Rezultate de la 1 la 7 din 7

Subiect: Fetitza mea se ascunde de mine

daniellle este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    33
    Posturi
    3

Unhappy Fetitza mea se ascunde de mine

Am o fetitza de 12 ani si nu pot vb cu ea despre nimic,nu vrea sa asculte nimic din ce vreau sa o invat referitor la: ciclul menstrual(a inceput de 2 luni),procurarea de absorbante,viatza sexuala,se fereste cand se schimba,cand face baie se incuie,totul i se pare scarbos....pana si sanii ei i se par scarbosi.Nu stiu cum sa mai discut,am incercat si printr-un comportament mai glumetz,apoi am incercat sa i spun ca totusi sunt lucruri f serioase si utile in viatza.......e prea mica?cer prea mult?Sunt divortata de tatal ei de cand avea 3 ani,am crescut-o numai eu.Nu-mi povesteste nimic de la scoala...o simt foarte departe de mine si nu stiu cum sa mi-o apropii
    Ce sa fac?

mycka_rose este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    25
    Posturi
    285

Implicit Raspuns Fetitza mea se ascunde de mine

Poate ai gresit ca nu ai inceput sa vorbesti cu ea mai devreme...E normal sa fie timida si sa nu vrea sa o mai vezi goala, la baie, etc, asa am fost si eu.

Nu vorbi glumind cu ea pentru ca va intelege ca o iei la misto si se va inchide in sine si mai tare. Eu zic ca e rece si distanta si din cauza lipsei tatalui. Incearca sa o incurajezi mereu sa vb dar nu insista, cand se va simti pregatita pote va veni ea singura la tine sa vb, arata-i disponibilitatea ta si va fi bine.

Iti tin pumnii si sper sa reusesti sa te apropii de ea, e pacat ca o mama sa nu fie o buna prietena fiicei sale.

Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    33
    Posturi
    3

Tocmai....am vorbit cu ea foarte mult si din timp.....nu a fost asa mereu ci din momentul in care i au crescut sanii,au luat o pe nepregatite pt ca au crescut foarte repede si foarte mari fata de prietenele ei.Eu cu mama mea suntem foarte apropiate si am incercat sa fac la fel dar mereu m a invinuit ca nu are tata...de aici cred ca pleaca totul .....

mycka_rose este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    25
    Posturi
    285

Atunci ar trebui mai intai sa discutati despre asta. Nici cu bunica nu e comunicativa?

Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    33
    Posturi
    3

Nu...cu nimeni.

marynela Avatar
    marynela este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.633

daca zici ca ai incercat sa vb din timp atunci nu esti tu problema, e doar la o varsta cand toate schimbarile astea radicale o iau pe nepregatite si se rusineaza.mai ast vreo 2-3 ani si ai sa vezi ca se va obisnui si va fi mai relexata pt ca incep discutiile cu prietenele pe toate temele oricum, asa cum zic fetele sa fii mereu deschisa pt discutii si nu-i invada intimitatea, e spatiul ei, vrea sa fie "independenta" k ea e "mare" si nu mai are nevoie de ajutorul mamei.tu arata-i ca are toata increderea ta chiar daca din "umbra" o vei urmari mereu. cat despre cealalta problema cu tata... depinde de multe, din ce motive v-ati despartit, ce relatie are cu tatal ei si cum il caracterizezi tu in fata ei, ca daca ea se intelege bine cu el si tu ii spui ca de fapt el ii un rau si nu te-a respectat sigur cazi tot tu, sau poate chiar tata ii spune diferse lucruri despre tine care o indeparteaza..ai mei s-au despartit cand aveam 11 ani si am trait tot pe pielea mea de asta am si inteles usor, dar ea fiind micuta nu isi mai aduce aminte ce si cum a fost, asa ca se bazeaza doar pe spusele voastre... oricum iti doresc din suflet sa rezolvi problema cat mai repede.sunt sigura k va fi bine, doar ca ai nevoie de multa rabdare si intelegere!!!

..........for ever.........
    ​
    Sa ai incredere totala in Dumnezeu inseamna sa ai credinta ca El stie ce este mai bine pentru tine in viata!!!

mara catalina este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2012
    Posturi
    13

Si asta e un lucru foarte important, incearca sa o lasi sa iti puna ea intrebari daca are nevoie de sfaturile tale.
    Cred ca stie deja ce o asteapta , vorbeste si ea cu colegele deci cunoaste mai multe lucruri decat ne imaginam noi, las-o pe ea sa iti puna intrebari, poate se si rusineaza.

Subiecte Similare

1. A mai patit cineva ca mine?
    De Delia in forum Viata de cuplu
    Replici: 12
    Ultimul post: 26 oct 2011, 10:46
  2. Cosmetica la mine acasa
    De Fortuna in forum Moda si frumusete
    Replici: 10
    Ultimul post: 17 oct 2011, 15:31
  3. Replici: 78
    Ultimul post: 08 mar 2011, 09:06
  4. cum aleg cea mai potrivita metoda contraceptiva pentru mine?
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 23 mar 2010, 23:40

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44