oare nu or fi toate aceste conturi aceleasi de acum mult timp?corinyca si cu cealalta?..

oare nu or fi toate aceste conturi aceleasi de acum mult timp?corinyca si cu cealalta?..
David Andrei -13 septembrie-Ora 21:20
Doamne fetele astea au probleme grave. Eu una nu inteleg de ce s-ar da drept altcineva si de ce ar minti in privinta sarcinii, mai ales ca nu cred ca au nimic de castigat, aici pur si simplu intram sa ne impartasim experientele, sa ne sfatuim si sa mai invatam unele de la celelate. Chiar nu pot sa le inteleg motovul. Urat din partea lor.
Tipul care s-a dat drept Amiuta, fata ca era insarcinata in 7 luni si a cazut de pe motor a scris iar aici sub numele de Diedel http://www.mamicamea.ro/forum/sarcin...u-gravide.html
Se poate va rog sa stergeti cele doua subiecte pe care le-a deschis acest user?
Multumesc.
N-am crezut ca este posibil asa ceva!
Intotdeauna am plecat de la premiza ca toti oamenii sunt buni si ca greutatile vietii ii "strica"... Mereu le-am cautat scuze pentru relele care le fac...
Incerc sa vad partea plina a paharului intotdeauna. Dar, cateodata, renunti pur si simplu.
E trist ceea ce fac persoanele astea!
Mintea umana este de neinteles!!!
Ce fragila este granita dintre normal si "anormal"...
Dumnezeu sa aibe grija de ei, si sa ne ajute pe noi ca sa ne putem feri de ei...