+ Raspunde la subiect
Rezultate de la 1 la 5 din 5

Subiect: Cancerul de col uterin, sfaturi si informatii

Viorica Oaspete

Implicit Cancerul de col uterin, sfaturi si informatii

este prima oara cand intru in acest forum si vreau a aflu pareri despre testul pap care mi-a iesit C3.Sunt din Braila si nu prea am incredere in medicii de aici.De aceea m-am programat la Medicover la o doctorita numita Dorobantu.Daca este cineva din Bucuresti as vrea sa stiu daca m-am indreptat bine, si ce teste sa mai cer sa fac ca sa fiu sigura ca nu se transforma in malignitate.
    va multumesc anticipat

Bogdan Oaspete

Implicit cancer de col uterin

Mama a fost depistata cu cancer uterin stadiul 2 , as dori referinte catre un medic chirurg oncolog bun si sfaturi de tratament.

Maru Oaspete

Implicit im pare rau

Imi pare rau pentru mama ta. Citi ani are? De unde esti? De cind se simte rau?
    Mama mea a fost operata la Institutul Fundeni pentru cancer colorectal si dupa 3 ani se simte foarte bine, desi boala era mai avansata decit a mamei tale. Nu-ti pierde speranta, nu disperati, aveti credinta in Bunul Dumnezeu si totul o sa fie bine! Multa sanatate!

Mady Oaspete

Implicit

Medicii de la oncologie de la Fundeni sint foarte buni. Insa nu se ajunge usor acolo, ai nevoie de trimitere. Mama ta a fost operata? Care exact este diagnosticul? Sint prinsi ganglionii?
    Siteurile marilor clinici d eoncologie din strainatate recomanda cu tarie un regim alimentar din care carnea, in general carnea rosie se exclude din alimentatie. Se spune ca proteina animala "hraneste" celula canceroasa. Cit de mare este tumora si unde exact este localizata?

mirabeladinu este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    22
    Posturi
    1

Implicit Re: Cancerul de col uterin, sfaturi si informatii

Buna. Ati putea cumva sa ma ajutati si sa-mi spune-ti ce ar putea fii....maica-mea a fost operata de cancer coluterin in urma cu 10 luni, a facut chimioterapie si dupa o luna de la sfarsirea ei a nceput sa simta dureri in partea dreapta precum ar avea durere de ovar, insa ea nu mai are, o arde si o ustura in special seara,....revine oare cancerul? Nu vrem sa mergem la doctor ca vine Pastele si nu am vrea sa ni-l petrecem prin spitale...Multumesc frumos

+ Raspunde la subiect

Subiecte Similare

1. Informatii spitalul Cantacuzino
    De Unregistered in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 15
    Ultimul post: 01 feb 2012, 14:38
  2. Cancerul de col uterin
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 07 oct 2010, 22:36
  3. Cancerul de col uterin, o alta metoda de diagnosticare
    Ultimul post: 30 iul 2009, 11:09
  4. Un test Papanicolau previne cancerul de col uterin
    Ultimul post: 30 iul 2009, 08:02
  5. Vreau informatii despre steriletul MIRENA
    De Rihana in forum Clubul mamicilor
    Replici: 2
    Ultimul post: 16 dec 2008, 09:54

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41