+ Raspunde la subiect
Rezultate de la 1 la 4 din 4

Subiect: Apoplexie uteroplacentara la nastere

Unregistered Oaspete

Implicit Apoplexie uteroplacentara la nastere

acum 11 luni am suferit la nastere apoplexie uteroplacentara si am pierdut bebelusul meu mult asteptata. mi-a fost foarte greu sa accept ce s-a intamplat. si acum plang de fiecare data cand ma gandesc la ea.
    la nastere mi s-a facut operatie cezariana, iar uterul m-a fost salvat ( in multe cazuri de apoplexie utero placentara uterul trebuie scos). din punct de vedere fizic ma simt foarte bine. la controalele ginecologice mi s-a facut doar ecografie si mi s-a spus ca e bine. alte analize insa nu am facut. speranta ca voi avea din nou un bebe nu m-a parasit nici o clipa. eram sigura ca voi ramane insarcinata din prima luna cand voi dori. am fost foarte dezamagita luna trecuta ca n-a fost asa. ma intreb daca nu cumva ceea ce mi s-a intamplat la nastere mi-a afectat fertilitatea. sper din suflet sa nu fie asa.

Unregistered Oaspete

Implicit Re: Apoplexie uteroplacentara la nastere

Ai rabdare, conceptia are loc si cand vrea sufletul viitorului copil, el isi alege cel mai bun moment pentru el

Ionuta Oaspete

La mine din cauza stresului nu am ramas insarcinata decat a treia luna de cand am hotarat ca e timpul pentru bebe. Apoi mi-a explicat un medic ca stresul provoaca infertilitate temporara. Nu te mai gandi asa mult la asta si o sa se intample, cel putin la mine asa a fost.

SAlvia Oaspete

Cred ca nu ar trebui sa-ti faci probleme, sunt rare cazurile cand se ramane insarcinata inca din prima luna,. de la primele incercari. Bafta multa si multa, multa sanatate!!!

+ Raspunde la subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41