Runa, cel mai bine te va va ajuta un doctor bun,
pe forum vei primi numai pareri, dar si alea neavizate.
sarcina usoara sa ai.
sunt insarcinata in 4 luni si am facut analizele, am glicemie mica, hipocalcemie si anemie, le aveam dinainte de sarcina, unde ar putea fi problema? care sunt riscurile? am 33 de ani sunt la prima sarcina am 1,48 cm si 48 kg, va rog ajutati-ma, multumesc
Runa, cel mai bine te va va ajuta un doctor bun,
pe forum vei primi numai pareri, dar si alea neavizate.
sarcina usoara sa ai.
va multumesc dar...ce medic? endocrinolog,neurolog,nutritionist... ca aici ma pierd...
in primul rand la medicul ginecolog, apoi la cel de familie; aceste valori se vor regla cu ceva vitamine de sarcina si cu alimentatie potrivita; hipocalcemia o mai poti ajuta cu ffffff mult lapte si branzeturi, anemia cu tot ce contine fier; pe langa o alimentatie foarte sanatoasa si potrivita vei primi vitamine sau diverse medicamente cu care sa reglezi aceste probleme;
deci in primul rand mergi cu setul de analize la medicul ginecolog![]()
asa voi face, va multumesc mult![]()
sunt deja iin luna 7-a si totul e bine pana aiciimi doresc doar o nastere usoara si naturala...
multumesc![]()
Dumnezeu sa fie cu tine sa te binecuvinteze si sa-ti binecuvinteze copilul.
si daca vei mai avea probleme cu calciul sa ai grija cu cafeaua, pentru ca scade calcemia si creste tensiunea, daca nu te poti lasa de cafa pune cateva picaturi de lamaie in ceasca. ok te pup.

si eu sunt la 27 de saptamani si am o anemie ffff mare, dar cu ajutorul lui dd si plus mai aiu vitamine si fier sper sa ajung cu bine la termen, doc de la hematologie imi zicea ca dak sotul meu nu are prob cu anemia copilashul va fi ok, ink nu am ajuns sa isi faca si sotul meu analizele deoarece e fff ocupat dar sper sa ajungem sapt viitoare , si in plus eu o sa am baietel si asta e ok deoarece nu o sa aiba ciclu si astfel nu va pierde sange si oadata cu el si fierul.