buna!va rog sa ma ajutati.am facut un chiuretaj aqm 2 luni,de atunci sangerez intr`una...am fost la medic j mi s`a zis k e o raceala,un alt medic mi`a zis k am infectie la ovarul drept.iau tratament de atunci dar sangerarea tot nu s-a oprit si nimeni nu imi zice nimic concret. va rog ajutai-ma
Buna . Sper ca pana in acest moment sa fii bine. Hemoragiile post chiuretaj sunt datorita unui chiuretaj partial in urma caruia organismul incearca sa detaseze restul mucoasei necuratate. Mai exista si posibilitatea unui chiuretaj efectuat defectuos prin lezarea peretelui uterin.Medicul care a efectuat manopera trebuie consultat din nou pentru un nou chiuretaj sau numai un tratament antihemotragic intensiv , antibiotice , vitamine si fier in functie de hemoglobina. Iti doresc sanatate.
apropos, cand hotarasti sa faci un copil trebuie sa fii RESPONSABIL nu religios, sunt doua lucruri total diferite
si iar vad ca te grabesti sa pui etichete
daca sunt sau nu religioasa, e o problema personala, e intre mine si Allah, eu voi raspunde pentru faptele mele tu pentru ale tale
eu stiu ca atunci cand acuzi pe cineva fara sa ai dovezi clare ca acea persoana a facut lucrul de care il acuzi e un mare pacat
habotismul e un pacat mare,ca ne intuneca judecata, iar eu constat ca tu esti un pic habotnica in cceea ce priveste religia
din pacate sunt multe ca tine care merg la biserica dar nu pricep nimic din ce se intimpla pe acolo
a fi religios inseamna sa ai o anumita atitudine pe care eu nu o vad nici la tine si nici la altele care stau cu nasul in...popii toata ziua
stiai ca atunci cand ai avort spontan sau cand sarcina se opreste din evolutie, in marea majoritatea a cuzurilor, se face chiuretaj?
mergi la medicul care te-a chiuretat s-ar putea sa te mai curete odata.trebuie sa faci o ecografie.nu stiu de ce ai facut chiuretaj,si eu am facut ca aveam hemoragie .am un chist de 2 cm si ceva pe ovarul drept.poate te-ai racit.trebuie avut mare grija dupa chiuretaj.contact sex.dupa 6 saptamani,si daca pierzi sange devii anemica,ametesti.te chureti incet incet dupa,dar hemoragia nu e in regula epuizeaza organismul.si foloseste prezervativul,chiuretajele nu sunt bune pentru fete tinere.cand o sa vrei sa ramai insarcinata nu o sa mai poti.prezervativul te protejaza de multe boli si sarcina nedorita.acum poate o sa ti se dea si anticonceptionale .multa sanatate si nu mai astepta ca nu ai ce,tot acolo ajungi