Nici durerea dar nici anestezicul nu sunt recomandate in timpul sarcinii. In unele clinici stomatologice s-ar putea sa poti trata aproape orice afectiuni stomatologice daca aceste clinici dispun de laser stomatologic.
Ce parere aveti despre tratamentul stomatologic in timpul sarcinii?
Dar dupa? Pana implineste copilul 1 an?
Eu as vrea sa imi rezolv problemele dar imi este frica. Daca nu folosesc anestezia, durerea pe care o simt, afecteaza copilul?
Dar in timp ce alaptezi?
Poate sunt printre noi mamici de profesie stomatolog, sau mamici si burtici care au trecut prin asemenea experiente si ne pot ajuta.
Nici durerea dar nici anestezicul nu sunt recomandate in timpul sarcinii. In unele clinici stomatologice s-ar putea sa poti trata aproape orice afectiuni stomatologice daca aceste clinici dispun de laser stomatologic.
medicul meu stomatolog mi-a zis ca totusi daca gravida are dureri insuportabile la vreo masea, dinte ..abia din trim 2 se poate face cateva ceva, dar fara anestezie..si doar curat carie, scos masea,etc..nicidecum vreoceva cu tratament, plomba,etc, pt ca acestea contin substante interzise pt fat.
Mi-a mai zis ca gravida trebuie sa acorde dubla ingrijire dintilor..nicidecum sa se lase pe o tanjeala si sa nu se spele pt ca ii e rau, vomita,nu suporta mirosul,etc.) de aici vin problemele cica.
![]()
MTHFR : C677T si A1298C heterozigota, PAI heterozigot
Daily Pills: 1 Femibion I, 1 magne B6, 1 Acid folic 5mg, 1 Vitamina C Cetebe 1g,
1 Aspenter, 1 no-spa; 400mg utrogestan ovule;
![]()
L.O.V.E - Nat King Cole (http://www.youtube.com/watch?v=jSBGVxRO6_I)
Frank Sinatra -The Way You Look Tonight ( http://www.youtube.com/watch?v=aP8ZEjq6_RA)
Eu pe timpul sarcinii prin luna a 4-a am vizitat stomatologul pt ca ma durea foarte tare o masea si aveam si cateva carii frumoase de facut.....Mi-a facut si o anestezie si mi-a pus si cateva plombe....(mi-a explicat ca sunt si anestezii care se pot face si cand esti insarcinata ).....Fetelor eu zic daca aveti probleme cu dantura pe timpul sarcinii sa faceti o vizita stomatologului dar in semestrul al doilea de sarcina......