+ Raspunde la subiect
Rezultate de la 1 la 4 din 4

Subiect: Se fac spalaturi vaginale in sarcina?

Unregistered Oaspete

Implicit Se fac spalaturi vaginale in sarcina?

Fetelor am si eu o nelamurire. Am fost la medic pt ca aveam niste scurgeri mai dubioase si a zis ca e o micoza. Mi-a spus sa fac o spalatura vagina cu ceai de mushetel caldut dupa care sa imi pun o pastila de lomexin. Am incredere in medicul meu, insa am tot citit pe aici ca e f periculos in timpul sarcinii sa faci spalaturi. Acum habar n-am ce sa fac. Poate ma indrumati voi. Mersi.

Corina Oaspete

Implicit Spalaturi vaginale

ma fetelor,eu am intrebat doctora...nu vreau sa sune rau,dar...e normal sa te speli inauntru,dar nu pana scartzaie (ca intradevar se distruge echilibrul normal),si asta o data la 3 zile tot poti folosi degetzelul daca nu ai unghiile mari doar cu apa chioara...in cazul in care e vb despre o secretie mai dubioasa,daca ti-a recomandat ceai,ceai sa fie!dar ca sa nu te speli intravaginal deloc (mai ales daca pana acum ai facut-o constant) e chiar anapoda,mai mult iti faci rau asa..

Natalia Oaspete

Implicit

Si mie mi-a recomandat medicul sa ma spal inauntru in tipul sarcinii, iar in ultimul trimestru imi puneam cate 5 zile pe luna ovule klion si a fost ok
    Cat despre ceaiul de musetel...eu personal nu am o parere prea buna. Dc acum ani de zile se credea ca e f bun, astazi parerile s-au mai schimbat, mai degraba as opta pentru cel de galbenele.
    Oricum te poti spala, dar nu pana scartzai

Libelula Oaspete

Implicit Spalaturi vaginale

Fetelor, multumesc mult pt raspunsuri. Intr-adevar problema spalaturilor este controversata. Si eu l-am mai intrebat o data pe medic si a zic ca de-aia mi-a spus sa fac o singura data spalatura si sa imi pun lomexin pt ca nu e bine sa fac prea des. El a spus ca nu e interzis complet, doar ca nu e bine sa faci des. A pus ca probabil in fiecare luna o sa imi dea sa fac o data.
    Eh...a fi cumva. Totusi, colul este inchis, deci nu ajunge totul la bebe asa usor.
    Va pupez.

+ Raspunde la subiect

Subiecte Similare

1. Mancarimi vaginale.
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 1
    Ultimul post: 23 iun 2011, 12:51
  2. Refacerea florei vaginale
    De emma13 in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 3
    Ultimul post: 31 mai 2011, 10:20
  3. Scurgerile vaginale pe perioada sarcinii
    Replici: 0
    Ultimul post: 08 mai 2010, 00:00
  4. Scurgerile vaginale si tipul acestora
    Replici: 0
    Ultimul post: 12 mar 2010, 20:11

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41