Fiul meu are 2 ani si 9 luni si l-am inscris la gradinita din fata blocului nou construita. Pot spune ca a avut noroc,atat el cat si noi pentru ca s-a construit aceasta gradinita si pentru ca l-am putut inscrie cu cateva luni inainte sa implineasca 3 ani. Gradinita arata excelent,totul nou si curat,personalul foarte atent si zambitor. Copilul a plans prima zi destul de rau,desi noi ii povestisem ce va face la gradinita,insa din ziua urmatoare a plans din ce in ce mai putin.Oricum,plangeau toti copiii in primele zile, insa educatoarele si ingrijitoarele ii luau in brate,ii pupau. Am observat inca de a2a zi ca este mai cuminte,ii place la gradinita,lui in general ii plac mult copiii,cu atat mai mult pentru ca nu mai are frate sau sora .Dimineata nu refuza niciodata sa-l duc la gradi si e multumit si la intoarcere. Speram sa manance si el mai bine cu copiii,pentru ca acasa este cam mofuros si sa-si dezvolte mai mult vorbirea pentru ca este cam lenes . Astept sedinta cu parintii sa vedem ce ne mai spune,pana acum numai de bine.

LinkBack URL
About LinkBacks