Rezultate de la 1 la 4 din 4

Subiect: Cum mi-am educat eu copilul?

AnaLisa Oaspete

Implicit Cum mi-am educat eu copilul?

Am o fetita de aproape 10 luni e mancacioasa si jucausa si cuminte foc... nu mai zic ca mai face si ea poznele ei dar e prea perfecta.. nu a fost niciodata bolnavica in afara de curs un pic nasicul pe gerul ce a fost in iarna asta in rest nimic.. daca doriti va impartasesc cateva secrete de ale mele prin care am reusit sa o fac sa fie asa...

De cand am nascut-o dormea mult ,am iesit cu ea afara de la 9 zile in fiecare zi cate o jumatate de ora ca sa-i intaresc sistemul imunitar,am avut san doar 2 luni jumate, mia luat perfect laptele praf cu nici cea mai mica problema, colici am avut doar 2 zile si trucul e sa o mangai pe burtica si sa o tii la sanul stand ca sa iti auda inimioara pt. ca bebeii iti amintesc din pantec bataile inimii mamei si il linistesc, pe la 3 luni am inceput sa-i mai dau suzeta inainte sa adoarma... adormea perfect o scotea singura in timpul somnului, de la 4 luni am incepute cu supite, sucuri naturale facute doar in casa, la 6 luni am inceput cu piureuri usoare, la 9 luni a lasat singura suzeta nu o mai vreoia asa deodata... nu mai spun ca la 2 luni a zis mama iar acum la aproape 10 luni sice mama mea cand e suparata sau tata, ne face pa pa,cere apa,ne face bravo cand face ceva bun aplauda singura pt. ca stie ca urmeaza sa ii spun bravo... ce sa mai zic e prea perfecta si nu e plangaciosa... trucul cel mai de pret este rabdare si vorba multa... vb. orice cu ea... cand sunt suparata ii zic mami e suparata ingeras hai sa fim cuminti... si parca intelege si vine si imi face draga draga sau deschide gurita sa ma pupe,iar cand sunt bucuroasa e cu zambetul pe buze tot timpul...

Nu stiu ce noroc mi-a dat dumnezeu dar e prea perfecta.. va recomand sa vorbiti cat de mult puteti cu ingerasii vostrii iar cand sunt agitati sau fac ceva rau vorbiti cu o voce calma sa nu intre in panica si o sa vedeti cum totul va fii minunat...

Persida Oaspete

Implicit Re: Cum mi-am educat eu copilul?

mda.... intr-adevar,cred,ca ai un copil perfect.nu ca al meu n-ar fi.fiecare copil e in felul lui.nici al meu nu plange decat atunci cand vrea ceva,se joaca potrivit varstei,mananca atat cat ii trebuie.........
    eu sunt un temperament coleric,sunt impulsiva......... dar copilul asta al meu m-a transformat....... intr-un mielusel bland. ))))
    un copil schimba multe si te schimba mult!

Mamicutza Oaspete

Pot sa zic si eu ca sunt o mamica norocoasa, am 2 printi fata 11 si baiatu 5 ani acusi. nu zic ca nu fac si ei pozne mai ales baeatu dar stie sa-si ceara scuze si eu ea-m scos la vreo 4 zile adica am venit de la maternitate si am plecat cu fata la mare era prea cald 1997 ea-m dat san vreo 2 luni si pe urma lapte praf .... la baiat i-am dat 1 an si ceva san si tot asa am esit cu el la munte si nu am avut probleme cu gripa eu zic ca nu-i bine sa se infofoleasca copii prea bine k transpira si se in bolnavesc repede. mai moderat.,asa se dezvolta mai bine sistemul imunitar, Eu pup ingerasi vostri si le doresc tot ce-i frumos , sanatate asta-i ce-l mai depret si mamicilor putere ,sanatate si fericire alaturi de ce-i dragi.

raisa5 este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    32

Chiar ai un copil perfect. Cu totii putem avea asa ceva, dar trebuie sa respectam niste reguli simple, dar uneori par grale desi nu sunt.
    Articole copii - mamele povestesc despre ...

Subiecte Similare

1. Cum adormiti copilul
    De Noni in forum Copii 1-3 ani
    Replici: 10
    Ultimul post: 04 apr 2012, 16:28
  2. Copilul mea nu vorbeste
    De Lubiana in forum Psihologia si educatia copilului
    Replici: 11
    Ultimul post: 27 aug 2010, 13:28
  3. Febra la copilul de 1,5 ani
    De sylvia in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 10
    Ultimul post: 29 nov 2009, 00:45
  4. Cum se infaseaza copilul
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 09:06
  5. Mama si copilul
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 06:59

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44