+ Raspunde la subiect
Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate de la 25 la 36 din 51

Subiect: Menstruatia peste sarcina

cristina23 Oaspete

Implicit Re: Menstruatia peste sarcina

buna....am si eu o problema.....akum cateva zile aveam dureri fff mari la sani...erau tari si abia k ii puteam atinge......CM trebuia sa imi vina d pe 1 ale lunii....iar cum noi suntem deja la jumatatea lunii mi-am facut probleme....si am luat un test de sarcina: a iesit pozitiv.......ca sa fiu mai sigura am luat si ceel de-al doilea test pe kre l-am facut dimineata : a iesit la fel pozitiv.....deci ma gandesc am ramas insarcinata...nu :|....dar alta e problema....azi mi-au knd am fost la toaleta am avut surpriza sa vad ca imi era chilotul putin patat de sange.....kredeti k testele nu au fost bune?sau sunt una dintre acele femei(fete) carora le vin CM peste sarcina....va multumesc

katy Oaspete

Citat Citat din cristina23 Vezi post
    buna....am si eu o problema.....akum cateva zile aveam dureri fff mari la sani...erau tari si abia k ii puteam atinge......CM trebuia sa imi vina d pe 1 ale lunii....iar cum noi suntem deja la jumatatea lunii mi-am facut probleme....si am luat un test de sarcina: a iesit pozitiv.......ca sa fiu mai sigura am luat si ceel de-al doilea test pe kre l-am facut dimineata : a iesit la fel pozitiv.....deci ma gandesc am ramas insarcinata...nu :|....dar alta e problema....azi mi-au knd am fost la toaleta am avut surpriza sa vad ca imi era chilotul putin patat de sange.....kredeti k testele nu au fost bune?sau sunt una dintre acele femei(fete) carora le vin CM peste sarcina....va multumesc
    buna Cristina, probabil acum deja sti daca esti sau nu insarcinata, pata rosie poate sa fie de la nidatie, o pata nu inseamna ca ti-a venit CM. daca esti insarcinata, pt ca eu asa cred, multa sanatate tie si lui bebe

roxiy este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2009
    Varsta
    27
    Posturi
    1

buna
    am si eu o intrebare: testul de sarcina poate iesi pozitiv la menstruatia peste sarcina?
    daca da; la cat timp dupa menstruatie se poate face testul?

flore Oaspete

Implicit Re: sarcina?

buna. ma numesc Florentina si am 22 de ani si imi doresc un bebe foarte mult. de 1 an si jum tot incercam si nimik. in 23.09. mia venit, iar apoi in luna a 10 mia venit pe 22, dar mia venit doar 1 zi jum si apoi vreo 2 zile mia venit un lichid maroniu, sar putea sa fiu insarcinata?
    ne dorim tare mult lucru asta. astept un raspuns din partea voastra. am si dureri pe sub burta pe care pana acm nu leam avut si dureri de cap.....pofte....

vicky1223 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    96

Citat Citat din AdelinaAna Vezi post
    Buna seara tuturor,

Sa va descriu putin problema mea...in 3 oct. am avut raport sexual neprotejat (in perioada ovulatiei) iar in 21.oct. mi-a venit ciclul normal, in 21 noiembrie mi-a venit ciclul dar era f f f inchis la culoare si m-a tinut 2 zile (pe mine de obicei ma tine intre 5 zile si o saptamana). Tot in noiembrie mi s-a intamplat sa merg la restaurant, sa-mi comand mancarea preferata si sa nu o pot manca pt ca de la mirosul ei am fugit la baie sa vomit si l-am rugat pe sotul meu sa o cheme pe ospatara sa-mi ia farfuria din fata ca mi se face iarasi rau.
    Acum, de vreo 5 zile mai exact, ma dor sani, mi s-au umflat si am dureri de spate ca la menstruatie (doar ca eu am un ciclu f regulat si trebuie sa-mi vina abia in 19 dec.) plus ca am o pofta de mancare iesita din comun...m-am si ingrasat
    Mi-am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative dar ma intreb ca daca iti vine ciclul peste sarcina testele mai au vreo sansa sa iasa pozitive sau e posibil ca ambele teste sa fie eronate??? .... nu mai inteleg nimic poate ma puteti lamuri careva dintre voi... .....aaa....era sa uit, ma doare si ovarul stang destul de tare, simt ca o presiune care se exercita asupra lui.

