Emma, spalaturile vaginale prin asta sunt periculoase, distrug flora vaginala.
Si atentie mare la tratamentele cu antibiotic, trebuie sa iei obligatoriu ceva pentru protejarea ei (iaurturi cu lactobacili sau capsule cu lactobacili)
Am tot folosit spalaturile vaginale pentru igiena intima iar acum am probleme cu flora vaginala. Probleme persista atunci cand am tratament cu antibiotice. Stiu ca exista ovule speciale pentru astfel de probleme. Ati avut probleme de genul? Ce ati folosit?
Emma, spalaturile vaginale prin asta sunt periculoase, distrug flora vaginala.
Si atentie mare la tratamentele cu antibiotic, trebuie sa iei obligatoriu ceva pentru protejarea ei (iaurturi cu lactobacili sau capsule cu lactobacili)
Am mers la medic pana la urma si mi-a dat sa iau ovule feminella vagi c si evident mi-a spus sa intrerup neaparat spalaturile vaginale. Deja ma smt mai ok si m-am mai si linistit acum
multumesc
pentru cine are pb cu flora vaginala...in primul rand spalaturile vaginale dese sunt contraindicate iar ptr refacerea florei vaginale mie medicul mi-a recomandat gynieL(cred ca asa se scrie) introduse vaginal refac flora vaginala si luate pe cale orala refac flora intestinala...merg incercate...mi-au fost recomandate 1 capula la 2-3 zile pana se termina cele 15 capsule(ca are o cutie)...mult succes.