Fetelor am si eu o nelamurire. Am fost la medic pt ca aveam niste scurgeri mai dubioase si a zis ca e o micoza. Mi-a spus sa fac o spalatura vagina cu ceai de mushetel caldut dupa care sa imi pun o pastila de lomexin. Am incredere in medicul meu, insa am tot citit pe aici ca e f periculos in timpul sarcinii sa faci spalaturi. Acum habar n-am ce sa fac. Poate ma indrumati voi. Mersi.
ma fetelor,eu am intrebat doctora...nu vreau sa sune rau,dar...e normal sa te speli inauntru,dar nu pana scartzaie (ca intradevar se distruge echilibrul normal),si asta o data la 3 zile tot poti folosi degetzelul daca nu ai unghiile mari doar cu apa chioara...in cazul in care e vb despre o secretie mai dubioasa,daca ti-a recomandat ceai,ceai sa fie!dar ca sa nu te speli intravaginal deloc (mai ales daca pana acum ai facut-o constant) e chiar anapoda,mai mult iti faci rau asa..
Si mie mi-a recomandat medicul sa ma spal inauntru in tipul sarcinii, iar in ultimul trimestru imi puneam cate 5 zile pe luna ovule klion si a fost ok
Cat despre ceaiul de musetel...eu personal nu am o parere prea buna. Dc acum ani de zile se credea ca e f bun, astazi parerile s-au mai schimbat, mai degraba as opta pentru cel de galbenele.
Oricum te poti spala, dar nu pana scartzai
Fetelor, multumesc mult pt raspunsuri. Intr-adevar problema spalaturilor este controversata. Si eu l-am mai intrebat o data pe medic si a zic ca de-aia mi-a spus sa fac o singura data spalatura si sa imi pun lomexin pt ca nu e bine sa fac prea des. El a spus ca nu e interzis complet, doar ca nu e bine sa faci des. A pus ca probabil in fiecare luna o sa imi dea sa fac o data.
Eh...a fi cumva. Totusi, colul este inchis, deci nu ajunge totul la bebe asa usor.
Va pupez.