O seara cat mai placuta va doresc
    buna Adelina. Pot sa te intreb pe tine,ai mai ramas insarcinata sau a fost alarma falsa? daca ai ramas atunci cred ca ai un bebe foarte mult dorit. Sint si eu in situatia ta, am avut ciclu insa acum toate simptomele de sarcina sau accentuat,am niste greturi nemaipomenite,plus sint foarte enervanta la tot ce se petrece in jur. Deci as vrea sa stiu daca ai reusit sa devii mamica. Sanatate tie si bebelui tau

alyna este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2010
    Varsta
    21
    Posturi
    1

fetelor am o nelamurire,va rog sa imi spuneti daca ati patit asa ceva si va rog sa va spuneti parerea...menstruatia o am regulata si imi vine regulat dar d o luna d zile mam ingrasat putin,si mananc fff mult si am pofte,tin sa precizez ca ultimul contact l-am avut acum 3 luni... e posibil sa fiu insarcinata chiar daca nam avut niki un simpton in afara faptului ca oricat as manca tot nu ma simt satula...dar mie teama sa nu ma ingras mai tare...ms poop

dia_25 este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2010
    Varsta
    26
    Posturi
    1

salut burtici am si eu o intebare mia intarziat ciclul 5 -6 zile am dureri puternice de burta dar numai dimineata ma doare si spatele si imi este tot somn am sargerat putin ce ziceti sunt oare insarcinatata la test mia iesit negativ.Sunt ok sargerarile la inceput??????

maryy este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    4

este cineva care ma poate ajuta cu un raspuns?e urgent va rooooooogggggggg

maryy este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    4

va rog sunteti?

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    507

Citat Citat din dia_25 Vezi post
    salut burtici am si eu o intebare mia intarziat ciclul 5 -6 zile am dureri puternice de burta dar numai dimineata ma doare si spatele si imi este tot somn am sargerat putin ce ziceti sunt oare insarcinatata la test mia iesit negativ.Sunt ok sargerarile la inceput??????
    Mai ai un pic rabdare si repeta testul peste o saptamana

Athassa este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2010
    Posturi
    17

Buna seara,

sunt si eu nitel confuza. Imi doresc de ceva vreme sa am bb dar abia de luna trecuta ne-am apucat cu adevarat. CM din iunie a inceput in 8 iunie. In ultima perioada mi s-au prelungit CM la 30-31 de zile. Ca urmare, am luat teste de ovulatie care s-au pozitivat in zilele 18-19 a CM, asa cum arata si programelul instalat pe calculator, deci in zilele de 25-26 iunie. Ca urmare, de prin 23 pana in 26 ne-am apucat de treaba. Programul si calculele mele spuneau ca CM urmator trebuie sa inceapa in data de 9 iulie. In 8 iulie mi-a aparut pe tampon o pata maronie, mica si eu m0am gandit ca va veni CM normal, ca alta data. A doua zi dimineata, in 9, nimic la prima ora, dar la jumatate de ora, dupa un act sexual pe graba (si deloc violent) m-am trezit ca-mi curge pe picior sange deschis la culoare, roz, fara cheaguri (asa cum imi curgea mie in primele zile). Am zis na clar: vine "postasul". Dar asta a fost tot, si de vineri il tot astept sa revina. Azi mi-am facut un SureCheck pe la ora 13, dar a iesit negativ.
    Nu vreau sa-mi mai induc simptome de sarcina cum am mai facut alta data, dorindu-mi f mult.
    MAi mult, inainte de ovulatie am avut un vis in care din mine imi ieseau doi pestisori, din dreptul ovarelor. Unul l-am inghiti eu si unul prietenul meu...am crezut ca am o problema la ovare, dar m-am linistit cand am vazut ca s=a pozitivat testul de ovulatie in ziua 18. Eu nu prea visez in general si nici nu ma prea iau dupa vise. O tiganca mi-a zis cand eram in liceu ca voi avea gemeni...blonzi... Sa fie vreo legatura? Sa sper?
    Simt nevoia sa vbesc si eu cu cineva Poate ati trait ceva asemanator..

Astept pareri...asteptans sa merg la medic

Athassa este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2010
    Posturi
    17

Na m-am grabit...a venit de-a binelea in dimineata asta. Mis-a mai intamplat la fel acum vreo 3 luni. Sa fie pe baza de stres si ca=mi doresc atata de mult bb?

Pana in 20 mai am niste "stresuri" si apoi am sa merg la niste controale...totusi.
    Sper doar sa pot face bb....

+ Raspunde la subiect
Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Menstruatia dupa nastere!
    De nectaria in forum Nasterea
    Replici: 6
    Ultimul post: 05 feb 2012, 23:05
  2. Menstruatia
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 20 ian 2011, 13:27
  3. E posibil sa fie ciclu peste sarcina?
    De Nicole_1977 in forum Sarcina
    Replici: 3
    Ultimul post: 04 dec 2009, 11:10
  4. Menstruatia sau scurgerile menstruale
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 09:33
  5. E posibil ciclu menstrual peste sarcina?
    De Cici in forum Preconceptia
    Replici: 2
    Ultimul post: 26 oct 2008, 19:43

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41