+ Raspunde la subiect
Rezultate de la 1 la 4 din 4

Subiect: Am facut un chiuretaj si am probleme

Arina Oaspete

Implicit Am facut un chiuretaj si am probleme

buna!va rog sa ma ajutati.am facut un chiuretaj aqm 2 luni,de atunci sangerez intr`una...am fost la medic j mi s`a zis k e o raceala,un alt medic mi`a zis k am infectie la ovarul drept.iau tratament de atunci dar sangerarea tot nu s-a oprit si nimeni nu imi zice nimic concret. va rog ajutai-ma

Dinel Oaspete

Implicit Re: Am facut un chiuretaj si am probleme

Buna . Sper ca pana in acest moment sa fii bine. Hemoragiile post chiuretaj sunt datorita unui chiuretaj partial in urma caruia organismul incearca sa detaseze restul mucoasei necuratate. Mai exista si posibilitatea unui chiuretaj efectuat defectuos prin lezarea peretelui uterin.Medicul care a efectuat manopera trebuie consultat din nou pentru un nou chiuretaj sau numai un tratament antihemotragic intensiv , antibiotice , vitamine si fier in functie de hemoglobina. Iti doresc sanatate.

Unregistered Oaspete

apropos, cand hotarasti sa faci un copil trebuie sa fii RESPONSABIL nu religios, sunt doua lucruri total diferite
    si iar vad ca te grabesti sa pui etichete
    daca sunt sau nu religioasa, e o problema personala, e intre mine si Allah, eu voi raspunde pentru faptele mele tu pentru ale tale

eu stiu ca atunci cand acuzi pe cineva fara sa ai dovezi clare ca acea persoana a facut lucrul de care il acuzi e un mare pacat
    habotismul e un pacat mare,ca ne intuneca judecata, iar eu constat ca tu esti un pic habotnica in cceea ce priveste religia
    din pacate sunt multe ca tine care merg la biserica dar nu pricep nimic din ce se intimpla pe acolo
    a fi religios inseamna sa ai o anumita atitudine pe care eu nu o vad nici la tine si nici la altele care stau cu nasul in...popii toata ziua

stiai ca atunci cand ai avort spontan sau cand sarcina se opreste din evolutie, in marea majoritatea a cuzurilor, se face chiuretaj?

Floricia Oaspete

mergi la medicul care te-a chiuretat s-ar putea sa te mai curete odata.trebuie sa faci o ecografie.nu stiu de ce ai facut chiuretaj,si eu am facut ca aveam hemoragie .am un chist de 2 cm si ceva pe ovarul drept.poate te-ai racit.trebuie avut mare grija dupa chiuretaj.contact sex.dupa 6 saptamani,si daca pierzi sange devii anemica,ametesti.te chureti incet incet dupa,dar hemoragia nu e in regula epuizeaza organismul.si foloseste prezervativul,chiuretajele nu sunt bune pentru fete tinere.cand o sa vrei sa ramai insarcinata nu o sa mai poti.prezervativul te protejaza de multe boli si sarcina nedorita.acum poate o sa ti se dea si anticonceptionale .multa sanatate si nu mai astepta ca nu ai ce,tot acolo ajungi

+ Raspunde la subiect

Subiecte Similare

1. ce ii de facut?
    De anishca in forum Preconceptia
    Replici: 7
    Ultimul post: 04 ian 2011, 13:28
  2. urmeaza sa nasc...ce e de facut?
    De Alexandra20 in forum Nasterea
    Replici: 11
    Ultimul post: 17 aug 2010, 20:45
  3. De ce a facut Dumnezeu mame?
    De alin in forum Divertisment
    Replici: 0
    Ultimul post: 10 iun 2009, 11:21
  4. sex dupa chiuretaj
    De anamariasinpopa in forum Sarcina
    Replici: 1
    Ultimul post: 18 feb 2009, 16:51
  5. Voi ce ati mai facut de mancare?
    De lovelife in forum Din bucatarie
    Replici: 0
    Ultimul post: 15 oct 2008, 11:48

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41