buna fetelor. sunt tare curioasa dak a luat careva dintre voi aceste capsule de slabit, eu am inceput sa iau pastile de slabit de o saptamana jumate si am slabit vreo 4 kg. eveam 65 si acum am 60 si un pic. Am tot auzit de efecte adverse, dar eu deocamdata nu am avut nimic, doar senzatia de sete, efectul capsulelto este reducerea poftei de mancare
Si pe mine ma intereseaza numele acestor capsule de slabit pentru ca vreau sa dau jos cateva kilograme care mi-au ramas dupa sarcina.
este vorba de o cutie verde, cu ceva fructe rosii, pe care scrie "Capsula de slabit", costa cam 90 de lei o cutie pt o luna, dar eu am luat tot cate 6 pastile odata, sa vad cum se manifesta la mine. astept experientele voastre mai noi,
Sal...referitor la capsula de slabit...
Atentie nu e recomandata celor care vor sa slabeasca doar putin...ci celor care vor sa slabeasca foarte mult...importatorul (arpfarm) a uitat sa precizeze unele lucruri din prescriptii cum ar fi faptul ca trebuie sa bei foarteeeeeeeee multeeeeeeeeeee lichideeeeeeeeeeeeeeeee - ATENTIE!
am inceput si eu sa iau capsula de slabit astazi pt prima zi..m-am ingrozit cand am citit ce au patit anumite persoane de la ea...sincer si eu ink de astzi si mentionez era prima zi am avut ameteli puternice(chiar a trebuit sa plec de la serviciu de rau ce imi era), usoare dureri de cap si am transpirat excesiv cu toate ca aerul conditionat functiona si era destul de rece in locul unde eram.. insomnie...? acum nush ce sa zic...e 4 dimineata si nu am pic de somn..daca doar acestea ar si efectele secundare si as stii sigur ca as incepe sa pierd in greutate sincer nu m-as oprii din a le lua.. astept sa vad si primele rezultate...succes tuturor
pastilele de slabit astea sunt droguri curate!!daca nu vreti sa va puneti sanatatea sau chiar viata in pericol renuntati la ele si incercati alte regimuri mai sanatoase!!si sa va puneti in pericol viata pt 5 sau 6 kg mi se pare ca nu se merita!!eu va doresc multa sanatate ca-i mai buna decat toate!!
Pastilele de slabit pot fi periculoase
e posibil sa te ingrasi daca stopez kapsula deodata?
Renuntati la capsulele de slabit care va pun in pericol sanatatea si uneori chiar viata. Capsula de slabit se numeste superslim si este un drog nu o pastila de slabit, pentru ca trebuie folosita pe termen nedeterminat, iar la un anumit moment creeaza dependenta si in multe cazuri nici nu functioneaza datorita metabolismului fiecaruia.
Astazi, din ce in ce mai multi oameni devin constienti de greutatea lor corporala si duc intr-adevar o viata echilibrata. Cum considerati ca ar trebui sa fie alimentatia ideala? Ar trebui sa fie gustoasa, usor masticabila, sa acopere nevoile energetice ale organismului, si, evident, sa fie hipocalorica, pentru a nu ne ingrasa. Vesti bune! Gama noastra de produse pentru controlul greutatii corporale va sta la dispozitie pentru a reusi, si chiar mai mult. Permiteti produselor Forever Garcinia Plus, Forever Fast Break Energy Bar si Forever Lite sa va ajute la indeplinirea telului!
Forever Garcinia Plus - cod 071
Contine o substanta capabila sa reduca transformarea hidratilor de carbon in grasimi.
Forever Fast Break Energy Bar - cod 023
Gust excelent, continut scazut de calorii, poate fi consumat în locul unei mese!
Forever Lite - Chocolate Chiffon (021), Vanilla Delight (019)
Pierderea unor kilograme, cresterea masei musculare sau un pranz datator de forta!
Clean & Lean 9 Combo Pack - cod 216
Clean 9 declanseaza procesul de eliminare a toxinelor...
Forever Lifestyle 30 - cod 223
Lifestyle 30 continua procesul de eliminare a toxinelor si "arde" depozitele grase.
Incercati aceste produse si nu o sa va para rau! Sunt produse naturiste foarte bune si eficiente si pot fi folosite chiar si in timpul sarcinii fara a exista riscuri.
Pentru mai multe detalii mail: cristinamihaelaflp@yahoo.com
Am fost de multe ori tentata sa incerc si eu asa zisele pastile de slabit dar frica de a nu-mi deregla prea tare metabolismul m-a oprit de fiecare data. Cea mai buna metoda , desi nu si cea mai usoara este sportul combinat cu dieta ( si atentie, nu trebuie sa fie o dieta foarte drastica ).
Stiu ca sportul cere timp si rezultatele nu vin peste noapte dar merita...in primul rand pentru propria sanatate. In plus, dupa ce slabesti, un corp lucrat la sala arata de infinit de ori mai bine decat unul indopat de pastile, care poate ti-a distrus o parte din grasime dar cand pui mana pe tine tot aceasi senzatie de pufos si moale o ai la atingere.
Buna. Cunosc problema si stiu ca este foarte greu sa slabesti mai ales dupa vro 30 de ani.Eu dupa sarcina am pus 17 kg si nu stiam ce sa mai fac deoarece orice incercam nu prea dadea rezultate , slabeam dar ma ingrasam la loc pana cand am auzit la tv de un produs natural ,nu aveam incredere in el dar am hotarat sa-l incerc.Vi-l pot recomanda si voua deoarece a dat rezultate la mine si am slabit 7 kg in 2 luni si apoi 8 dupa a 3-a luna,se numeste recode dar trebuie sa fiti atente ca trebuie sa tii si un mic regim si nu se poate lua cat timp sunteti insarcinate sau alaptati
Va doresc mult succes
Eu recomand Capsula De Slabit, la mine a avut efect am slabit intr-o luna 8 kg, dar tb sa tii si regim, eventual si un pic de sport.
Reactii adverse nu am avut, decat senzatia de sete si nu dormeam f mult, dar cele 4-5 ore pe noapte erau mai mult decat suficiente.
Atentie insa ca din a2-a luna nu mai are efecte miraculoase...cel putin la mine, asa ca trageti bine la prima administrare![]()
Buna ziua,
sunt mamica de 2 ani si jumatate,in urma sarcinii am acumulat 10 kg de care nu mai reuseam sa scap,am vazut la tv re-code si am hotarat sa-l iau,cand am terminat de alaptat fetita caci numai dupa ce am terminat cu alaptatul am putut sa-l iau,am facut 4 luni,am tinut si regim nu am mai mancat cu paine,grasimi si prajeluri,la inceput am mai luat 1 kg apoi treptat am inceput sa slabesc,de cand am luat acest re-code ma simt foarte bine si pot manca normal acum ca nu mai apare deloc reangrasarea