Buna.
Am si eu o problema.Am 19 ani si mi-am inceput viata sexuala in mai anul asta,pe cand aveam 18 ani.Luna trecuta pe 5 am avut contact sexual cand inca eram in perioada de ciclu.Imi venise pe 1 deci era practic cam ultima zi,dar am facut-o protejat.Apoi s-a intamplat iar pe 23,tot protejat si apoi pe 3 luna asta,tot protejat.Dar de luna trecuta de pe 1,nu mi-a mai venit menstruatia.Am facut un test de sarcina pe 9 luna asta si a iesit negativ.L-am intrebat si pe el daca s-a rupt prezervativul si mi-a spus ca nu.Nu stiu ce sa cred,nu stiu nici ce am.M-a mai durut burta cateva zile la rand,ca si cum ar trebui sa imi vina menstruatia,dar tot nu mi-a venit.E posibil sa fiu insarcinata avand in vedere ca nu am niciun simptom,el a spus ca nu s-a rupt prezervativul si am mai facut si un test de sarcina care a iesit negativ.Am si eu nevoie de niste raspunsuri pentru ca sunt destul de stresata.Nu mi-a mai intarziat asa mult.
Va multumesc.
Chiar as avea nevoie de un raspuns,pentru ca nu stiu ce sa fac.
Daca mai fac maine un test de sarcina nu este prea devreme?
Am citit ca trebuie sa treaca 2-3 saptamani ca sarcina sa se vada si ca testul sa dea rezultate corecte.Si sa presupun ca s-a intampalt pe 3,daca il fac maine este bine?
mai ai rabdare, vezi sa nu fii racita sau stresata, ca si asta poate duce la intarzierea ciclului menstrual
sunt incredibil de stresata...asta sa fie motivul?