+ Raspunde la subiect
Rezultate de la 1 la 5 din 5

Subiect: Cum scapati de durerea de cap?

Unregistered Oaspete

Implicit Cum scapati de durerea de cap?

Mi s-a intamplat de mai multe ori cat am fost gravida si acum cand alptez sa ma doara capul. Si cum pastilele sunt interzise si in sarcina si in timpul alaptarii, am aflat de la o amica de cafeaua neindulcita cu cateva picaturi de lamaie. Nu este descoperirea mea, ci o idee de la o prietena care a fost sfatuita de medicul ei. Sa nu intelegeti gresit, nu o ceasca sau o cana de cafea, ci putin, cam 3 linguri (30 ml) cu cateva picaturi de lamaie. Nu spun ca este bun la gust, dar functioneaza mai bine si mai repede ca orice pastila. In cazul meu efectul este scontat, mai ales ca am un sistem imunitar foarte bun iar in cazul medicamentelor pentru raceala sau dureri de cap efectul este zero.

Laurica Oaspete

Implicit Re: Cum scapati de durerea de cap?

o alta metoda pe care o stiu de multi ani si m-a ajutat chiar si in plina criza de sinuzita - si a functionat la mai toti membrii familiei - este urmatoarea:

Se ciupeste/apasa cu 2 degete cartilajul dintre aratator si degetul mare (daca prindeti piele dintre ele, veti simti la un moment dat o portiune mai tare - pe aceea trebuie insistat). La femei la mana stanga, la barbati la mana dreapta.

Nu e leac babesc, din cate stiu e ceva legat de presopunctura. Am redescoperit solutia de cand alaptez si nu pot lua medicamente si functioneaza de minune.

Katy Oaspete

Cafeaua cu lamaie este indicata si in caz de insolatie, numai ca trebuie sa fie foarte rece... eventual cu un cubulet de gheata. Credeti-ma ca tine figura foarte bine!

Sau apasat cu degetul mare si aratatorul portiunea de nas imediat sub sprancene. Tineti ochii inchisi si apasati... Trece durerea de cap in 5 min.
    Pupici

Nanette Oaspete

Cea mi eficienta solutie mi se pare tehnica folosita de inforenergeticieni (cei care au facut cursuri de inforenergetica), pe un principiu asemanator cu bioenergia si o rugaciune durerea de cap trece in cateva secunde maxim 1 minut, fara pastile fara nici macar sa te atinga, si te simti chiar mai bine decat inainte de durerea de cap, parca plutesti
    daca cunoasteti un infornergetician, apelati la el si o sa va fie bine

Addina Oaspete

Eu folosesc urmatoarea metoda, pun mana acolo unde ma doare capul, sau daca il doare pe sotul meu la el, inchid ochii si spun de 3 ori tatal noastra si apoi spun in gand, Domane ia durerea de aici tot de 3 ori si fac semnul crucii de 3 ori, si trece durerea de cap in peste 80% din cazuri, si fara medicamente

+ Raspunde la subiect

Subiecte Similare

1. Greturile matinale in sarcina, cum scapati de ele?
    De Gratziela in forum Clubul burticilor
    Replici: 36
    Ultimul post: 14 iul 2011, 18:00
  2. Durerea de sani
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 02 nov 2010, 12:03
  3. ii normala durerea ovarelor la o sarcina
    De sidonia23dixi in forum Discutii libere
    Replici: 1
    Ultimul post: 23 mai 2010, 17:58
  4. Durerea din timpul nasterii
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 05:37
  5. Cezariana si durerea de dupa nastere
    De Janninna in forum Nasterea
    Replici: 6
    Ultimul post: 29 dec 2008, 17:12

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41