Rezultate de la 1 la 4 din 4

Subiect: La ce scoala invata fetita sau baiatul tau

Trinity Oaspete

Implicit La ce scoala invata fetita sau baiatul tau

Lucrand ca educatoare, am tot observat ce nebunie se declanseaza in randul parintilor atunci cand trebuie sa gaseasca gradinita sau scoala potrivita copilului lor. Si nu mica mi-a fost mirarea cand am observat ca au, de fapt, de ce sa fie atat de precauti: lipsa conditiilor din scoli, personal necalificat, organizarea proasta a sistemului de functionare, materiale putine sau de calitate joasa, etc. Voi unde v-ati inscris copilul? Cum e scoala/gradinita - aproape de casa, ofera multe activitati optionale, are mobilier frumos? Descrieti scoala unde invata fetita sau baietelul vostru! Poate facem un top al celor mai bune/proaste institutii de invatamant

Simmina Oaspete

Implicit Re: La ce scoala invata fetita sau baiatul tau

Fiul meu are 2 ani si 9 luni si l-am inscris la gradinita din fata blocului nou construita. Pot spune ca a avut noroc,atat el cat si noi pentru ca s-a construit aceasta gradinita si pentru ca l-am putut inscrie cu cateva luni inainte sa implineasca 3 ani. Gradinita arata excelent,totul nou si curat,personalul foarte atent si zambitor. Copilul a plans prima zi destul de rau,desi noi ii povestisem ce va face la gradinita,insa din ziua urmatoare a plans din ce in ce mai putin.Oricum,plangeau toti copiii in primele zile, insa educatoarele si ingrijitoarele ii luau in brate,ii pupau. Am observat inca de a2a zi ca este mai cuminte,ii place la gradinita,lui in general ii plac mult copiii,cu atat mai mult pentru ca nu mai are frate sau sora .Dimineata nu refuza niciodata sa-l duc la gradi si e multumit si la intoarcere. Speram sa manance si el mai bine cu copiii,pentru ca acasa este cam mofuros si sa-si dezvolte mai mult vorbirea pentru ca este cam lenes . Astept sedinta cu parintii sa vedem ce ne mai spune,pana acum numai de bine.

Natalya Oaspete

Fata mea invata intr-o scoala moderna unde exista laboratoare de chimie, fizica si sala de educatie fizica. Prin contributia noastra s-a facut si un laborator de informatica unde au acces la internet. E scoala care are conditii pentru a putea invata. Uneori parintii mai sunt invitati la scoala pentru a putea asista la ora si a observa cum reactioneaza copilul in clasa.

Marysa Oaspete

baitelul meu invata la gradinita nr.15 din bacau. este in grupa pregatitoare, deci vom avea nevoie de ghiozdan in curand. gradinita este in incinta scolii cu acelasi numar. este o gradinita curata, ca si scoala de altfel. sala de clasa este proaspat renovata, cu parchet, covoare groase, jaluzele etc. educatoarea este foarte draguta, copii vin de drag la gradi. ca baza didactica stau foarte bine, asta si datorita noua, a parintilor, care facem totul pentru copii lor.

Subiecte Similare

1. Replici: 0
    Ultimul post: 07 iun 2010, 08:57
  2. Invata sa ai un copil sanatos cu asociatia secretul evolutiei!
    De Ingrijirea copilului in forum Sarcina
    Replici: 0
    Ultimul post: 07 mai 2010, 13:25
  3. Invata sa previi nasterea prin cezariana
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 05:08
  4. Am o nelamurire cu baiatul
    De Unregistered in forum Educatia copiilor si a bebelusilor
    Replici: 1
    Ultimul post: 23 oct 2008, 23:26
  5. Am o nelamurire cu baiatul
    De Unregistered in forum Copilul de scoala
    Replici: 1
    Ultimul post: 23 oct 2008, 23:26

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44