+ Raspunde la subiect
Rezultate de la 1 la 10 din 10

Subiect: Atac de panica

Send Oaspete

Implicit Atac de panica

Citesc de mult comentariile voastre pe diferite subiecte. Acum vin si eu cu o intrebare: a mai trect cineva printr-un atac de panica?

Eu am fost diagnosta ca suferind de atac de panica si mi-a fost recomandat magne b6, calciu sandoz si picaturi AT10. Din cate am citit pe prospectele lor, nici unul nu ar fi pentru atac de panica. Am inceput tratamentul, dar nu simt nici o ameliorare.

Poate cineva sa-mi impartaseasca ceva despre acest diagnostic?

Cilibia Oaspete

Implicit Re: Atac de panica

descriene putin atacurile astea de panica,cand te apuca si dc?de la ce?eu am suferit de asa ceva dar am avut alt fel de tratament

Sambra Oaspete

buna, sincer nu am fost diagnosticata cu atac de panica dar iau accelasi tratament exceptand picaturile ptr spasmofilie si distonocalm, dar se exprima tot cam la fel dar depinde de intensitate. incearca sa bei si ceai de mustele sau tei.. are efect calmant. sanatate multa

Dulcika Oaspete

Buna. Eu am fost diagnosticata zilele trecute cu spasmofilie.
    Fac injectii cu calciu si mi s-a recomandat Magne B6. Nu pot sa elimin cauza, din nefericire.
    Cand intru in criza in primul rand tremur foarte tare, nu ma pot controla, nu-mi stapanesc bine picioarele, mi-a amortit mana stanga si gura, simt ca "ma scurg", am dureri mari de cap, mi se incetoseaza vederea... In afara de astea, sunt nervoasa tot timpul, mi-e teama si-mi vine sa plang mai tot timpul.
    Sunt in a 4a zi de tratament, azi m-am simtit putin mai bine, dar din cauza....motivului de stres, nu-mi pot da seama daca-si face efectul tratamentul.

Felina Oaspete

Pe mine ma apuca aceste crize in special cand sunt in masina si in general in spatii deschise. Ma tem ca mi se va face rau, ca nu e nici o cladire in jur, nimeni si nimic la care sa pot apela. Acum reusesc cat de cat sa ma mai controlez, dar cu cateva luni in urma, cand nu stiam ce am, era foarte greu de depasit criza. Am senzatia ca nu am suficient aer, palpitatii, senzatie de tremur, senzatie de nod in gat, dureri in piept, senzatie de irealitate, ameteala.
    Am facut toate analizele, am fost la endocrinolog, totul e in regula.
    Am fost si la psiholog si in urma catorva sedinte, am inceput incet sa ma pot controla.
    Nu sunt vindecata, nu stiu ce as mai putea face sa scap de aceste stari.

Ally Oaspete

Si eu ma confrunt cu aceeasi problema-spasmofilia. In ultimele 2 saptamani am ajuns de 4 ori la urgenta. Am facut analize, dar au iesit in general bune. Am fost si la un neurolog care mi-a prescris xanax. Eu as vrea sa le evit cat de mult pot, dar crizele se repeta in fiecare zi.
    Cum sa trec mai usor peste ele? janatta,am incercat ce ai zis tu, sa fac miscare, m-am urcat aseara pe bicicleta, insa imi provoaca stari de ameteala. Imi este foarte greu sa trec peste acele stari. Ce sa fac ca sa nu mai ajung la urgenta? cred ca cei de acolo s-au saturat de mine
    Romanitza, o sa incerc sa fac amestecul acela recomandat de tine. Totusi pe langa acela, mai iau calciu? Pot sa fac tratamentul si pe timpul verii?
    Culmea e ca la analize nu mi-a iesit lipsa de calciu, dar saptamana trecuta cei de la urgenta mi-au zis ca am avut o cadere de calciu.
    Am aceleasi simptome pe care le are dulcikatty, dar la mine frica este mult mai mare, ceea ce face sa amplifice cu mult starile pe care le am.

colnago este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2010
    Varsta
    41
    Posturi
    3

Pentru atacuri de panica (si nu numai) este foarte eficace tratamentul naturist cu bautura bioactiva Tahitian Noni, cel de la TNI

strelutab10 este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2010
    Varsta
    33
    Posturi
    1

impotriva atacului de panica utilizati rhodiolin si noni

Data inscrierii
    iulie 2009
    Posturi
    885

Produsele Noni si Rhodiolin se pot gasi in magazinul calivita Calivita Shop

vioricac este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    4

Eu nu sunt de acord cu tratamente asa puternice precum Xanax. Mama mea a luat Xanax si bineinteles a cam exagerat si era sa se termine foarte rau. Medicii ar trebui sa dea reteta ptr medicamente asa puternice doar persoanelor care prezinta simptome grave, care nu reusit sa se vindece altfel.
    As recomanda tratamente naturiste, sunt mult mai eficiente si nici nu prezinta efecte secundare. Sau dependente. Noni de la Calivita este bun, l-am incercat si eu (are mai multe beneficii, deci scapi de mai multe probleme deodata).
    Mai multe informatii gasesti aici despre Noni: Noni fructul magic

De asemenea recomand sa mergi la un psiholog, sa vezi ce te sfatuieste. E doar o discutie intre doua persoane adulte, o sa te ajute.

+ Raspunde la subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41