+ Raspunde la subiect
Rezultate de la 1 la 3 din 3

Subiect: Am vaginita bacteriana?

Cenusareasa Oaspete

Implicit Am vaginita bacteriana?

buna! am fost acum cateva zile la ginecolog pt ca am o secretie urat mirositoare(din pacate nu stiu cu c sa asociez acest miros; nu e nici de paine calda, nici de peste...e neplacut si destul de puternic). mi s-a dat un tratament cu zanocin, ovule klion si cervugid si spalaturi vaginale(nu mi s-a spus insa si cu ce substanta sa le fac...), insa fara sa mi se faca o analiza a secretiei pt ca era in concediu persoana care se ocupa de analize (si doar specificasem la telefon ca vreau si o analiza). problema mea e ca am citit prospectele si, cel putin zanocinul, are efecte adverse de speriat pt care poti ajunge si la spitalizare si de aceea ma intreb daca sa-l iau sau nu, din moment ce nici macar nu mi s-au facut analize pe baza carora sa mi se puna diagnosticul si sa mi se dea tratament...spalaturile si ovulele le-as administra, in caz ca nu ma sfatuiti voi altfel.
    Am de gand sa ma duc si la un alt medic dupa sarbatori pt ca cea la care am fost era mult prea grabita si nu mi-a placut cum m-a tratat, desi imi fusese recomandata cu caldura...poate se grabea din cauza ca era pe 23 dec seara, dar asta nu-i o scuza dupa parerea mea. deci ce ma sfatuiti? ma bazez pe voi. ms pt raspunsuri si sarbatori fericite in continuare!

Doly Oaspete

Implicit Re: Am vaginita bacteriana?

un medic competent niciodata nu prescrie un tratament fara analiza de secretie. eu as zice sa mergi sa faci niste analize in alta parte, la alt medic. nu poti lua un tratament fara sa stii sigur ce ai.
    Eu asa cred

Tatiana Oaspete

Implicit Re: Am vaginita bacteriana?

Buna fetelor! Am si eu o "mica 'problema. Am avut candida, am tratat-o , insa acum cateva zile i-am simtit din nou prezenta, si fiind Craciunul, nu aveam medicul ginecolog in localitate, asa ca am mers la o farmacie iar acolo mi s-a recomndat KLION ovule. Am urmat doua zile, iar seara a treia cand am vrut sa imi pun ovulul am simti colul umflat pe o parte, o umflatura destul de mare, si am renuntat la el.
    Deocamdata nu pot merge la medic insa daca ma puteti lamurii si pe mine cu aceasta problema cu candida v-asi fii foarte recunoscatoare!

+ Raspunde la subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41