mai bine este sa iti faci un control medical. Doctorul este cel mai in masura sa iti dea astfel de sfaturi si de care trebuie sa tii cont.

Multa sanatate!

irina bee este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2012
    Varsta
    20
    Posturi
    10

buna eu am o problema mai ciudata...prin decembrie am luat postinol .de atunci nu mia mai venit si sunt super stresata..folosesc prezervativ iar am facut 2 teste unul la o saptamana dupa pastila si unu acum 3 saptamani si au iesit negative...mie imi mai intarzie dar nu asa mult..sunt foarte stresata...imi doresc enorm un bebe da este posibil sa il am acum?si plus ca am mai aflat ca nu intotdeauna testele sunt corecte..o ecografie ma poate linisti?sau trebuie neaparat control?(

irina23 Avatar
    irina23 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    24
    Posturi
    776

Citat Citat din irina bee Vezi post
    buna eu am o problema mai ciudata...prin decembrie am luat postinol .de atunci nu mia mai venit si sunt super stresata..folosesc prezervativ iar am facut 2 teste unul la o saptamana dupa pastila si unu acum 3 saptamani si au iesit negative...mie imi mai intarzie dar nu asa mult..sunt foarte stresata...imi doresc enorm un bebe da este posibil sa il am acum?si plus ca am mai aflat ca nu intotdeauna testele sunt corecte..o ecografie ma poate linisti?sau trebuie neaparat control?(
    mmm nu cred ca e vorba de o sarcina dar ca sa fii sigura cea mai buna solutie e sa faci analiza de sange betaHCG si afli sigur.....poate fi vorba de o dereglare sau o raceala si cel mai bine ar fi sa mergi la doctor pentru control ecografie...oricum el e cel mai in masura sa-ti dea sfaturi...pupici dulci

Data inscrierii
    martie 2012
    Varsta
    20
    Posturi
    10

Rugaciune Raspuns Intarziatul menstruatiei

multumesc dar cat costa analiza asta?

irina23 Avatar
    irina23 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    24
    Posturi
    776

Citat Citat din irina bee Vezi post
    multumesc dar cat costa analiza asta?
    cred ca depinde de cabinetul de unde iti recolteaza sange...nu stiu sa-ti spun sincer....uite daca esti din bucuresti la Medlife costa 38 lei....dar ti-am zis cred ca difera de oras,cabinet,etc

Data inscrierii
    martie 2012
    Varsta
    20
    Posturi
    10

mia spus cineva ca ar putea fi o sarcina prematura sau nu stiu exact cred ca extrauterina si nu se vede la teste de sarcina este adevarat?sunt din iasi..(((

Data inscrierii
    martie 2012
    Varsta
    20
    Posturi
    10

azi am facut al 3lea test negativ!deci nu sunt insarcinata

Subiecte Similare

1. intarzierea menstruatiei
    De clauditza18011993 in forum Sarcina
    Replici: 8
    Ultimul post: 29 dec 2011, 09:32
  2. Poti ramane insarcinata in timpul menstruatiei?
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 19 mai 2011, 11:09
  3. Sexul in timpul menstruatiei
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 1
    Ultimul post: 08 oct 2010, 23:02
  4. Cheaguri in locul menstruatiei
    De Eliza in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 1
    Ultimul post: 14 iun 2009, 23:05

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44