Salutare mamici!
Ce ne facem cu durerile de mijloc? Voi aveti asa dureri de mijloc? Fetitza mea are 2 ani si 15 kg...
De vreo 2 luni am o durere de mijloc crunta, la inceput era cand si cand, iar acum este permanenta.... si mai rau cand stau jos sau merg mult. Ciudat este ca nu simt nici o durere cand o ridic ( si o ridic mult, e un copil care solicita din punctul asta de vedere...)
Am dat cu voltaren si fara efect, am luat aspirina.. degeaba...
Voi ce ma sfatuiti?
Durererile de mijloc pot fi cauzate de foarte multe lucruri: socuri, inflamatii, pozitie necorespunzatoare, tasari de vertebre, nevralgii, infectii in micul bazin, reumatism... Fiecare are alt remediu, iar unele dintre cauze sunt foarte grave, nu lasa sa se agraveze!!!
Mergi la medic. Si eu ma astept la astfel de dureri de mijloc, coloana mea e cam "praf", dar al meu bebe are 8kg jumate si nu-l tin prea mult in brate.
Eu pentru dureri de mijloc iti recomand sa faci gimnastica speciala si un masaj terapeutic, cauta un maseur bun, dintre tehnicile cele mai eficiente de masaj in dureri de este masajul Yumeiho, masajul shiatsu adevarat, kinetoterapa monahala, osteopatia, vezi ce gasesti la tine in oras. Nu poti sa stai mult cu aceste dureri ca se pot agrava
Eu am avut dureri de mijloc dupa sarcina, cineva mi-a recomadat masajul Yumeiho, si in 67- sedinte am scapat de dureri, de fapt dupa prima sedinta mi sa ameliorat, acum ami fac o data la 2 saptamani cate o sedinta pentru ca este si foarte relaxant si previne alte probleme de coloana