Ar putea fi o problema daca am noduli la san si as ramane insarcinata?Stie cineva daca se poate alapta in astfel de cazuri?
As prefera sa aflu informatii cat mai exacte despre acest subiect.
Va multumesc!
Cred ca cele mai bune si complete informatii le poti obtine de la un medic (ex: ginecolog); eu pot spune ce cred, ce-am mai auzit in jurul meu, dar ... tot mai sigur e sa vorbesti cu un medic.
Eu stiu o mamica cu probleme similare - si-a descoperit un nodul la san, si ginecologul i-a spus ca fie incepe un tratament medicamentos (cu anticonceptionale), fie mai face un bebe, ca daca ramane insarcinata apar modificari hromonale foarte benefice (care ar putea face nodulul sa dispara, sau macar sa ii inhibe evolutia si sa ramana mic). - se pare ca au ales a doua varianta, ca in octombrie mai asteapta un bebe.
Nu i s-a spus absolut nimic de probleme privind alaptarea; sincer nu vad nici un motiv pentru care sa fie probleme; si in plus alaptarea e recunoscuta ca metoda super eficienta de prevenire a cancerului de san.
este chiar recomandat sa faci un bebe acum. Multe dintre tumorile benigne se resorb in timpul sarcinii. Dupa ce te vei opera la san (daca o vei face) ca sa-ti extirpi nodulul, nu vei mai putea alapta... uneori interzice medicul alteori nici laptic nu se mai produce
Cel mai indicat este sa faci o ecografie la san sa vedeti natura nodului si apoi bineinteles sa cereti sfatul medicului ginecolog in ce priveste posibilitatea de a ramane insarcinata.VA doresc multa sanatate!