Rezultate de la 1 la 8 din 8

Subiect: aparat de aerosol ?

andreeea este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Posturi
    6

Implicit aparat de aerosol ?

am gasit pe internet aparat de aerosol (nebulizator) dar nu l-am folosit nici o data ... are cineva experienta cu ele? am citit ca se face si aparat de aerosol pentru copii.
    oare sunt mai bune? nu pot sa ma decid ...

deea8511 Avatar
    deea8511 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Posturi
    928

Implicit Raspuns aparat de aerosol ?

Da eu i-am facut la recomandarea unei dr fff bune de la Gr Alexandrescu. I-am facut cand a fost ff infundat si e bun. Nu i-am pus decat ser fiziologit in situatii mai grave se pun si medicamente. Eu zic ca merita sa-l ai in casa si poti sa-l folosesti si tu.

Doinitza este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    28
    Posturi
    73

Sunt f bune aparatele de aerosol ... eu l-am avut pe cel mic la 7 luni cu o bronsolita f urata, i-a trecut cu nebulizari, tratament recomandat de dr pediatru ... de atunci nu a mai facut niciodata bronsolita si are aproape 3 ani ... si nasul infundat cand il are, ii fac cu ser si 1,2 picaturi de eucalipt si se desfunda imediat... decat medicamente, mult mai bune sunt nebulizarile ...multa sanatate

Cine Vreau Eu este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Posturi
    1

eu am intrebat pediatra ca mi-a racit copilul de 3 in 2 luni si mi-a zis ca aerosolii sunt indicati in boli pulmonare: traheite, bronsita cronica, bronsita asmatiforma, bronsiolite, bronsiectazii, astm bronsic, emfizem pulmonar si afectiuni ORL: sinuzite, rinofaringite, laringite, amigdalite.

mi-a zis ca ii pot face mai mult rau daca ii fac si nu are nevoie.

mony_ely Avatar
    mony_ely este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    31
    Posturi
    165

Si eu i-am facut baietelului meu aerosoli de doua ori in caz de bronsiolita. Toata lumea spune ca fac foarte bine, de fapt desfunda si dilata caile respiratorii. E bun un nebulizator in casa chiar si pentru adulti.
    Ramona - Curtea de Arges - mamica lui Raducu < 28 decembrie 2010>

deea8511 Avatar
    deea8511 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Posturi
    928

Dap si eu tot pt bronsiolita i-am facut am uitat sa specific insa dr mi-a spus sa-l cumpar si sa-l am in casa ca e fff bun. Si cand are nasul infundat ff rau ii mai fac doar cu ser normal si se vad efectele, e drept k nu abuzez i-am facut de 2 ori cred.

rejja este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    28
    Posturi
    1

Eu am cumparat un aparat aerosol pentru copilasul nostru de la aparataerosoli.com si dupa sotia mea pot sa vorbesc, ea este foarte multumita cu aparatul.

ioana benk este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Posturi
    2

Buna,

Eu mi-am comandat de pe situl ekilibrium.ro aparatul de aerosoli cu piston. Este foarte eficient si se poate folosi si pentru copii. Eu l-am folosit pentru o nepotica care suferea de raceala si nas infundat. Chiar e foarte eficient si il recomand tuturor. O zi frumoasa in continuare!

Subiecte Similare

1. Replici: 1
    Ultimul post: 01 feb 2012, 13:40

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44