Rezultate de la 1 la 4 din 4

Subiect: Putin ajutor...va rog...

Flori1985 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2009
    Varsta
    26
    Posturi
    1

Implicit Putin ajutor...va rog...

Buna seara!
    Am 24ani si luna trecuta mi-a venit cm pe data de 18mai.In perioada fertila am "lucrat" la un bebe.mentionez ca am cm regular la 28 zile...si asta inseamna ca mi-a intarziat 4 zile.Pe data de 17 spre 18 iunie am avut o noapte de cosmar.am avut niste dureri de burta ingrozitoare de nu mai puteam sa merg...mergeam de parca as fii avut muschii taiati la burta.Toata ziua de 17 mi-a curs un lichid maro.In data de 18 pe la 4 dimineata...dintr-odata m-a luat o durere puternica de burta care eu o aseman cu crampe dar de 10 ori ma puternice.Eu sunt foarte rezistenta la durere...dar aceasta durere care a durat 5 min trantit jos.dupa aceea am fost la baie si am inceput sa sangerez .un sange de un rosu ft aprins..am incercat sa adorm si pe la 8 dimineata am luat la intamplare pt ca ma durea ingrozitor 1 ranitidina,1 no-spa si 1 aulin..parca asa se numea.am luat la intamplare ce aveam prin casa ..ne stiind care pt ce e pt ca nu am citit pe ambalaj.am luat fiind disperata ca nu mai suportam durerea.acea sangerare nu ft abundenta m-a tinut pana pe data de 19,dupa care s-a oprit.ieri 23 iunie am mai facut un test care a rezultat negativ.ce credeti ca s-a intamplat?
    in fiecare luna la cm aveam dureri dar ft usoare...dar acum nu stiu ce s-a intamplat...va rog sa ma ajutati...
    eu nu am luat niciodata anti conceptionale.eu si sotul meu ne "feream" si nu am ramas niciodata gravida pana acum si nu am avut probleme de sanatate.
    va multumesc

lovelife este offline Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    591

Implicit Re: Putin ajutor...va rog...

Dar de ce nu te duci la medic cand ai o problema de genul asta?
    Cel ami probabil ai pierdut o sarcina

Anywhere este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2009
    Varsta
    32
    Posturi
    4

Buna ziua,sunt noua pe forum si pt ca am ceva probleme de sanatate,m-am gandit ca poate cineva este in masura sa imi dea niste sfaturi-am nevoie de ele acum...
    incep.....-acum o luna am terminat tratamentul cu pegasys am virus B..inca,voi sti mai bine daca am scapat de el dupa 6 luni.
    Dar acum asta nu ma mai intereseaza-am descoperit o sarcina dupa 10 ani de asteptare-am f la medic si avem 6 sapt,suntem bine...avem si inimioara......sunt metode de evitare a transmiterii virusului hepatic, din partea ginecolog.totul e bine cine imi da neliniste insa e dr internist care m-a urmarit in tratam.cu interferon.........e prea devreme........a trecut doar o luna.....complicatii posibile..... .
    Nu vreau sa fiu inconstienta sau sa creada cineva asta ....fac un copil cu orice pret/risci nsa nici nu vreau sa ma gandesc la o intrerupere de sarcina cum imi zice medicul de la gastro- ne dorim f mult acest copil mai ales ca vine dupa 10 ani de casnicie si vrem sa facem tot posibilul sa fie sanatos.
    Daca stiti ceva despre acest subiect, cunoasteti cazuri asemanatoare sau dvs sunteti intr-o astfel de situatie...va rog sfaturi...
    Multumesc!

Anywhere este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2009
    Varsta
    32
    Posturi
    4

Da si eu cred k cel mai bn e sa mergi la un consult ginecologic sa vezi despre ce e vba...ce amanam azi...maine e de 2 ori mai grav asa ca nu lasa timpul sa treaca fara sa stii despre ce e vba...
    Ai gr de tine ,sanatate!!!

Subiecte Similare

1. ajutor!!!
    De simona1991mama in forum Sarcina
    Replici: 3
    Ultimul post: 14 ian 2011, 16:06
  2. Ajutor!!!
    De LauraMaria in forum Sarcina
    Replici: 2
    Ultimul post: 11 dec 2010, 10:49
  3. Steriletul, avantaje mai putin cunoscute
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 03 nov 2010, 20:46
  4. Mananca putin
    De alipuk83 in forum Alaptarea si diversificarea
    Replici: 6
    Ultimul post: 03 sep 2010, 10:29
  5. Ai cel putin 2 copii? Vei trai mai mult
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 mar 2010, 23:07

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44