Rezultate de la 1 la 2 din 2
Subiect: sarcina si fumatul
- 06 mai 2010, 12:20 #1
Membru
- Data inscrierii
- mai 2010
- Varsta
- 43
- Replici
- 1
sarcina si fumatul buna ziua mamicilor,
vreau sa spun si eu povestea mea,am ramas gravida acum 5 luni si nu reuseam sa ma las de fumat cu toate ca eram constienta ca nu-i fac bine nici copilului si nici mie caci ma simteam tare rau,am auzit o colega de un produs noni cu ajutorul caruia s-a lasat sotul ei de fumat si am hotarat sa-l iau,am facut 3 luni cu el dupa o luna si trei saptamani am renuntat la tigari si ma simt bine de cand l-am laut asa ca daca sunteti vreuna mamica fumatoare si nu va puteti lasa luati acest noni,acum nici nu mai simt nevoia sa fumez si parca nu mai sunt asa stresata
- 21 mai 2010, 11:26 #2
Membru
- Data inscrierii
- mai 2010
- Replici
- 1
Re: sarcina si fumatul si eu am avut aceasi problema am ramas gravida si nu ma mai puteam lasa de fumat,imi era foarte rau cateodata dar mai trageam cate o tigare fara sa stie sotul,am vazut si eu o emisiune la tv cu noni si am hotarat sa l iau m-am last dupa o luna si apoi am mai continuat inca doua luni asa am inteles ca se face tratament,acum ma simt mult mai bine nu mai am ameteli
Subiecte Similare
-
Fumatul inainte/in timpul/dupa Sarcina
De pipavesela in forum Sanatate si tratamenteReplici: 11Ultima replica: 23 sep 2012, 12:49 -
fumatul in timpul sarcini
De crisss_funny in forum SarcinaReplici: 17Ultima replica: 27 feb 2011, 12:02 -
Fumatul si sarcina sunt compatibile?
De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articoleReplici: 0Ultima replica: 12 mar 2010, 16:01 -
Fumatul si sarcina
De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articoleReplici: 0Ultima replica: 30 iul 2009, 11:13 -
Fumatul da probleme de erectie si fertilitate
De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articoleReplici: 0Ultima replica: 30 iul 2009, 11:02

LinkBack URL
About LinkBacks

Bookmarks