Sunt in saptamana 22 si imi este teama deoarece mi-a aparut pe labii ceva ca niste alunite din piele nu ma deranjaza dar mi-e frica sa nu imi afecteze sarcina.va rog cine poate sa imi raspunda![]()
si eu sunt insarcinata in a 26 saptamana si mia aparut ceva cand aveam vreo 12 saptamani
pana acum am cosultat cativa medici si un dermatolog mi sa spus ca sunt condiloame care fac parte din virusul HPV imi e foarte frica deoarece ele cresc
dar mi sa spus ca nu il afecteaza pe bebe dar ar fi bine sa nasc prin cezariana
daca vrei mai putem vb pe mes adresa mea este olghisolghis @yahoo.com si eu sunt speriata dar sa speram ca va fi bine multa sanatate
Nu, virusul HPV nu e herpes vaginal
Aici mai multa informatie despre acest virus.HPV este un virus care se transmite usor si determina infectii foarte frecvente. Infectia cu HPV se produce de obicei prin contact sexual, dar uneori chiar contactul cutanat direct cu zona genitala poate fi suficient pentru transmiterea acestuia. Desi prezervativul este eficient in cazul multor boli cu transmitere sexuala si reduce riscul infectarii cu HPV, nu asigura protectie totala, iar de multe ori viata sexuala incepe inainte de folosirea acestuia.
Virusul HPV
Prezenta condiloamelor impiedica posibilitatea unei nasteri naturale prin riscul contaminarii bebelusului.