+ Raspunde la subiect
Rezultate de la 1 la 7 din 7

Subiect: mi-a aparut ceva pe labii

emiliacernea este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2009
    Posturi
    1

Implicit mi-a aparut ceva pe labii

Sunt in saptamana 22 si imi este teama deoarece mi-a aparut pe labii ceva ca niste alunite din piele nu ma deranjaza dar mi-e frica sa nu imi afecteze sarcina.va rog cine poate sa imi raspunda

Unregistered Oaspete

Implicit Re: mi-a aparut ceva pe labii

Citat Citat din emiliacernea Vezi post
    Sunt in saptamana 22 si imi este teama deoarece mi-a aparut pe labii ceva ca niste alunite din piele nu ma deranjaza dar mi-e frica sa nu imi afecteze sarcina.va rog cine poate sa imi raspunda
    si eu sunt insarcinata in a 26 saptamana si mia aparut ceva cand aveam vreo 12 saptamani
    pana acum am cosultat cativa medici si un dermatolog mi sa spus ca sunt condiloame care fac parte din virusul HPV imi e foarte frica deoarece ele cresc
    dar mi sa spus ca nu il afecteaza pe bebe dar ar fi bine sa nasc prin cezariana

olga Oaspete

Smile Re: mi-a aparut ceva pe labii

daca vrei mai putem vb pe mes adresa mea este olghisolghis @yahoo.com si eu sunt speriata dar sa speram ca va fi bine multa sanatate

Aluion este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Posturi
    42

Citat Citat din Unregistered Vezi post
    si eu sunt insarcinata in a 26 saptamana si mia aparut ceva cand aveam vreo 12 saptamani
    pana acum am cosultat cativa medici si un dermatolog mi sa spus ca sunt condiloame care fac parte din virusul HPV imi e foarte frica deoarece ele cresc
    dar mi sa spus ca nu il afecteaza pe bebe dar ar fi bine sa nasc prin cezariana
    Virusul HPV e herpesul vaginal? Daca nu il afecteaza pe bebe, de ce e bine sa nasti prin cezariana? Ce se poate intampla daca nasti normal? Multumesc!

nectaria Avatar
    nectaria este on-line acum Super Moderator
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    12.284

Citat Citat din Aluion Vezi post
    Virusul HPV e herpesul vaginal? Daca nu il afecteaza pe bebe, de ce e bine sa nasti prin cezariana? Ce se poate intampla daca nasti normal? Multumesc!
    Din cate stiu eu se transmite la nasterea naturala... ce mai bine e sa vorbesti cu medicul care iti urmareste sarcina

M-AM NASCUT IN 20 IUNIE

Lalira Avatar
    Lalira este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    7.673

Citat Citat din Aluion Vezi post
    Nu, virusul HPV nu e herpes vaginal

HPV este un virus care se transmite usor si determina infectii foarte frecvente. Infectia cu HPV se produce de obicei prin contact sexual, dar uneori chiar contactul cutanat direct cu zona genitala poate fi suficient pentru transmiterea acestuia. Desi prezervativul este eficient in cazul multor boli cu transmitere sexuala si reduce riscul infectarii cu HPV, nu asigura protectie totala, iar de multe ori viata sexuala incepe inainte de folosirea acestuia.
    Aici mai multa informatie despre acest virus.

Virusul HPV

Prezenta condiloamelor impiedica posibilitatea unei nasteri naturale prin riscul contaminarii bebelusului.

Aluion este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Posturi
    42

Citat Citat din Lalira Vezi post
    Aici mai multa informatie despre acest virus.
    Multumesc mult, Larila. Informatiile de pe acest site mi-au raspuns la multe intrebari!

+ Raspunde la subiect

Subiecte Similare

1. Hey doamnelor am gaist ceva folositor pentru noi
    De irina_popa32@yahoo.com in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 0
    Ultimul post: 03 mar 2011, 12:52

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41